Regisztráció Blogot indítok
Adatok
skorozsi

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Április közepén véglegessé vált, hogy egy szakmai csapathoz csatlakozva indulok az Ultrabalatonon váltóban. Még alakul a végleges összeállítás, 8-10 fős lány-fiú csapatunk lesz, a kollektív futótapasztalatunk a teljesen kezdőtől a magamfajta vén rókákig terjed.…..
Végre megérkezett az első Galaxy S4 scratch test, az anno Dacia-val S3-on átmenő román Samsung Mobilers-es srácok kamerájából, azon belül is Ignácz Szabi kollégámtól, akivel lassan egy éve Berlinben tapasztaltuk meg, hogy milyen ütős az olcsó német rum. A vérmérséklet azóta…..
Kicsit késve ugyan, de jelentem: A Galaxy S 2 tulajok legnagyobb örömére megérkezett a hivatalos frissítés, Jelly Bean 4.1.2-es verzióval. Kies ápdéttel ne is próbálkozzatok, mert még egyik szolgáltatóhoz, sem jutott el a csomag és a független változathoz sem. Eddig ott tartanak a…..
skorozsi 2013.01.28 15:36:34
@cett: Nekem S3 esetén a T-mobilos update 4.0.4-ről 4.1.2-re most jött meg múlt héten, nem sietik el, nov 14-én jött ki USÁ-ban. :) Bár hozzáteszem az S1 update az fél évig sem jött meg hivatalos kiadáshoz képest, nem is követtem tovább, elveszett a türelem. Inkább főzött ROM ment rá, mert használhatatlanul lassú volt gyári rommal.
Futóblog Futócipő mellé zokni 2011.06.02 07:03:01
Figyelem azoknak, akik most szándékoznak Nike futócipőt vásárolni: ha június hónapban vásároltok futócipőt legalább 18 ezer forint értékben, kaptok a vásárlás mellé futózoknit is. A lehetőség a budapesti Mammut és Aréna Plaza HERVIS-ben érvényes! Szolgálati…..
Androlib blog. Bipp! Taxi rendelés 2011.01.19 10:00:00
Szerintem mindenkivel előfordult már, hogy vendégségben vagy más oknál fogva nem tudta az aktuális címet ahol van. Lehet egy sörrel több a kelleténél vagy éppen egy bekötő úton is bemondhatja az unalmast az autónk. Az is lehet, hogy szilveszter este nem a belvárosban vagyunk és…..
Az android platformot sokan a "szabadsága" miatt favorizálják, és komoly kritikával illetik a kvázi rivális apple módszereit, ahol mintegy teljes ellenörzés alatt tartják az appstore programjait, ill. bevalottan ellenőrzik a felhasználók telefonjait is.  Az android…..
skorozsi 2010.12.22 18:11:55
@readya: Ez engem is érdekelne! Nincs kedved kicsit írni róla valamikor? Vagy egy link is elég, ha tudsz megosztani valamit ezzel kapcsolatban!
Régóta terveztem, hogy bemutatom a két kedvem Texas Holdem (Poker) játékomat, de mindig valami friss, valami fontosabb került elő, emiatt háttérbe szorultak. De most eljött az ideje egy kis szórakozásnak is. Természetesen a Marketen több Poker/Texas Holdem játék van és ha jól tudom…..
Hiánypótló appra bukkantam az imént az AppBrain toplistáját böngészve: néha előfordul, hogy nem tudok elaludni, ilyenkor egy kis netezéssel, vagy Angry Birds-szel próbálom álomba ringatni magam. A Galaxy S Super Amoled kijelzőjének képe gyönyörűen néz ki sötétben,…..
Sok kérdés érkezett és mivel nem látom biztosítottnak a gyors szoftver update-et itthon, azt gondoltam megírom ezt a kis segédletet. Annál is inkább, mert a tegnapi napon kikerült a világhálóra az első olyan SGS gyári szoftver, ami után senkinek nem lehet oka fanyalgásra.…..
skorozsi 2010.12.11 12:17:10
forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108
Ezzel nekem is sikerült a rootolás.
skorozsi 2010.12.11 12:26:43
@skorozsi: magamnak megválaszovla a titanium backupos kérdést: market enabler, és le lehet szedni... Bocs a hülye kérdésért.
Sokáig úgy voltam vele, hogy nem fogok a custom ROM, módosított kernel, lagfix és egyéb nyalánkságok témakörében írni, de muszáj vagyok. Egészen egyszerűen azért, mert a Samsung fatökű lepkevadász programozókat használ. Viszont ami ezután következik, azt mindenki a saját…..
skorozsi 2010.11.29 22:17:27
@skorozsi: kínomban csináltam egy hardresetet, hátha. és bejött! :)
skorozsi 2010.11.29 23:35:11
@readya: Volt hozzá kedvem. :) Fent van a kernel is, kivételesen gond nélkül! Bekapcsoltam a lagfixet és a tweakeket. 8 perc alatt raktam fel az appbrain-el 65 appot! :D Határozottan gyorsabb lett. Ez eddig kb 1-2 óra volt ugyanígy appbrain-el. Érezhető a különbség, nem kicsit! Nagyon köszi a segítséget!
 A kajálás-alvás-pihenés háromszögben eltöltött időszak után (2 hét) - amiben azért volt pár montys bringázás is -  beléptünk a következő időszakba.Úgy hogy ennek megfelelően tegnap már futottam is egy igazán rekreációs, nagyon laza 5 kilit, olyan 7…..