Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fausto(tm)

0 bejegyzést írt és 282 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Könnyű dolgunk volt a mostani Checkpoint Now főtémájának kiválasztásakor: októberben a Microsoft megvette az Activision-Blizzardot, pontosabban egy 21 hónapig húzódó egyezkedés és bírósági kötélhúzás után elhárultak az akadályok és megköttetett a biznisz. Szóval az adás elején erről beszéltünk…..
Fausto(tm) 2023.11.09 16:33:31
@Szekrényszagú néni: ne haragudj, de off helyett a "tárgyhoz szorosan nem kapcsolódó hozzászólást" használd, nem-e lehetne-e elvileg magyar blogon magyarul írni?
Fausto(tm) 2023.11.10 08:58:21
@Szekrényszagú néni: oh, de érzékeny hópihe valaki :D mondjuk én is frusztrált lennék, hogy ha annyira ostoba lennék, hogy az olyan obskúrus szavak kifofnak rajtam, mint az urban legend vagy a brainstorming. De csak a kedvedért, legyen akkor agyviharzás, biztos mindenki érteni fogja most, hogy a szép anyanyelvünkön írtam! A podcast még megvan vagy keressünk rá valamit, hogy te is megértsd?
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
A negyedik évadban készítettünk már kétrészes adást, amikor átbeszéltük a teljes Zelda-korpuszt. Ezúttal hasonló a helyzet, mert most nem kisebb feladatra vállalkoztunk, mint arra, hogy összefoglaljuk minden idők Mario-játékait. Ez egy adásba nem fért volna bele, ezért ezúttal csak a franchise…..
Fausto(tm) 2020.11.15 16:31:13
@AarPoe: Nem tudom, miért gondolja bárki is, hogy ez gyerekeknek szóló műsor. Eddig is elcsattant 1-1 káromkodás.
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
A Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Fausto(tm) 2020.05.30 11:53:01
@-Szűcs Gyula-: valaki nem hallgatta végig az adást
via GIPHY Judit az alza.hu-n vásárolt menő Krups kávovarja sajnos egy hét után vadný. Az ember joggal várja el egy ilyen géptől, hogy az atomvillanás után is rendes habot készítsen, és ha ez mégsem megy, irány a szerviz. Juditék így is tettek, újra és újra, pontosan háromszor. A visszaérkező rossz…..
Fausto(tm) 2020.04.02 16:42:15
@Zabalint: Az Alzával hogy van ez? Okés, hogy webshop, de van budapesti üzletük is, így miért nem a hazai fogyvéd törvények vonatkoznak rájuk?
Ha fizetünk egy külön szolgáltatásért, amit aztán a szolgáltató hibájából nem tudunk igénybe venni, akkor elég jogos követelésnek tűnik visszakérni a szolgáltatás árát. Na nem úgy a Wizzair-nél! Olvasónk is bebukta a 20 eurós külön helyét, amikor a Wizzair másnak is eladta azt. A légitársaság…..
Fausto(tm) 2020.03.27 15:20:32
@Lalikám: Ne legyél retardált plz. Nem, ez egy fapadosnál sincs rendben.
A magyar gémersajtó nagy részét már feltérképeztük Checkpoint-adások formájában, de azért vannak még adósságaink a téren. Persze, a CoV és az 576 mindenekelőtt, de ezúttal egy kisebb és különösebb újságot vettünk elő, amiről már többször szó esett korábbi adásokban: a magyar GamePro. Ezt álnevek…..
Fausto(tm) 2020.03.21 12:10:51
@Majdénmegmondom: Én kíváncsi lennék a sztoridra, megköszönném, hogy ha megírnád privátba :)
  György 2019 novemberében vett Samsung tévéje nem éppen úgy muzsikál, ahogy arról az ígéretek szólnak. Nem elég, hogy a Bluetooth, illetve a WiFi vezérlés meghibásodott, a rossz élményhez nagyban hozzájárul az ügyfélszolgálattal és a szervizzel folytatott harc, ami nagyon kimerítőnek és…..
