Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Majdmegmondomatutit

27 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy mindenki leírta, milyen laptoptáskára esküszik, visszatérhetünk az érdemi történésekhez. Minden jel szerint hétfőn este megadta magát a Gmail. Hogy nem lokális problémáról beszélünk, mutatja az is hogy amerikai barátaink is 502-es hibaüzenettel néztek farkasszemet,…..
Subba Képrejtvény: Ki ő? 2008.06.24 10:02:00
Az alábbi képen Magyarország vezető női egyéniségét láthatjátok. Felismeritek ki ő? Megfejtés délután várható...
Majdmegmondomatutit 2008.06.24 10:04:41
... pedig én nem is szeretek keseregni. Meg ideges fajta, pedig a nyugalmat kedvelem. Szorongós is, pedig boldog is vagyok. De valamiért ide mindig keseregni járok. Talán azért, mert az örömből - ami nekem jut - nem szívesen adok másnak, hiszen nekem is olyan fontos. Annyi öröm lenne…..
Nem találok jelzőket a meghatottságomra, így különösebb kommentár nélkül közlöm Péter művét. KMK, ki vagy a blog.hu-n, szenteltessék meg a te neved. Jöjjön be a te főoldalad, és legyen meg a te frissítésed, miképpen a proxyn, azonképpen itt a gépemen is. Mindennapi…..
Majdmegmondomatutit 2008.04.29 21:05:56
Tombola Worst day of my life... 2008.04.29 00:15:00
Alapvetően az emberi aljasság az ami fáj. Az, hogy állatokká válnak azok, akikbe a bizalmadat tetted, és tetted, mert úgy szeretted volna alakítani, hogy nekik is jó legyen. De megsértődnek és csak az egojukkal törődnek. Szar nekik...
Tombola Olyan mint az átok... 2008.04.22 20:52:00
Szóval olyan. Most is bajom van. Van bajom bőven. Kurvára kéne egy klón... Meg egy új agy. Meg kevesebb károgás és siránkozás. Meg kevesebb vádaskodás. Meg több alternatíva, csodatétel, kézrátételesgyógyítás. Meg hegedűszó, gyertyafény, töménytelen alkohol, kesergős…..
Tombola VÁDBESZÉD 2008.04.17 18:26:04
Tisztelt Bíróság! Azért vagyok itt ma az emberiség bírósága előtt, hogy vádbeszédet mondjak egy kormány, egy ország lakói, a kormányt és az ország lakóit kiszolgáló média és saját magam fölött. Vádbeszéd, mert már nem tudom magamban tartani az elkeseredettségemet, a…..
Tombola Miért vagyok dühös? 2008.04.10 00:15:00
Eléggé dárkszájd fílingje lesz ennek. Mert ez valójában saját magammal szembeni elégedetlenségem kivetítése. Igen. Elsősorban magamra vagyok dühös. Hogy nem vagyok varázsló, és nem tudok teremteni, vagy nem tudok minden kívánságot teljesíteni. Hogy határaim, és korlátaim…..
Majdmegmondomatutit 2008.04.15 23:24:08
Tombola Kié a föld? 2008.04.14 21:23:00
A napokban egyre több vitát folytattam arról, hogy milyen szemét dolog ez a házépítés, építkezés. Mindenki el van szörnyedve, hogy mennyi sok gond, meg probléma, meg szervezés meg nehézség. Persze. Az. De az alapátbaszásra miért nem figyelünk oda? FIZETSZ A FÖLDÉRT!!! Nem…..
Tombola Tainted... 2008.04.11 09:47:00
Mára. ez egy ilyen nap lesz: ..
Tombola Legyen a dolog sztereotíp 2008.04.07 20:50:00
Szerintem eléggé sok mindent be lehet skatulyázni kategóriákba, így embereket. Ezeket mondjuk már sztereotípának hívjuk. Ezeket utáljuk. Azt mondjuk: NEMJÓ! Pedig szerintem egyszerűsíti az életet... Miről beszélek? Mondjuk legyen a helyszín a házunk, ahol lakom. Tele van olyan…..
