Regisztráció Blogot indítok
Adatok
felhaborodas

0 bejegyzést írt és 37 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A főpolgármester lelépett a közgyűlés pulpitusáról tegnap, a választók maradnak. Őket kérdeztük Kínai kollégával. Wintermantel Zsolt a Fidesz részéről nehezményez, Horváth Csaba szocialista utód jelölt a kifüggesztett Nenyi előtt dicsér.   Kétfarkú kutya jó,…..
  Balog Zoltán, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára szerdán egy bajnai konferencián arról beszélt: a roma integráció érdekében minél több olyan egyházi iskolára lenne szükség, ahol többségében roma diákok…..
Szerdán nyolc órától, a Duna TV Közbeszéd című műsorában interjút láthatnak Biszku Bélával, aki először lép a nyilvánosság elé a film bemutatása óta...
felhaborodas 2010.08.04 11:36:11
  Budapesten fogadta Orbán Viktor a visegrádi országok vezetőit: Donald Tusk lengyel, Petr Necas cseh és Iveta Radicová szlovák kormányfőket. Orbán Viktor a lengyel miniszterelnök 2007-es választási sikerére utalva úgy fogalmazott: a varsói expressz megérkezett Budapestre,…..
  Az Országgyűlés hétfői ülésnapján az elmúlt 4-8 évben példátlan dolog történt: az MSZP valami tényleg vicces dologgal állt elő. A T/589-es, A Nemzeti Együttműködés Rendszerét Megtestesítő Személy iránt érzett szeretet, hűség és hála…..
  Túl vagyunk az erdélyi turnénkon, ahol agyonkényeztettek bennünket. Kolozsváron a Bulgakov Kávéházban vetítettük le a filmet, Nagyváradon pedig a Moszkva Kávézóban. Mindkét helyen teltházzal fogadtak és nagyon kedves volt a közönség. Nagyváradon megnézte a filmet…..
  Az íreket és az olaszokat összehozni a cigányokkal? Hát ez elég meredek. Ez volt előző két posztom kommentjeinek egyik tanulsága. Mi a cigány ebben a képletben? Jelző? Állapothatározó? Vagy a romani nép megjelölése? Talán az összes egyszerre. Ki a cigány, és ki a…..
felhaborodas 2010.06.29 10:23:00
www.youtube.com/watch?v=cmCNGbxaDoc

LAKATOS ATTILA VAJDA BESZÉL!
  Romániában az Alkotmánybíróság még az erősebb kutyánál is erősebb – foglalhatjuk össze a hétvége eseményeit, aminek következtében a nagy hitelminősítők a keleti szomszédot a befektetési szint alá, spekulatív, bóvli kategóriába sorolhatják át.…..
Ártanak-e a Jobbiknak a támadások? – ezzel a címmel írtam március végén azokról a botrányokról, amelyeknek a célja egyértelműen a radikális párt hitelességének aláásása lehetett. A fagyi azonban ma visszanyalt… A kampány legnagyobb botránya – írja a…..
felhaborodas 2010.04.07 20:20:57
@eloszto: Jaj ez annyira, de annyira fel van fújva.. mi az h nem jutsz szóhoz? én inkább akkor nem jutottam, mikor meg hallottam a BKV-s botrányokat, hogy hány millió ft-ot nyúltak le, meg még sorolhatnám... szerintem ez majdnem minden mellett eltörpül..
felhaborodas 2010.04.07 20:31:55
@bence87: Hát igen, ezt én is nagyon szeretném tudni.....
  A hajrára előkerült (via Benei Péter) az első értékelhető, sőt, kifejezetten jól sikerült MSZP-s vírusvideó is, ami ráadásul nem a low budget feliratos megoldással készült, hanem rendes szinkronhangokkal (ami inkább utal profi munkára, mint lelkes mesterházysta…..
Mandiner blog BKV: Nekik jár 2010.03.24 08:55:00
  Regőczi Miklós szimultán (a Magyar Nemzetben és a Népszabadságban megjelent) nagyinterjúival új lendületet vett a BKV-ügy. A közlekedési vállalat volt vezetője nevét és arcát adta a régóta sejtett-tudott tényhez: valóban az MSZP-SZDSZ kifizetőhelye volt a BKV.…..
  A március 15-i ünnepen a nagyobb balhék (előrejelzésünktől eltérően) szerencsére elmaradtak, de azért a Jobbik - elsősorban leselejtezett komcsi katonatisztekből álló - lumpenfrakciójának egyik szép alakítását sikerült elkapnunk Naményi kollegával. A radikális párt…..
UPDATE, mert látom megint idetaláltak azok az egységsugarúak, akik Jobbik-fikázást látnak minden, esetlegesen kritikus véleményben.- Senki nem mondja, hogy a Jobbik ettől az egy esettől most bűnözők pártja lett. Igen, a többi pártban is vannak ilyenek - és? Akkor most a…..
Piroslap Komoly bajban a Jobbik 2010.02.25 09:35:00
A párt komoly problémával küzd a fővárosban. Neve elhallgatását kérő informátorunk szerint a párt az V., VI., VII., VIII., XIII. kerületben illetve az újbudai 15 és 17 választókerületben, valamint a ferencvárosi 12. körzetben nem tudja összegyűjteni az induláshoz szükséges…..