Fausto(tm) 2020.03.09 11:08:24
@cmx85s: minek ilyen drága, csili-vili lapos tévé?! Nagyon jó kis képcsöves tévéket lehet venni párezer forinttért. A színes képcső is felesleges felvágás, meg ugye egy plusz hibaforrás. A jó kis VHS kazik ugyanolyan jók azon is!
Fausto(tm) 2020.03.09 14:15:53
@cmx85s: Hát erre mit mondjak? Oké, nagypapi, ügyes vagy :)
via GIPHY Nagy nap ez a Homárnak: megérkezett az első állatvédelemmel kapcsolatos levél! Sőt, nem csak hogy állat, de vízi! Barnabás a VitalPet állatkereskedésben bukkant a 2, azaz kettő literes akváriumra, de az máshol is kapható, úgyhogy ez itt most egy kiáltás az összes kereskedőnek.  Olvasónk…..
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Nem értem, miért voltak kételkedő hangok még ma is Facebookon, hát világosan megmondtuk, hogy 2019 a Golden Axe éve, szóval íme, itt a Golden Axe-adás. Tényleg. Nem átverés. Az első évad óta emlegetjük, hogy valamikor majd beszélünk róla, azóta ez a legnagyobb vaporware-ekkel felérő ígéret lett, a…..
Hamarosan tele lesz minden a karácsonyra kapott cuccok hirdetéseivel, szóval ez aktuális. A Vaterás/Teszveszes hirdetéseknél gyakran találkozhatunk a "máshol is hirdetem, érdeklődj" szöveggel, ami a máshol is hirdetők egyszerű elővigyázatossága, nehogy olyasmit üssünk le és fizessünk ki, ami már nem…..
Fausto(tm) 2019.12.13 13:13:38
@JunkieeeBoy: Erről hol találok statisztikát?
Zoltán telefonszáma megváltozott, ám erről hiába tájékoztatta az ügyfélszolgálatot, az akciós mosógép első kiszállításának lehetőségéről így sajnos lemaradt. És a helyzet később sem lett jobb, rettenetes ügyfélkezelés, kétszer kifizetett ár, mosógép meg sehol. Történetünk kezdetén egy lelkét…..
Fausto(tm) 2019.12.11 12:37:36
@borso: Csak egy pár lehetőség
- nincs kocsija
- nincs akkor kocsija, amibe belefér
- nincs a környékén mediamarkt vagy más nagyobb áruház

Ennyire lehetetlen ez? Vagy ennyire buták lettek az emberek, hogy ebbe nem gondolnak bele?
 Az úgy volt, hogy drága videojátékos podcastunkkal, a Checkpointtal augusztusban Soundcloudon túlléptük az egymillió hallgatást, és ebből az alkalomból megosztottuk veletek egy Mazurral turbózott, félig-meddig elhalt projektünket, a Képtelen Krónikát. Kicsit félve tettük ezt, mert komoly témát…..
Nincs egy hete, hogy hosszasan okoskodtunk arról, honnan ismerhető fel az a webshop, ahonnan nemhogy rendelni nem szabad, de megnyitni sem az oldalát. Hát a Gearbest.com-on még a Homár gyanakvásból olvasztott és szkepticizmussal csiszolt nagyítója sem nagyon lát kivetnivalót: ez az egyik legnagyobb…..
Tibor története tanulságos, na nem a láncfűrész online rendelése miatt, mert azzal még nem feltétlenül van baj, mondjuk most pont igen. A gép nem működik, a messzi messzi kereskedő természetesen megnézni, de csak ha Tibor személyesen beszállítja az eszközt. És mi van akkor, ha nem tudjuk személyesen…..
Fausto(tm) 2019.10.07 10:43:58
@juhaszvik1: pl. küldhetnének érte egy futárt, ha már hulladékot küldenek.