A Ring Pass Nottal folytatjuk screenshotrovatunkat, Sarics küldte el nem mindennapi eredményét: nem kevesebb, mint 37 bónusz látható a sarokban, pedig emberünk már a 15. pályán tart. Ezen kívül a kép a legnagyobb elérhető kombót ábrázolja: minden színből és formából 4-4 darab…..
Na de nézzétek már ezt a csapat pálcikaembert! Igazi zorál arcok, szétkapnak egy üres villamost amit persze videóra vesznek. Pár divatos lakkfilces punci utazik a nirvána felé, aláfestésnek meg a hörgős zene...
... Átsöpör, felkavar, megráz, fáj a veszteség. Mert valami elveszett. Csak a hiányát érzem egyenlőre, még nem tudom mi az. De valami megváltozott. Én nem akartam, csak jött. Jött, látott, bemutatott és győzött. Esélyem, lehetőségem sem volt tenni ellene. Megrázó az egész.…..
Kis lépés a blogoszférának, de nagy ugrás a bloggazdának: (tudtommal) először írt a KMK-ról egy nemindexes orgánum, nevezetesen a Napi Élet Blogmagazin. A cikktől kicsit hízott a májam, leginkább a konklúzió miatt: „Igen, tudjuk, volt már számos hasonló webhely, a KMK…..
Tombola Miért kell dönteni... 2008.03.02 19:17:00
Teljesen nem idevágó téma. Egyszerűen nem értem. Nem értem azt, hogy miért kell versenyhelyzetet generálni - mesterségesen. Ez valami különös hepp lehet nálunk embereknél. Mire gondolok? A pinára, no de azon kívül: német - japán autó, windows - linux - mac és még sorolhatnám.…..
Tombola Ma írok egy kicsit... 2008.02.27 18:13:00
... de tényleg csak egy kicsit, mert mennem kell. Hehehe... nem mondom meg, min röhögök. Megjártam mennyet és poklot is, de majd mesélek. Meg itten van már a videó a kicsiSári-ról, mert még mindig nem tudjuk, fiju lészen é, vagy jány. Analitikus kihívás: vendégem vagy egy ebédre,…..
A Short Path Puzzle jó példa arra, hogyan lehet egy remek ötletet agyoncsapni. A játék kivitelezésével semmi gond, a grafika aranyos, és a készítők a női és férfi játékosokra is gondoltak, amennyiben kiválaszthatjuk, hogy egy szerelmes kisfiúval akarunk eljutni egy kislányhoz,…..
Majdmegmondomatutit 2008.02.22 18:03:45
Könnyű kis logikai játékkal, a Ring Pass Nottal búcsúztatjuk a hetet. A játékban egy gyűrűt kell kitölteni dominószerű alkotóelemekkel úgy, hogy az egymás mellé kerülő elemek színben vagy mintázatban passzoljanak. A későbbiekben több megkötés nehezíti a feladatot és…..
Majdmegmondomatutit 2008.02.19 00:50:54
Elkezdtek csordogálni a képek friss rovatunkba, a Mesterlövésbe. A mai kép „ma vo” fedőnevű visszatérő kommentezőnk eredménye, aki a nemrég postolt Sonnyban tápolta félisteni szintűre karakterét, majd ahogy a szerepjátékos szleng mondja, gyakott egy hatalmasat. Egy…..
Bigyóblog Hordozható mikró 2008.02.13 19:05:00
Mindenki életében eljönaz a pont, amikor már ciki lesz csak mikrózott ételeket enni és beruház egy sütőre (vagy addig volt a konyhájában és elkezni használni). Most azoban megmutajuk a hordozható mikrohulámú sütőt, mellyel megint vonzóvá válhat a mikrózás. Na jó, nem otthon,…..