Regisztráció Blogot indítok
Adatok
reichenberg kenéz

0 bejegyzést írt és 142 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Mindig is nagy szimpátiával tekintettünk a pártok felett átnyúló civil kezdeményezésekre, amelyekre szerintünk nagy szükség van. Különösen mostanában, amikor a fülkeforradalmi kormány nekilátott a Harmadik Köztársaság módszeres szétverésének, az ellenzéki…..
Mandiner blog Európához tartozunk 2011.07.27 07:01:00
„Megvetem azokat, akik nem hisznek többé Európában” (Cs. Szabó László; 1944)     Pár hét múlva indulok a hanyatló Nyugatra. Milyen védőoltások kellenek Svájcba és Baden-Württembergbe? Van még vizük, élelmiszerük? Mire kell vigyázni? - dilemmáztam…..
Mandiner blog Nyugat: lecserélve? 2011.07.26 07:01:00
  Börtönnek, kényszerlakhelynek titulálta a Nyugat „régi világát” Orbán Viktor, aki egykoron maga is küzdött a keleti börtönnel. Mi ütött Orbánba? Miért beszél a Nyugat hanyatlásáról a nyugati kereszténység határán fekvő Tusványoson – ott, ahol…..
reichenberg kenéz 2011.07.26 13:09:39
@sepirossenarancs: Abszoloute egyetértek a gyerekvállaláshoz álltalad írott leírással. Amig azért küzdünk hogy ne kerüljünk utcára hogy picsába vállaljunk még gyereket?
reichenberg kenéz 2011.07.26 15:14:04
@Alterix: Kicsit erős de +1
  Belerondítottak a beteg, tömeggyilkos norvég fiatalember tervébe: egy német turista, Marcel Gleffe bérelt csónakjával többször is fordulva, szó nélkül mentette az Utoya szigetéről a vízbe menekült fiatalokat.  Marcel Gleffe éppen családjával készült kirándulni…..
törökgáborelemez 373. Halott hal 2011.06.14 02:12:00
Orbán Viktor egy osztrák bulvárlapnak adott interjúja (fordítás itt) – ahogy ez a nemzetközi sajtóban megjelent miniszterelnöki megszólalások esetében nem szokatlan - sokaknál és sokadszorra kivágta a biztosítékot. Egy ilyen szöveget számos ponton érhet kritika: a Heti…..
  Rebootolná hazánkat a magyar demokraták élcsapata: a december óta méltán klasszikussá vált, fél év után is mintegy 85 ezret számláló Egymillióan a magyar sajtószabadságért Facebook-csoport ezúttal egy huszonnyolc főt számláló kemény maggal jegyeztet be egyesületet. A…..
„A mindennapokban olyanok vagyunk, mint két legjobb barát, leszámítva a köszönés-csókokat” – sztorink egy korábbi posztunkhoz kapcsolódik, ám a mai kalandban egy lány panaszkodik arra, hogy pasija egyre inkább lakótárssá kezd konvertálódni mellette. Eltűntek a…..
 Itt vagyunk Kamuton, figyeljük az előkészületeket, és el vagyunk képedve. Álmunkban sem gondoltuk volna, milyen gondos tervezéssel, összpontosítással, szinte emberfeletti erőfeszítéssel készül a falu a parkavatóra. Ott vannak rögtön a játszótéri hinták, amelyek a park…..
reichenberg kenéz 2011.05.11 08:10:51
@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX: Ember Te ugye még nem kaszáltál manuálisan ugye? Me ha igen nyilván beszélénél baromságokat...:-))))
reichenberg kenéz 2011.05.11 11:29:39
@Rá Dios: Pedig (ha rám gondolsz) én kaszáltam eleget.... A hülye századosom a hadseregben kitalálta hogy az alakuló teret nekem meg még másik néhány jó madárnak kell kaszálnia... Az elején a szabolcsi srácok odajöttek hogy szanaszét röhögjék magukat. Aztán megcsinálták helyettünk 5 perc alatt amit két órán keresztül szenvedtünk.... De utána beljöttünk mi is.. Megjegyezném hogy én voltam a század írnok... Azt bezzeg senki nem akarta megcsinálni helyettem... (pedig meg tudták volna nem voltak hülyegyerekek)
Több megoldás merül fel – mondta ma Lázár János a Klubrádió műsorában a hamarosan a parlament elé kerülő választójogi törvény kapcsán. Most, hogy lezárult az alkotmányozás, a - sokszor emlegetett - hatalmi viszonyok és a politikai pártok versenyhelyzete szempontjából a…..
A mai napon 262 igen és 44 nem szavazat, valamint egy tartózkodás mellett – nem név szerinti, egyidejű szavazással – az Országgyűlés elfogadta az új alaptörvényt. (Az egyes képviselők szavazatai itt tekinthetők meg).Az elmúlt napokban városszerte különböző…..
reichenberg kenéz 2011.04.19 11:53:09
Ahogy azt sejteni lehetett, a szólásszabadság melletti tüntetés kapcsán elkezdődött a számháború a médiában, sőt, a szervezők és a rendőrök is mást mondanak. Lássuk a tippeket: A szervezők becslése szerint legkevesebb ötvenezren voltak. Az MTI tudósítóinak…..
