Regisztráció Blogot indítok
Adatok
r1tch

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki ne emlékezne arra, hogyan próbáltak szüleink annak idején egy-egy jól csengő közmondással, szólás-mondással és népi bölcselettel nevelgetni, tanítgatni (és olykor-olykor - valljuk be őszintén - még meg is vezetgetni). Gondolj csak vissza, hányszor hallottad ezeket a mondatokat…..
r1tch 2019.09.21 07:26:15
Hát, feladtam a küzdelmet. Megvettem, imádtam, megadtam neki mindent. Elszédítetted a fejemet, S én eléd szórtam mindenemet. Sálat, pulcsit, nejlon harisnyát, És csuda, csuda gyöngyöket. (Hungária - Ciao, Marina) Egy ideig ennél csak rövidebb motorom lesz Persze eljön az…..
Lassan formát ölt a 2013-as adórendszer. A kormány rengeteg meglévő adót és adózási szabályt ír át, mindemellett a legfontosabb adókat is komoly változások érik, vagy éppen nem érik. A második Matolcsy-csomag ugyanis felpuhulóban van. Kérdés, hogy a jövő évi deficitcél nem…..
Köszönöm,hogy létezik ilyen oldal, mert az elmúlt bő két évben egy csomó panaszt boncolgató fórumot kerestem ehhez hasonlót nem találtam. A „csavar átszakította a csontomat” vagy mi történet alapján leírom az enyémet is. A történet 2 és fél éve kezdődött egy…..
Oszkárság Ostoba hülye geci T9 2010.09.28 13:42:00
Most már megírom ezt. Én hülye állat másfél éve ismét képes voltam megvenni a Nokia aktuális egyik legjobb telefonját, mert de jó az nekem. Abba külön bele sem megyek, hogy az S60 oprendszer micsoda egy okádék szar, nincs egy büdös gondolatom, amit előre kitalálna. Hogy nincs…..
Megannyi ismerős, emlékeink mélyén elraktározott, fura autó. Mind egy célra készült. Felkavarjuk a kondér alját, nagyot búvárkodunk, jöjjenek velem, jó lesz. Vélemények az azonos című írásunkról...
r1tch 2010.08.11 08:39:01
Nápoly egyik nem túl előkelő városrészében, közel a pályaudvarhoz van egy egyszerű pizzeria. A portál hétköznapi, belül sincs semmi hivalkodó, a kínálat egyenesen gyenge: kétféle pizza kapható, margherita és marinara, előbbi dupla mozzarellás változatban is, mindkettő több…..
r1tch 2010.05.17 13:05:45
Kár, hogy nem olvastam előbb, most tértem haza Nápolyból.

Nekünk az olasz barátaink biza másik pizzériára mondták, hogy ott kapjuk a világ legjobb pizzáját: a Sorbillo-ban --
www.accademiadellapizza.it/.

Talán ezt támasztja alá, hogy 23.10-kor odaérve még 20 perces várakozással jutottunk csak be.

Itt már van kb 20-féle pizza, az ízekről ugyanazt tudom elmondani, mint tartufo. Egészen addig a pontig nem is tudtam elképzelni, hogy lehetséges ilyen finom pizzát csinálni.

Csak egy gond van: mostantól itthon már csak fanyalogva eszem pizzát....
Valentin vélhetően megtanulta, hogy piszlicsáré hiba miatt többet nem fogja szervizben hagyni a telefonját. A tavaly februárban vásárolt Nokia N85 szinte azonnal meghibásodott, a főpanel cseréje után pedig a rádió romlott el benne. Na, ezt már nem kellett volna…..
r1tch 2010.03.17 16:43:36
@Tipikusbalek: ahem, most volt az E52-m harmadjára szervizben; még nem kaptam vissza, de üfszolg már hívott, h "főpanelcsere" volt.

Kétszer járt már korábban szervizben, de miért kellett youtube videót csinálni ahhoz, hogy foglalkozzanak is a telefonnal? (Ha vki kíváncsi: "Nokia E52 Good-Morning Freeze" a videó címe.)
r1tch 2010.03.22 13:08:42
@Tipikusbalek: (és mindenkinek, persze):

A korábban említett E52-met most hoztam *volna* vissza a szervízből, főpanelcsere után (miért nem alaplapnak hívják?).

Sajnos viszont hiányzott róla a beázás-jelző matrica!!! Még jó, h megnéztem.

Persze, lehet, hogy véletlenül felejtették el rátenni (biztos, hogy ezt fogják mondani), de a kommentekben olvasható történetek után az ember nagyon gyanakvó lesz.

~15 éve nokiám van (1611-essel kezdve), de ezek után SOHA többet.

Az ember egy kapitalista cégtől elvárja, hogy maximális minőséget nyújtson.

Hiba esetén elvárt viselkedés, hogy nagyon gyorsan elszégellik magukat, és azonnal a polcról adnak egy zsír új telefont, és nem szívatnak egy teljes hónapon át!
Folytatódik "titkos ügynökünk" izgalmas sorozata az ingatlanokról. Mizután megírta, miért van szüksége szerinte ingatlanosra, és hogy hányféle vevő van, most az ingatlanárakról küldött egy rövid levelet: megtudhatjuk, milyen az irány-, a reális, a vétel- és a piaci…..
r1tch 2010.02.17 10:39:59
Egyáltalán nem értek egyet a cikkel; legalábbis lakóingatlan terén.

Két lakásvásárláson is túl vagyok, mindkettő Budán, zöld területen. Mindkettőt én találtam, ingatlanos segítsége nélkül.

Bár próbálkoztam irodákkal, de sajnos lesújtó tapasztalattal:

- még személyes ismeretség (rokon, közeli barát) esetén sem képesek a cikkben említett meg-nem-hirdetett ingatlanokat felajánlani

- csak azokat az ingatlanokat ajánlják, amelyeket én is megtaláltam már interneten jóval korábban

- sok ingatlanos próbál átverni (nem a hirdetett lakást mutatja meg)

- próbálkoztam kapcsolatot kiépíteni nem egy ingatlanossal, egyértelműen megírtam az igényeket, mégis sok olyat ajánlottak, amik nem feleltek meg -- akkor miért kérdezi, mik az igények??

- a cikk állítása, miszerint hirdetést sokszor fel sem tesznek, logikátlan is, hogy az ingatlanos ne tegye fel a hirdetést, hiszen meg akar ragadni minden esélyt, hogy elvigyék -- főleg a mai helyzetben

- rengeteg a szándékosan vevőcsalogatás végett "elrontott" hirdetés, melyet többszöri emlékeztetés ellenére sem javítanak ki

Ezek után hogyan legyen jó véleményem az ingatlanos szakmáról? Pofátlanságnak érzem, hogy 1-2 óra hanyag munkával, balekok rádumálásával százezreket keresnek. (Tisztelet a kivételnek, amivel még nem találkoztam...)

Részemről a konzekvencia: aki manapság nagyobb értékű ingatlant ad el, tudja használni az internetes hirdetési lehetőségeket is, magánszemélyként. Kiváló fogásokat lehet találni, jutalék fizetése nélkül is.