Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krtek2

0 bejegyzést írt és 80 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy cikkben olvasom, hogy egy lefülelt észak-karolinai pedofil férfi 110 éves börtönbüntetést kapott és ezt egyáltalán nem sokallom, sőt. Azt hiszem érdemes hangoztatni, hogy sokan még mindig úgy vélik, a hétköznapi átlagemberek nem célpontok, nem kell félniük vagy vigyázniuk,…..
autózz! Radart detektálni bűn? 2007.12.11 10:24:00
Nemrégiben befutott hozzánk egy olyan kérdés Gábortól, amire mind az összes (kettő) szakértőnket ráugrasztottuk. Azóta mindkettőjüktől befutott a válasz is, bár izgalmasabb lett volna, ha egymásnak ellentmondó eredmény születik, így viszont legalább biztosak lehetünk a…..
    A 60-as 70-es évekig mindennapos volt Budapesten a nyitott peronos villamosok látványa: ezek a kocsik nem rendelkeztek "igazi" ajtókkal, afféle lehajtható rács védte az embereket a kiesés ellen, télen pedig egy kézzel nyitható "téli" ajtót…..
krtek2 2007.12.07 10:23:26
Már régen elfelejtettem az  naccerű humor oldalakat. Azt hiszem tanúi lehetünk a demagóg, buta humor megszületésének. Szemelvények a vdszsz.hu oldalról: Szereplők: Az Ork (munkáltatói jogkörgyakorlónak szereti becézni magát): emberszerű lény, a wikipedia szerint szájukból…..
Most mit kell úgy pattogni? Hát megrohad az a nyomorult vitamin? Mászkálnak rajta kukacok? Bűzlik, mint a tárgyadomb? Na látod. Hogy mondjuk nem hat? Hát mér vagy olyan biztos benne, hogy ha nem járt le, akkor csinál bármit is? Attól nem érzed magad jobban, hogy 75 százalékkal…..
Megoszlanak róla a vélemények, hogy nálunk szükség van-e téli gumira, avagy nem. Tegyük ezt félre egy kicsit és ugorjunk át Kazahsztánba. Ez az a szitu, amikor már tökmindegy, hogy téli, vagy nyári gumi van az autókon. Látványnak viszont nem utolsó.Szöges gumit alanyi jogon a…..
Egy érdekes témájú levél landolt a postaládánkban, amivel még soha eddig senki nem keresett meg és magam sem vettem észre, de ezentúl figyelni fogok. Istvánt ugyanis kifejezetten zavarják, sőt, elvakítják a LED-es közlekedési lámpák. tetszik nagyon  a cim  eld tul a…..
Magyarország az az ország, ahol még mindig kérdés, hogy kell-e téli gumi, vagy "majd óvatosan vezetek, ha esik a hó". Utóbbin a mai napig ki tudok akadni. Tipikusan az a fajta birkák, akik azt hiszik, hogy azzal, hogy hóesésben nyárigumival nem 80-nal mennek városban, hanem…..
Mai felháborodónk, Péter, az autópályahasználatért fizetett díjakon akadt ki. Egészen pontosan azon, hogy ha kell matricát gyártani, akkor olcsóbb a vásárlónak, mint amikor mobiltelefonnal, vagy netbankos fizetéssel rendezzük a számlát, hisz utóbbi esetben kényelmi, vagy…..
autózz! Váci úti versenypálya 2007.10.27 11:01:00
Abban talán a többség egyetért velem, hogy versenyezni menjen a faszagyerek versenypályára. Ebben rendszerint a faszagyerekek nem szoktak egyetérteni, mert ők tudják kezelni a szituációt, sohasem hibáznak és különben is, szombat hajnalban a Váci úton ne közlekedjen senki más. Nem…..
Mostanság igen aktív kommentezőnk Dövan, most egy autóhirdetős linket kaptunk tőle. Csak hogy ilyen szomorkás őszi időben is legyen min mosolyogni! A lentinél újabb képünk is van ám itt.Az eredeti hirdetéshez katt ide!(Már ha le nem szedték azóta) ..
