Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zéé-e

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az egyetlen szakma a világon, amiről vallásfüggetlenül az ész hiányára asszociál az ember nem más mint a biztonságiőr. Áll azzal a nagy redős tarkójával, karbafont kézzel, hogy bicepsze mégnagyobbnak látszódjon és szigorú szemeiben értelem halvány sugara sem fedezhető fel. És ott vannak mindenhol, a…..
Zéé-e 2019.07.30 09:44:01
@Troppauer_Hümér: Hát én inkább úgy mondanám, a biztiőrök húzták le a Fezent. Normális őrökkel annyi hír lett volna, hogy az idei Fezenen szar idő volt, emiatt kilőttek pár koncertet, és különbenis mit keres ott a Majka.
A rockzene történelmében rengeteg női rock és metal csapat fordult meg és volt köztük néhány olyan is, mely a saját korszakában rendkívül meghatározó volt. Most felkutattunk 10+1 olyan, csak női tagokból álló zenekart, akik a saját idejükben (vagy éppen az elmúlt néhány évben) olyan rock 'n' rollt…..
A munkáltatói márka kölcsönös együtthatásban van a fogyasztói márkával, ugyanis egy ismert, pozitív imidzsű fogyasztói márka magával húzhatja a munkáltatói márkáról alkotott képet. A munkáltatóknak rossz hír, hogy ez a termék vagy szolgáltatás minőségromlásának tekintetében sajnos fordítva is…..
A nyár beköszöntével a legyek száma is megnő, ellenük van, aki légycsapót tartja a legjobbnak, és van, aki a légypapírra esküszik. Pedig van egy módszer, amivel a legyek többségét távol tarthatjuk, ráadásul a fiók mélyén őrzött 1 forintos érméket is felhasználhatjuk…..
Zéé-e 2017.06.06 16:40:00
15 tipp az otthoni munkavégzésről, a pluralsight szerzőitől. 15 tips for working from home (WFH)  ..
Ti megszoktátok már a VÉDA kapukat az utakon? Hogy jövet-menet figyelik mindent jól csináltok-e, nem telefonáltok, nem érintitek a záróvonalat, és azonnal megálltok, ha sárgára vált a jelzőlámpa? Hogy éjszaka sincs nyugalom, mert a vöröslő szemeikkel akkor is figyelnek? A "szupertrafipaxok" tavaszi…..
Zéé-e 2016.08.26 11:40:03
@Singer Varrógépértékesítő és orosz kémhálózat Kft: Normális esetben az ember nem indítja el a navigációt a telefonján minden alkalommal ha kocsiba ül. Vagy nálad állandóan fut a telefonon a Navigon? Nyilván nem.
Pont az a lényeg, hogy ne kelljen már okostelefonnal szöszmötölni minden induláskor és aksit meríteni!
Adam és Jamie a már tizennegyedik évadnál tartó Állítólagból ezúttal az egyik legaktuálisabb és legnagyobb tévés rejtélynek eredt a nyomába, vagyis arra vállalkoztak, hogy megépítik a Breaking Bad fináléjából ismert forgó gépfegyvert. Az eredmény szórakoztató – és…..
Gombafelhők Hirosima (b) és Nagaszaki (j) felett (wikipedia) 1. A történelemben először az USA-ban a Franklin D. Roosevelt elnök engedélyével 1942-ben elindított Manhattan-terv tudósainak sikerült atombombát előállítani. Az első kísérleti robbantást 1945. július 16-án…..
2013 január elseje óta ingyenes a tömegközlekedés Észtország fővárosában, Tallinnban. Az ingyenesség kizárólag a helyi lakosokra vonatkozik, azokra, akiknek a fővárosban van bejelentett lakcíme. A tallinni tömegközlekedési járműveket egy zöld színű kártyával lehet…..
A Microsoft mai San Francisco-i sajtótájékoztatóján bemutatta új operációs rendszerét, a Windows 10-et. Forrás: CNET Az eredetileg Windows Threshold kódnéven futó program lényegében szakít a csempés Metro kezelőfelülettel, amit a Microsoft korábban megpróbált minden…..
Zéé-e 2014.10.01 10:21:52
@okostojas007: Az XP is teljesen stabil, ha egyszer feltetted a megfelelő drivereket, hardverhibát leszámítva sose lesz kékhalál. Ugyanígy a Win7-et is kékhalálba löki az első rossz driver. A 64 bites "XP"-nek pedig több köze van a Win2003-hoz mint az XP-hez. Lényegében az csak egy backport egy stabilitásra kihegyezett szerverOS-ből.
