Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tutenstein

5 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A felnőtt magyar internetezők több mint kétharmada inkább lemondana egy hónapra a tévénézésről, de az internet-hozzáférést nem tudná nélkülözni. Olyan, mint a levegő, láthatatlanul teszi a dolgát, optimális esetben gyors, mindig rendelkezésünkre áll, folyamatosan…..
Tutenstein 2015.10.29 12:06:47
@Hóhér az utolsó barátod: Szempontkén ott van, megbízható, ár-érték arány :). UPC-ről váltottam én is, jelenleg digit használok, de ez sem az igazi sajna, nálam is lassú.
Elég régi a sztorim, remélem jó lesz. Hazafelé tartva arra lettem figyelmes, hogy az utca végen hatalmasat fékez egy autó, majd némi csörömpölés kíséretében egy ember zúg át a tető felett és érkezik a földre. Nyomorult fickó akkorát esett, mint egy ház.   Persze…..
Évekkel ezelőtt történt a szlovák határon. Előzmény; a haverom ellen adminisztrációs okokból kifolyólag körözés volt kiadva. lakóhely váltóztatás miatt. Az az idézés a régi címére jött, de a szerencsétlen azt sem tudta, hogy idézik valamilyen ügyben.. Szóval december…..
Október elején hallottam, hogy egy új közigazgatási központ nyílik megyeszékhelyünkön, ahová száz embert keresnek közalkalmazotti munkakörre adatfeldolgozónak. Álláskeresőként a jelenlegi gazdasági helyzetben még erre a minimálbéres pozícióra is örömmel pályáztam.…..
Tutenstein 2010.03.07 13:09:10
@Animacs: Tippelj :).
Orvos barátom mesélte, hogy egy idős vidéki nénit behívtak tüdő röntgenre. Levetkőzött félmeztelenre és beállt a gépbe, majd rácsukták az ajtót és szóltak, hogy vegye a szájába a láncot, nehogy belelógjon a nyaklánc képe a felvételbe zavaró és el is takarhat valamit.…..
Csá!  Jó a blog, gondoltam én is küldök egy sztorit. Mivel taxizom, rengeteg kreténnel összehoz a sors. Az egyik éjszaka épp húztam az igát és utast vártam a Nyugatinál. Péntek volt, ilyenkor mindenféle érdekes ember próbál botladozva, picsa részegen taxiba szállni, de…..
Nos itt is egy aranyos történet ami megtörtént, szemtanúja voltam, s mit ne mondjak igen elképedtem…A helyszín Budapest Határ-út, egy buszmegálló.. vártam a buszomat, hogy beérkezzen. Eközben a szomszédos megállóba beállt egy másik járat. Rengetegen voltak, éppen csak be…..