2019. augusztustól a Vodafone a UPC tulajdonosa, és ennek egy csomó hozadéka van az előfizetőik számára, például az, hogy vége a UPC Mobilnak, viszont a UPC ügyfelek kedvezményes Voda-tarifákat kapnak. Ez eddig jól hangzik. A gyakorlatban viszont úgy tűnik, vannak érdekes részletek emögött, és még…..
Fausto(tm) 2019.10.02 12:59:58
@cmx85s: Jéééézusom, csak a digi mobilt ne. Apám rendelt, de ha látom, hogy hív inkább kinyomom és visszahívom a 20-as számán, még ott is gyalázatos a hangminőség, ahol elvileg van lefedettség. Nem tudom, hogy akarnak így elindulni pár hónapon belül...
Fausto(tm) 2019.10.02 13:32:40
@cmx85s: Bp-en használja, elvileg jónak kéne lenni a lefedettségnek. De mit is akarnak, év végén, jövő év elején lenne az éles indulás? Hát ilyen hálózattal kár elindulniuk.
Fausto(tm) 2019.10.02 16:18:06
@KaTe: Nem kellett volna kisakkoznia, meg kellett volna kérdeznie, ha annyira fontos. Vett egy szolgáltatást, amivel szeretne telefonálni, netezni, a 3G mindkettőre alkalmas, ráadásul élvezhető szinten. Azért nem GPRS internetről meg WAP-ról van szó...
Aki már egyszer az életben járkált idegesen körbe-körbe valahol égnek bökött mobillal azért, hogy végre megfelelő térerőhöz vagy adatforgalomhoz jusson, az biztosan mélyen együtt fog érezni Györggyel. Szegény, egy megbízható szolgáltatás szeretett volna kapni, de helyette egy összetett, hálózatok…..
Fausto(tm) 2019.09.20 13:33:38
@Baluci: Jó hülye tanácsot adsz. Inkább ne írtál volna
Ha a semmi közepén veszünk házat, akkor biztosak lehetünk benne, hogy túl sok szolgáltató között nem válogathatunk majd. Így volt ez olvasónk esetében is, aki nyugodtak volt, hiszen a környéken mindenhol van UPC, pont náluk ne lehetne? Pont. Update: kivizsgálta az ügyet a UPC, a levél után a…..
Fausto(tm) 2019.09.19 14:46:42
Drága hallgatóink, Nagy nap a mai, kis podcastünk, a Checkpoint elérte a kerek egymillió lejátszást. Délelőtt még 999,800 körül állt a számláló, aztán ebédeltem egyet, elmentem megnézni az új Tarantino-filmet, és mire visszaértem, Emilio Estevez beköszönt: Vagyis indulásunk óta több mint…..
Peti 5 hónapja jár a SZÉP kártyája után, mivel elvesztette azt és pótkártyára lett volna szüksége. Peti türelmes embernek tűnik, aki mindent megpróbált. Garantáljuk, hogy miután ezt elolvassátok, annyira vigyázni fogtok a kártyátokra, mint még semmire. Sziasztok, Soha, de…..
Fausto(tm) 2019.05.27 09:47:07
@a lekvár neve puffin: Jól hangzik, ha megvan a cikk, küld már el légyszi a linkjét, ki tudja mikor jön jól :)
via GIPHY A szolgáltató által szolgáltatás nélküli szolgáltatás kiszámlázásának állatorvosi lova a ház, ahová az áramot ugyan még nem kötötte be az ELMŰ, de számlát küldeni, kismamát várakoztatni és jól letolni azt bezzeg tud. Ettől a sztoritól mi is majdnem megszültünk.    Tavaly (2018 07 04)…..
Fausto(tm) 2019.05.14 12:37:06
@nagyonköcsögduda: Teljesen igazad van, így már érthető az ELMŰ hozzáállása, köszönjük, éleslátó!