Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Index

22 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A maratoni kritizálás, a sorozatos alázás és as sok-sok udvariatlan beszólás meghozta gyümölcsét: végre az összes zenekar demója feldolgozásra került. A gyűlöletes Béláné kegyetlenkedéseinek tehát ezennel vége, aminek mi is örülünk, hiszen napi rendszerességgel jöttek a…..
Csáp Géza Eltávoltítva 2007.03.08 10:05:00
A szerkesztőség emberiségbe vetett bizalma dőlt meg a minap, amikor kiderült, hogy Büntető Béláné demóversenyének egyik résztvevője nem maga adta be nevezését a versenyre. A csalás miatt kénytelenek voltunk a pályamunkát kizárni. Reméljük, hogy ezentúl mindenki ügyel majd a…..
Csáp Géza Szolgálati közlemény 2007.03.06 12:03:00
Az igazságtalan és szűklátókörű zenekritikus, a neves Bűntető Béláné, pár hónapos távollét után most visszatér, hogy végleg leszámoljon a demóverseny maradék résztvevőivel. Egy hosszasan elhúzódó és fájdalmas prosztataműtét-sorozat miatt volt kénytelen távolmaradni…..
Karácsony az elmélyülés időszaka. A konzumorgia után az ember megpihen, és számot vet a szeretet és a szerelem nagy kérdéseivel. Valami durva emberkísérlet kéne véglényekkel, gondoltam hirtelen egy kis könyvesboltban december 24-én délelőtt, és megvettem Michael Houellebecq Egy…..
A Mangod Inc. nyerte a Jim Beam Tehetségvadászat 2006 döntőjét. Az országos tehetségkutatón több mint kétszáz zenekar küldött hanganyagot, közülük negyven a júliusi elődöntőkön élőben is bemutatkozott, végül kilenc zenekar jutott a döntőbe, amelyet a Sziget utolsó…..
Csáp Géza Tibi bácsi hátulról 2006.08.16 13:55:00
Az ismert mulattató úgy, ahogyan Ön talán még sohasem látta. Hogyan keveri be T. Bácsi a Life is life-ot? A közönséghergelés évtizedes titkai. Mire jó egy pöttyös labda? Öregnek tartja-e magát D. Tibor? Eszter videójából minden kiderül. Ha nem menne a lejátszó, akkor itt…..
Fél óra kóválygás után megtörök: mégse megyek haza pihengélni, inkább lefertőtlenítem Iggyt Morbid Angellel; még valami, amiért hálásak lehetünk a Szigetnek. A Morbid Angel a death metal Slayere; a ’90-es években körülbelül háromszor olyan gyorsan játszottak, mint az…..
Szar dolog lehet Iggy Pop gitárosaként Vernon Reid után ugyanarra a színpadra lépni. Iggy Pophoz fűződő viszonyomról annyit, hogy sokan dicsérték a legutóbbi Sziget után, én pedig megelőlegezett bizalomból vettem egy Iggy Pop best ofot (Nude & Rude), amit a legnagyobb…..
Pár hónappal ezelőtt szaporán anyáztam, hogy lehet egy ilyen rocklegendát, mint a Living Colour, az A38-ra vinni, hogy reménytelen legyen rá jegyet szerezni hetekkel előre. Azt hittem, örökre bebuktam, és ezt most úgy vettem, mint kárpótlást az elmulasztott soproni…..
„Már vagy hatvan koncerten voltam a Szigeten, de egyiken se őrültek meg úgy az emberek, mint itt” – mondta Vera ugrálva, miközben az egykori Neoton Família két tagja, Csepregi Éva és Végvári Ádám indított a Hungaroringgel. Tény, hogy a vizespóló verseny után…..
