Regisztráció Blogot indítok
Adatok
freja75

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kevés dolog viccesebb, mint amikor egy viccpárt halálosan komolyan veszi magát. Melyik országban történhetett volna ez meg, ha nem épp Magyarországon? Azt írtuk viccessebb? Úgy értettük: ez eggggyáltalán_nem_vicces. A Magyar Kétfarkú Kutyapárt számos jó gag-gel dobta fel szerintünk a magyar közélet…..
freja75 2018.09.24 08:01:32
Utánanéztem az itt leírt történetnek olyan emberek megkérdezésével, akik jelen voltak az ominózus megbeszélésnél (javaslom, hogy a blog írója is kövesse a továbbiakban ezt a gyakorlatot). Szó sem volt üzengetésrõl meg direktíváról, Gergõ csak véleményt fogalmazott meg a csoport mûködésével kapcsolatban. Az MKKP-ban nem foglalkozunk aktuálpolitikai kérdésekkel és politikusokkal, mert ez negatív érzelmeket kavar fel, mérgezi a közbeszédet és elvonja a figyelmet és az energiát a valódi problémákról, tehát a cikkben állítottakkal ellentétben nem azt mondta Gergõ, hogy vegye ki a csoport nevébõl az MKKP elõtagot, hanem hogy nem kellene aktuálpolitikai kérdésekkel foglalkozni az MKKP keretein belül. Ezt kommunikálta a cikkben említett ‘admintárs’ direktívaként és a ‘párt szellemiségével összeegyeztethetetlen’ dologként, ami ezt a durva félreértést okozta.
Abban igaza van, hogy a helyi adminok többé-kevésbé magukra vannak hagyva és olyan emberek is kulcspozícióba kerültek a párton belül, akik pocsékul kommunikálnak, és - hogy is fogalmazzak finoman - nem rendelkeznek egy jó vezetõ soft skilljeivel, ami miatt nagyon sok, régóta a pártnak dolgozó aktivista dobta be a törölközõt. Nem lehet elefántokra bízni egy finom porcelánárut forgalmazó céget és sajnos egyre több bunkó ugat bele olyan emberek dolgába, akik már letettek valamit az asztalra a párton belül. Nyilván a pártvezetésnek is óriási a felelõssége abban, hogy ezt a viselkedést eltûri, de az nem igaz, hogy bárkinek elõírnák, mit gondoljanak vagy mit írhatnak a párthoz köthetõ fórumokon.
Egy internetes vita után úgy érzed jól alakult, valahol bent kellemesen duruzsol a sikerélmény. Mi a valószínűbb, hogy mi okozza ezt nálad: a.) Sikered volt - a vita úgy zárult, hogy neked lett igazad, vagy ha ez nem is lett nyíltan kimondva, azért érezhetően feléd hajlott a…..
freja75 2014.02.01 17:18:23
Polgárda Az igazság Kishantosról 2013.11.25 12:38:35
Egy fél ország figyeli aggódva, miféle elvetemült ügy zajlik Kishantoson. Lelki szemeinkkel látjuk a földjétől megfosztott, fizimiskájában leginkább Bálint gazdára emlékeztető, jóságos parasztembert és nincstelenné lett családját, ugye? Még véletlenül sem sejlenek fel…..
Hosszas tárgyalások után született kompromisszum szerint Balázs Péter átveszi a Vígszínházat, míg a volt direktor a fiatal focista tehetségek nevelésével foglalkozik majd. Eszenyi Enikő elmondta, hogy elsősorban a Sztanyiszlavszkij-módszert igyekszik majd…..
freja75 2013.09.28 13:34:34
@Totof: @kittrabi:
Nem, így szól majd a szalagcím: Magyarország 9:8-ra győzött Brazília ellen a döntőben, miután 15 magyar büntetőt megítélt és 7 brazil gólt érvénytelenített a bíró.
Apukáknak több szülőséget, anyukáknak több munkalehetőséget! Imádok APA lenni! Írhatnám, hogy nehéz, könnyű, kialszom magam, nem tudom kialudni magam, fárasztó, pihentető, de nem írom, mert ahány apa, család, gyerek, mindenkinek más nehéz vagy könnyű. Szóval „csak”…..