Több rádiós forrásunk is megerősítette, hogy valóban a "Felhők jönnek Magyarországra" sor miatt tiltotta ki Koltay Gergely intendáns az MR2 lejátszási listáiról a Pál Utcai Fiúk új, Balatonszepezd című számát. Koltay a Népszavának nyilatkozva tagadta ezt, és a…..
reichenberg kenéz 2011.02.03 09:55:28
 Napjaink multikulturalizmusa, liberális társadalom felfogása új kérdések elé állítja az európai társadalmakat. A kérdések önmagukban nem problémák, azonban kezelésük (avagy figyelmen kívül hagyásuk) lehet problematikus. Az oly sokat górcső alá vett bevándorlás…..
 Avagy még néhány gondolat Szalai Annusról, és az ő tejhatalmú szargyáráról.  Nem mennék bele az új médiatörvény részletes kivesézésbe, - megtették ezt már sokan - pusztán arra szeretnék rávilágítani, hogy a szabályozás jelenlegi formájában nem mutat…..
·         Tájékoztatunk minden érdeklődőt, hogy 2010.12.21-én kihirdetésre került (követő napon pedig érvénybe lépett) a 2010. évi CLIV. törvény, azaz december 22-étől kezdve MEHETÜNK NYILATKOZNI a…..
reichenberg kenéz 2010.12.23 12:04:44
reichenberg kenéz 2010.12.23 12:11:03
@onmagam: Igen az ügyintézőknek nem lesz túl jó napjuk, de hát sajnos e miatt nem lehet egy ilyen akciót lefújni. Majd viszünk virágot!
Quimby - Kicsi ország (Tom-Tom Records) Öt év után december 16-án, tehát holnap jelenik meg hivatalosan a Quimby legújabb stúdióalbuma Kicsi ország címmel. A lemezt legkorábban Budapesten, az Almássy téren található Musicland lemezboltban lehet majd megvásárolni a holnap este 18…..
Present Perfect Continuous TenseKezdjük ezzel! Hogy miért? Mert ez annyira rosszul néz ki, hogy ha ezen átrágjuk magunkat és megtanuljuk, akkor mindenre képesek leszünk. Tehát önbizalom szerzés céljából legyen ez.Fejtsük meg!Present = jelenPerfect  =  hibátlan , kész ->…..
Aki olvassa ezt a blogot, tudja, hogy az elmúlt időszakban mennyi kritikát kaptam azért, mert nem voltam hajlandó a demokrácia lényegi és a korábbiaktól minőségileg eltérő korlátozását látni a Fidesz döntéseiben. Az, hogy valami személyesen nem tetszik, még automatikusan nem…..
reichenberg kenéz 2010.10.27 09:51:02
@nem1rem1:

Igen ebben látom... És mondom hogy nem értek hozzá. Az viszont kurva idegesítő hogy amig Párizsban egyetlen egy darab Hipermarketet sem láttam a városban magában addig az én trafikom 3 kmes körzetében 5 (!!!!!!) ilyen is találtatik... Igen ne hagyják hogy multik azt csináljanak amit akarnak. És a Bankok se. És most nem azt mondtam hogy ki velük az országból hanem azt h. NORMÁLIS keretek között legyenek. És igenis legyenek helyzetbe hozva a magyar vállalkozók. Nagyon remélem hogy így lesz. De nem hiszem sajnos.
Rendhagyó módon ért véget az őszi Critical Mass. A több ezres demonstráció csúcspontja ugyanis nem a szokásos bringaemelés volt, hanem egy politikai kerekasztal beszélgetés az esemény végpontjánál, a Gödörben. A szervezők a biciklis fejlesztésekkel kapcsolatban rendeztek vitát…..
reichenberg kenéz 2010.09.23 08:34:24
@Ula: jogos, de az van hogy ez egy nemzetközi rendezvény. Egyébként pont azért van hétköznap hogy felfigyeljenek az emberek. Ha vasárnap este lenne a kutyát sem érdekelné. A rendőrök jól tették hogy bírságoltak - már ha egyáltalán - de az lenne a legjobb ha lezárnák az egész nyomorult belvárost és csak villamossal, busszal, metróval, taxival, meg bringával lehetne közlekedeni. Ehhez persze kellenek parkoló házak is... Én véletlenül két héttel ezelőt kocsival mentem be a belvárosba az Üllői útról. több mint másfél órámba telt. ugyanez bringával, vagy tömegközlekedéssel max 30 - 40 perc. Iszonyat ami a belvárosban van!
reichenberg kenéz 2010.09.23 08:37:47
@Gyárfás: De van. Nagyon sokan bringáznának ám csak nem tudnak. Azt érsd meg, hogy biciklizni nem csak nagyon jó dolog, hanem hasznos, és praktikus is!!! És pénzt, energiát, időt is lehet vele spórolni arról már nem is beszélve hogy egészséges (Na jó, nem a nagykőrúton a szmogban) Abban igazad van hogy bringások egy jó része nem tartja be a szabályokat. Ezen változtatni kell!
    Most, hogy a Nemzeti Tanévnyitó után már Nemzeti Oktatás folyik az iskolákban, hadd járuljak hozzá egy igazán konzervatív javaslattal a hoffmanni reformokhoz: legyenek újra egyenruhák az iskolákban! Nem megijedni.   Nagy-Britanniában járva ismét feltűntek azok a bizonyos…..
Mai vádlottaink, a koncerttahók az anyatejjel szívták magukba, hogy miként zúzzák szét mások zenei élményét. Legtöbben az ingyenes koncertek keltetőgépeiben fogannak, de a már kifejlett egyedek is az ilyen események alkalmával mutatják meg magukat teljes pompájukban. Ebből is…..