Úgy néz ki, Darren nagyon belejött az írásművészetbe, mert a tegnapi után most egy egészen más hangvételű, egészen más témáról írt nekünk. Tanulságos. Négy komoly autóbalesetem volt. Friss jogosítványos voltam, nagyon vagány, enyém volt a világ. Nem volt otthon…..
autózz! Köcsög suzukisok! 2007.11.07 08:43:00
Alábbi levelünk írója, Darren egy igen őszinte fogalmazású sztorit tárt elénk, amiben magát sem kíméli és bűnbánóan önkritikát gyakorol. Vajon tényleg köcsögök a suzukisok, vagy ez is csupán sztereotípia, mint sokminden más is? Én nem tudom, miért van, hogy nemcsak a…..
Két jármű is elütött egy nőt Kőbányán Zebrán akart átmenni egy nő a budapesti Gyömrői úton. Először egy teherautó aztán egy személyautó is elgázolta. Meghalt. index.hu Szabályok betartása, közlekedési kultúra. Kettő azok közül, ami nem kifejezetten van jelen a hazai…..
Muszáj most rögtön az elején elcsattogtatnom egy közhelyet: mindenki jó valamire, ha másra nem, hát elrettentő példának. Volt nekünk hajdanában (pár napja) egy biztonsági öves témánk két posttal, ami annyira nem beszólós, mint inkább figyelemfelhívós és nevelő célzatú…..
Remélem, hogy az elmúlt négy napban senki nem otthon poshadt a számítógép előtt, hogy aztán éjjel foszforeszkáljanak a szemei! Bár ahogy elnézem a kommenteket meg a statisztikákat, így is túl sokan vártatok újabb sztorira kiéhezve. Bali, aki a lenti levelet küldte, már…..
w Képrejtvény 2007.10.30 13:30:00
Amíg pihen a maci. Tender lezárva: kardnyúl barlangjában...
krtek2 2007.10.30 13:34:56
Bejárta a médiát az előző posztban közölt gyorsulásos baleset híre az utóbbi napokban, kommentekben is felmerült, hogy mivel lehetne visszaszorítani az ilyen eseteket, milyen büntetés az, aminek megfelelő elrettentő ereje van. Pirosceruza egy texasi példát hozott fel, azt mindenki…..
krtek2 2007.10.29 14:04:44
krtek2 2007.10.29 15:22:55
autózz! Gyorshajtás: 300 000 2007.10.15 14:40:00
Többen is írtatok mostanában a közlekedési szigorítások kapcsán, ezek közül kettőt másoltam be ide nagyhirtelen. Elsőként itt van Ákos levele, aki azt sérelmezi, hogy egy gyorshajtásért a jövőben lehúzható lesz a bűnös 300 000 Ft-tal. Gondoltam én is belekotnyeleskedek…..
Régen volt már szeptember 22., amikor javasoltam, hogy tessék egy napra letenni a személygépjárművet és kerékpárra pattanni a kritikus massza részeként. Mivel ennek letelt az elévülési ideje, most egy olyan levelet posztolok nektek, amiben fanatikus olvasónk, Viktor kérdőre vonja a…..
Gratulálunk annak a kedves tahónak, aki mintegy 5 nappal az átadása után lefejelte a Nyugati pályaudvar esélyegyenlítő liftjét. Til szúrta ki az értelmetlen vandálkodást, egy perc néma csend.Előtte: Utána:Mit mond erre a MÁV? Hajtás után kiderül.Update1: Szóval megkérdeztük a…..
A Homár mindig szívesen hozza le a válaszreakciókat, mégha az eredeti posztból egyértelműen ki is derül, hogy a levélírónak nem feltétlenül van/volt igaza. Most például a szélvédőre kitett rendszámtábla kapcsán tesz helyre néhány dolgot a hondást igazoltató rendőr: Egy…..