Ráadásul úgy néz ki elfelejted, hogy a Windows 7 előtt a Vistával Microsoft gyakorlatilag nyílt bétatesztelést végzett a usereken. Értem én hogy ők azt piacérett programnak gondolták... De a Vista egy az egyben a Win7 alapja volt, kevés feature jellegű újdonság van a Win7-ben hozzá képest, csak stabil lett és kicsit optimalizáltak rajta. A kernel kb ugyanazt tudja, csak stabilabban, gyorsabban, és időközben elkészültek a stabil driverek is hozzá. És bizony a Vista idején voltak bőven kékhalálos driverproblémák, különösen az XP-hez mérten, mert évek kellettek míg a hardvergyártók újra megtanultak drivert írni.
Ugyanígy a Windows XP sem azért volt kvázistabil, mert egyből úgy sikerült megírni: Volt előtte egy évekig reszelt Windows 2000, és mint oprendszer, minimális előrelépés van közöttük.
A 37 éves Rebecca Dakin kilenc évig volt escort-lány, pályafutása alatt több, mint ezer férfit “fogyasztott el” s ezen férfiak javarésze házas volt.  A hölgy ma már nem űzi az ősi mesterséget, inkább a nőket tanítja arra, hogyan viselkedjenek az ágyban és hogyan…..
Zéé-e 2013.05.13 14:48:03
@Atro: Semmi újat nem mondott? Pont ott van a gond, hogy azoknak a megcsalt nőknek ezek újdonságként hatottak.
És mennyi nő lehet, aki elolvassa ezt, és még így sem érti...
Válasszuk ketté a dolgot. A legnagyobb együttérzéssel gondolok a Páva-családra, nyilvánvaló, hogy mostani napjaik végtelen keserűségben telnek. Az utcán megtámadott lány talán soha nem fogja kiheverni a lelki sérüléseket.És éppen abban a városban történt ez a támadás,…..
Zéé-e 2013.04.08 14:35:40
@Putyilov gyári melós: "Aztán ugyan mit dolgozzon, amikor 12%os a munkanélküliség? Vegye el a te melódat? "

Földet művelhet, kiskerti módszerrel. Tavasszal felássa, ültet, kapál, szüretel. Mindig van vele munka. Mellékesen lehet hogy megtanul esetleg háztájit termelni. Kicsit konkretizálva: A börtön ne legyen panzió, hanem inkább legyen átnevelőtábor. Ha pedig nem hallgat az illető a szép szóra, akkor az fájjon neki. Nagyon.
A szökést mint problémát egész egyszerűen meg lehet oldani: Tőlünk kicsit nyugatabbra feltalálták az elektronikus lábbilincset, amivel lehet hogy elszökik, de pillanatok alatt megtalálják, és szankcionálhatják.
Zéé-e 2013.04.08 15:48:40
@Kencsuszi: ...talán mert őt a rendőrség saját halottjának tekintette?
Molnár Levente, vagy ahogy a rockzenét kedvelők ismerik, Cseresznye, 2012 januárjáig a Tankcsapda gitárosa volt, de 20 év után távozott a zenekarból (finom eufemizmus arra, hogy kirúgták). Egy ideig a Bedlam zenészeivel dzsemmelgetett és össze is raktak egy nótát, de aztán…..
Mert ma már senki sem kövér, itt már mindenki plus size. És engem egyre jobban idegesít. Felnézünk egy tervezőre, mert plus size kollekciót készít. Imádjuk, istenítjük és példaképnek tekintjük a plus size modelleket. Már van plus size fashion week, és most figyelj, indul az…..
A 2009-es, 2010-es és 2011-es nagy sikerű listák után immáron negyedik alkalommal, idén is szavazásra bocsájtottuk a kérdést olvasóink körében:"Ki Magyarország Legstílusosabb Férfija?"Idén augusztus 21-én nyitottuk meg a lehetőséget az olvasók számára, hogy az általuk…..
„Az Út a Békéhez Díjjal tüntette ki Áder János köztársasági elnököt helyi idő szerint szerdán a Szentszéknek az ENSZ mellett működő állandó megfigyelő missziója.” – számolt be a hírről média, így az mno.hu is, külön kiemelve, hogy az illetékes testület „azért…..
A nagy divatmárkák általában a standard modellekkel reklámozzák kollekcióikat, ám most a Ralph Lauren úgy gondolta, itt az ideje kilépni a megszokottból. Rachel Green egykori munkaadójától ez azért is meglepő, mert korábban éppen az extrasovány nőiesség mellett voksolt. Akkor…..