Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emTV audió

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A második évaddal visszatérő podcast első adásában izgalmas dolgokat tudhattok meg többek között a magyar gyártású sorozatok forgatásairól, az egyik legnagyobb médiás oldal létrejöttéről és fejlődéséről, és az egyetlen magyar szakmai díjról is, amit televíziós szakújságírók adnak át. A…..
Ünnepi podcastünkben egy laza szabad asszociációs ámokfutással örvendeztetjük meg a nagyérdeműt. Kiindulópontunkként a viktoriánus kornak, vagyis a tizenkilencedik század második felének brit karácsonyi hagyományait tettük meg. A műsor második felében nekiesünk kedvenc idei tudományos híreinknek és…..
Ünnepi adásunkhoz természetesen a Múlt karácsony című ünnepi filmet választottuk, melyben az Emilia Clarke főszereplésével megjelenített Kate szétszórt és bukdácsoló mindennapjaiba tekinthetünk be a karácsonyi időszakban. A produkciót ezúttal elvárások nélkül, és kellemesen csalódva tekintettük meg...
November 11-én a Stargate Command Hungarian Site hatodik születésnapi rendezvényén vendégeskedtünk, ahová meghívtuk a Csillagkapu SG1 és Atlantisz sorozatok három magyar hangját, Spilák Klárát (Carter), Dózsa Zoltánt (Sheppard) és Turi Bálintot (Ronon), valamint Házi Sándort,…..
Voltak már úszómesterek, pincérek, legutóbb télapó és krampusz, most pedig a volán mögött, taxisokként térnek vissza a Comedy Central szakbarbárjai, Janklovics Péter és Kovács András Péter. Az emTV.hu ellátogatott az új évad forgatására, melyről rövidesen bővebben is beszámolunk, ám addig is, a…..
Az egyik legfoglalkoztatottabb szinkronizáló színművész, Láng Balázs a legújabb Médiazabálók vendége. Megannyi kultikus szinkronszerepe mellett, mint Tyrion a Trónok harcában, Gollam A Gyűrűk ura és a Hobbit filmekben, vagy éppen Emmett A fiúk a klubból amerikai változatában,…..
emTV.hu "Az Ernő legyen veletek" 2018.05.27 10:00:00
Kovács András Péterhez hasonlóan, Aradi Tibor is nagy Star Wars rajongó hírében áll. De vajon mennyire? Nem csak a negyedikei ünnepnap, hanem a Solo film premiere miatt is izgalmas hónap ez az űropera fanjainak, úgyhogy nem maradhatott ki a Parallaxis legújabb epizódjából, hogy…..
Aki követi Kovács András Péter munkásságát, valószínűleg azt is tudja róla, hogy Star Wars rajongó. De vajon mennyire? Nem csak a negyedikei ünnepnap, hanem a Solo film premiere miatt is izgalmas hónap ez az űropera fanjainak, így nem maradhatott ki a Parallaxis legújabb epizódjából, hogy…..
Az emTV.hu kifejezetten a Dance FM-re készített Médiazabálók epizódja igazi csemege lehet a Star Trek rajongók számára, hiszen a science-fiction szemüvegén keresztül beszélget a magyar szinkronról a két műsorvezető, olyan megszólalók társaságában, mint Bogdányi Titanilla, Vass Gábor, Csőre Gábor,…..
Podcast formában tér vissza a kétezres évek kultikus online scifi műsora, a Parallaxis, melyhez a stáb már javában keresi a tudomány, a tudományos fantasztikum és a fantasy iránt érdeklődő podcastereket, akik szívesen csatlakoznának a csapathoz. A Pararadio műsorát az emTV.hu támasztja fel...