Regisztráció Blogot indítok
Adatok
biteplz

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdjük azzal, hogy gyűlöllek és egy undorító féreg vagy. Nem, nem rád gondolok, aki hirtelen rosszul lesz egy felelőtlen aluljárós büfézés vagy egy pusztakoktélos (Mecseki itóka!) átmulatott éjszaka után, nem. A klozett pontosan azért van ott a munkahelyen, hogy ilyen…..
biteplz 2012.02.10 13:03:11
@Modor Tibi: kemény téma ez én is pont fordítva gondoltam a kommenteket.Sztem nagy sutyerákság ebből sportot űzni,nem is lehet teljesen normális aki idegenek közt fesztelenül szarik..Mondjuk sztem a felük csak itt vállalja fel ilyen büszkén,valószinű bent inkább sunnyognak.Múltkor dolgoztak nálunk a tetőn, azt egyszer csak kopog a főnökúr hogy : - Csókolom bocsánat de valami fertőzéstől megy a hasam muszáj volna bejöjjek wc-re..! BÁZMEG.Most mit mondjak,szarja össze magát..?De azért kitakaríthatott volna maga után ,én be se mentem órákig utána,nem mertem.
Mai olvasói posztunk az örökzöld szülési modorosság témakörében íródott. Megannyi borzalom, rémkép és lidérces történet ellenére teljesen biztosak vagyunk abban, hogy igenis léteznek higgadt, megfontolt, józan, nyugodt, öniróniával megáldott felnőtt nők, akiknek a harmadik…..
Miután Madonna pénteken kiadta új, Nicki Minaj és M.I.A. közreműködésével készült dalát, a Give Me All Your Luvin'-t, és annak a MEGAFORCE által rendezett videoklipjét, ma hajnalban a Super Bowlra hónapok óta nagy erőkkel beharangozott, szuperlátványosnak ígért félidei…..
biteplz 2012.02.06 14:11:04
Subba Szolgálati közlemény 2012.01.04 12:04:00
A subba nem lett politikai blog, csupán a magyar politika süllyedt (újra) a subba szintjére! ..
 Számtalan oka van - elmondom.A borravaló korrupció, (mint már mondottam volt) az Oszmán birodalom és a kereskedőnépek idejéből ittmaradt csökevény: baksis. A bakshish perzsa szó, ajándékot jelentett eredetileg - de ma szinte az összes közel-keleti államban elvárt még olyan…..
biteplz 2011.08.23 10:30:18
@mrbateman: általában a fizetős pénztárcában azért van sok apró,hogy vissza tudj adni,okos srác,és igen ,néha sokáig kell keresni benne ,főleg ha sötétben(éjszaka dolgozol).. Nem feltétlen a húszforintosaidra pályázik a pincér v pultos.
Előzmény...
biteplz 2011.07.19 15:38:17
@Gastroger: epic:)
Újra-újra előkerül az alábbi téma, igaz, a szokásásnál kedélyesebben megírva, igazából csak az kérdés, Budapesten lehetne-e birtokvédelmi eljárást kérni a BKV ellen a hajnalonta sikító troli miatt?Nagy sóhaj nekem e témában írni. Hogy miért? Mert az isten háta…..
biteplz 2011.06.16 08:00:26
@Nűnű: te milyen ember vagy?meg itt mindenki meg főleg a posztoló aki ömlengve nyavalyog..ennyi időráfordítással akár a gazdával is beszélhetne.
biteplz 2011.06.16 08:02:37
@futuretech: javasolnám az ilyen elektromos kütyüt neked meg a hozzád hasonló gondolkodásúaknak.próbáld ki magadon,büdös gyökér.
Tisztelt Praxis!   Azt a két évvel ezelőtti horrort szeretném elmesélni, ami velem esett meg. Ikerterhesség volt , de a két magzat nem fejlődött rendesen , az egyik magzat elhalt.Be feküdtem a kórházba, reggel helyezték fel a lamináriát. Reggel 8-tól este 20 óráig egy nővér…..
biteplz 2011.04.14 09:27:14
@tódór piroska: 21 hetes korban börtön jár érte?ennek azért nézz utána.gondolok a kóros elváltozásokra v kromoszómarendellenességekre,ezeket van h csak 24. hétig lehet kiszűrni.
a poszt meg eléggé sántít minden irányba,se terhességi kort nem ír se semmit,az ember egy kivánt babáról azért többet tart számon.
Általános alapalállás a hazai kiskereskedelemben, hogy a vevő definíció szerint csaló féreg, akit úgy is kell kezelni, lehetőleg olyan modorban, hogy máskor eszébe se jusson pofázni. Zsuzsanna lejjebb azt fogja elpanaszolni, hogyan kezelték hazug alakként egy nagykörúti Sparban,…..
biteplz 2010.02.17 10:56:11
Én most írok ide először,csak örülök végre h Spar jött szóba..én a Szilágyi Erzs. fasor vége fele lakom,itt van egy Spar közért,ami azelőtt Plus volt,azelőtt nemtommi de már a 8Oas években is abc v ilyesmi.Ez a János-kórház villamosmegállónál van.
Na ez az a bolt,ahova bemegy az ember és lehet hogy senki nem áll a kasszánál,de 2O percen belül akkor se fog távozni.Az kasszások olyan módon bánnak az emberekkel hogy az tényleg kb a 7Oes évek ügyfélszopató légkörét idézi.Biztos vagyok benne nyugodtan megtehetnék h beüljön egy kollega a másik kasszába.ezzel előlendítve a 2O m-es sor helyzetét,de nem ,inkább kirak még pár akciós árut meg fogkrémet..meg felháborodottan jön a kasszába a reggeliszacsijával a kezében,kb.
Ez még hagyján ,de hogy az egyik kasszás a vevők feje felett átüvöltve megjegyéseket tegyen rájuk,élcelődjön..-Na EZ az igazán régivágású proli dolog.
Pl én egy ízben csak cigiért mentem be,igen,kb negyedórát álltam sorba,de a továbbiakban nem esett utamba bolt,mind1.Sorra kerülök,kérek szépen egy doboz.....Erre az eladó csaj,merthogy az ő feje felett nem volt amelyiket kértem,feláll az árutovábbító szalagra,és a szembelévőből kivesz egyet.Szomszéd kasszás SRÁC erre:' Te Figyuuuuu,egyébként micsinááááász...?Mér nem mondod a kedves vevőnek hogy ez egy élelmiszerbolt?Én is havi egyszer szoktam cigit venni,egy kartonnal,khm....'
és ezek az oltások mennek kb minden alkalommal ,csak kiváncsi vagyok h ez hogy a faszba mehet így itt,nincs ezeknek főnökük v bármi..?
biteplz 2010.02.17 11:14:33
@_Venom_: lejárt dátumú kaját nem lehet kint tartani,hacsak nem pont ezért van akcióban..ha te boltos vagy és nálad jár az antsz és talál lejárt szavidejű bármit,többszázezerre megbasznak.és ez a normális.