Regisztráció Blogot indítok
Adatok
obala

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A saját gőzölgő beleink közt, kifolyt szemekkel, kilométermély, véres torokkal ülünk a díványon, és várjuk, hogy elkezdődjünk a tévében újra. Rendes, old-shool tctv-t készítettünk, csak talán szebbet, mint rég. Autók vannak benne, ahogy kell, némi bénázás, és persze a…..
Belváros, téli hideg, mindenki kabátban, csutkára csavart fűtéssel áll a dugóban. Kivéve egyvalakit. Vladimír nem fázik, Vladimír ugyanis be van tintázva, mint az atom, sőt, akár rá is segíthetett egy-két gyorsítótablettával is. Vladimír egy Hyundai Terracant vezet, ami…..
Egyórás magánoktatást is nyert az a licitáló, aki hajlandó volt kifizetni 35 ezer dollárt (majdnem 7 millió forintot) azért, hogy Lars Ulrich-al, a Metallica alapító-dobosával töltsön egy napot. Még mielőtt sokan elkezdenék anyázni a zenészt feltételezett pénzéhsége miatt,…..
  Mogyoródon laksz? Több mint tízéves az autód? Hirdesd meg, de gyorsan, cudar világ jön neked. Vélemények azonos című írásunkról...
obala 2010.02.17 12:24:02
Nekem Benzin/Gazos az autom. Miert vagyunk mi megint lesz@rva? Mert azt mondanom sem kell, hogy gazuzemmodban az autom ezerszer tisztabb mint barmilyen benzines vagy diesel auto. Megis a hatalom elott az en autom benzines es kesz. Igaz tudom benzineskent is hasznalni, de hat azt senki nem gondolhatja, hogy azert rakattam be dragan a szettet a verdaba, hogy aztan a draga benzinnel jarjak az olcso gaz helyett. Bezzeg a melygarazsba sem allhatok le (na nem mintha erdekelne siman lemegyek), pedig ha ervenyes muszaki van az autora, az azt jelenti, hogy gazbiztonsagi szemlen volt az auto es megfeleloen tomitett a gazrendszer, tehat elmeletileg kicsi az eselye barmilyen szivargasnak. Nyugaton mar ezt felismertek. A veszelyes mindig a kokanyolt rendszerek, ami azert mar nalunk sem jellemzo, mert ki az a barom akinek manapsag pl, megeri fejtegetni a gazt palackrol, foleg, hogy eleg sok kut van mar ahol gazt lehet tankolni. Visszaterve az eredeti problemara, jelenleg akkor minosul egy auto gazuzemunek, ha a benzintankja nem nagyob 15L-nel. Ezt a baromsagot. Hiaba 60 literes a tankom, soha nincs benne 10-15 liternel tobb... Nem veletlenul, mert gazzal jarok... Szoval jo lenne ha az alternativ uzemanyagot hasznalok nem esnenek egy kalap ala, foleg ha nem helyeznek eloterbe veluk szemben a mar emlitett "alhibrideket". Sot tovabb menve nekem egy 2005-os zold plakettes autom van, de biztos vagyok benne, hogy egy oregebb auto gazzal esetleg etanollal, hozna a kivant emissziot, ha jo a motor es jol van minden beallitva. Szoval huzzak ki a torvenyhozok a fejuket a seggukbol es nezzenek mar egy kicsit korul....
obala 2010.02.17 12:35:47
@Alf: De hat minek a kornyezetvedelmi vizsgalat, ha nem pont azert, hogy konkretan megmerjek a karosanyagkibocsajtast es aszerint osztogassak a plaketteket?
(Mar a nyilvanvalo lehuzast nem figyelembe veve...)