Csáp Géza Unják, mint én 2006.08.15 11:23:00
Negyedórája játszik a Placebo a Nagyszínpadon, és minden nagyon lapos. Rossz a hangosítás, gyenge és minden egybemosódik, halkan visszhangzik a női hangon énekelt poprock. Ez a zene amúgy sem annak szól, aki 91-ben Front 242-t hallgatott, hanem aki a Coldplaynél kicsit darkosabbat…..
  A szombati esőzések megihlették homokművészeket: vasárnap délutánra a street art csodálatos helyi változatai jelentek meg a Sziget különféle pontjain. A homokművészek a trash arttól ihletetten dolgoztak: összenyomott dreheres dobozból lett a fa lombkoronája,…..
A Hadag Nachasch izraeli zenekar koncertjére a Radiohead elől menekültem, akikkel igazából semmi bajom a világon, csak egyrészt valahogy kimaradtam az őket körülvevő őrületből, másrészt zavarta a hatalmas tömeg is. Olvassák el Imecs kolleganő lelkes beszámolóját! A jó sok…..
Ádámnak rosszul végződött a szigetelés szombat reggel, de ő is hibázott. Saját bőrén tapasztalta meg mit is jelent az erélyes fellépés akkor, ha valakit kitessékelnek a Szigetről, s szemtanújává vált egy motiválatlan ütlegelésnek is. Szavait azonban kétségbe vonják, s…..
Sem a Duna áradása, sem a beharangozott esőzések nem fenyegetik a Sziget hétvégi programját. Az elmúlt időben leesett nagy mennyiségű csapadék hatására megáradt Duna péntek délután 603 centiméteren tetőzött Budapestnél. A Hajógyári-sziget csak nyolc méteres vízszint…..
A Wir sind Helden koncertjét minden valószínűleg eleve a német közönségnek szervezték, és a szervezők jól is számoltak elnézve azt a maximum hat magyart, aki a Wan2 sátorban tartózkodott csütörtök éjjel. Így az együttes nem is erőlködött például angol konferálással,…..
Csúcsidőben mindössze öt percig élvezhetik a Szigeten lévő úszómedence vizét a felfrissülni vágyók. A medencénél, amely minden nap délelőtt tíztől este fél hétig látogatható, már a nyitás előtt hosszú sorok kígyóznak. A legtöbben először a tusolóhoz sietnek, mert itt…..
„Hello, my name is Miles Davis”- köszöntötte a szőnyegpadlón meditáló közönségét a pozanos Tom Walsch, de ezzel egyelőre nem rázott fel minket. A MüPa Jazz Színpad elé sokan az akkoriban véget ért Kispál-koncert után érkeztek pihenni, és felkészülni a Wan2…..
A Sziget.hu közleménye szerint a megakadályozott londoni merényletkísérlet miatt – a Scotland Yard szerint merénylők tíz Amerikába tartó repülőgépet akartak eltéríteni és felrobbantani – elmarad a Gomez és a Coldcut szigetes koncertje. A két zenekar, mivel az…..
Ugrás közben nyakára tekeredett a bungee jumping kötele egy 21 éves fiúnak. Vető Viktória sajtófőnök az MTI-nek elmondta, hogy mire a fiú földet ért, magától leoldódott róla a madzag. Állapota kielégítő, de további kivizsgálásra kórházba vitték. A bungee jumping…..
Csáp Géza Vakvezetés a Szigeten 2006.08.10 16:44:00
Ingyenes kísérőszolgálatot vehetnek igénybe a nap 24 órájában azok a látássérültek, akik érvényes jeggyel érkeznek az óbudai Sziget fesztivál rendezvényeire - mondta az MTI-nek a szolgáltatás vezetője csütörtökön. Az a célunk, hogy azok is részesei lehessenek ennek a…..
Négyszáz fős mentős különítménnyel és három ambulanciával készült az idei Sziget fesztiválra a rendezvény egészségügyi stábja; az első nap aggasztóan sok epilepsziás roham nehezítette a munkálatokat - közölte az MTI-vel az óbudai fesztivál első napjának végén, szerda…..