Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alfa.orionis

0 bejegyzést írt és 260 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbiakban be fogom bizonyítani, hogy aljas rágalom, mi több: szemenszedett hazugság Orbán Viktort nacionalizmussal vádolni. A baj csak az, hogy ezért abszolúte nem fognak megszeretni Orbán Viktor rajongói.Ráadásul a poszt végére az Orbánt gyűlölők nagy része is utálni fog,…..
Azért vagyunk ma itt, mert márciusban a kormánytöbbség az Alkotmánybíróság döntését megsértve beleírta az Alaptörvénybe, hogy a hajléktalanság büntethető. Azért vagyunk ma itt, mert októberben a kormánytöbbség megszavazta azt a törvénymódosítást, ami Budapest egész belvárosában kényszermunkával,…..
Bősz Anett blogja Gyalázat 2013.09.30 13:45:20
„És kérdik, egyre többen kérdik,  Hebegve, mert végképp nem értik – Ők, akik örökségbe kapták -: Ilyen nagy dolog a Szabadság?”  Márai Sándor: Mennyből az angyal  Sok tekintetben fordulóponthoz érkezett Magyarország. Érezzük a bőrünkön, a…..
Veszélyességükre hivatkozva több mint száz síremléket döntöttek le az önkormányzat megbízásából a Zala megyei Bánokszentgyörgyön. A hozzátartozók felháborodtak az eljáráson. A településen élők több sajtóorgánumot is megkerestek, hogy elpanaszolják: a napokban régi…..
Kultúrszóda Kutya vacsorája 2013.04.23 11:47:04
Amikor még süvölvény Kutya lassan négy és fél éves. Táplálása sarkalatos kérdés. Rendes háztartásokkal ellentétben nálunk semmi sem biztosabb, mint a kutya vacsorája. Büszke vagyok arra, hogy a lehető legjobb táppal etetjük, többet próbáltunk, több embert megkérdeztünk,…..
A jelek szernit már nem kötelező céges egyenruhában feszíteni egész nap a biztonsági őröknek az Aldiban, úgyhogy mindenki abban dolgozik, amit reggel találomra kivesz a szekrényből. Például árpádsávos kapucniban: A mai napon az Aldiban vásároltam, és fizetéskor vettem…..
Slovensko, do toho! Karácsonyfake 2012.12.30 10:41:16
Alaposan megvezették a jobboldali sajtómunkásokat: tömegesen ülnek fel egy brüsszeli városi legendának a Fidesz-közeli médiában. A szlovák rendszámtáblás Hazafi karácsony alkalmával is megragadta az alkalmat, hogy egy kicsit gyalázza az Európai uniót, jó fideszes módjára…..
Azért elég nagy lehet a baj, hogy ha a miniszterelnöknek még karácsony előtt muszáj interjút adnia Hajdú Péternek. Pedig nagy a rohanás, ott a költségvetés, a felsőoktatás átalakítása, a közüzemi díjak ellen harc, meg a diáktüntetések. És valakinek el kell menni még négy…..
A nők elleni erőszak egyik igen gyakori formája az, amikor értelmi fogyatékos vagy mentális zavarokkal élő nőket kényszerűen sterilizálnak vagy kényszerítenek arra, hogy megszakítsák terhességüket. A rendszerváltás óta egyre nehezebb információkat szerezni a témáról, de egy 1989-ben publikált…..
alfa.orionis 2012.12.14 09:19:35
@Dr. Furia:

Biza. Ilyen egyszerű.
Ettől még gondoskodunk az elesettekről, a rászorulókról, de- úgy, ahogy többen is írták- bizonyos szabályok szerint és igen, bizonyos korlátok között. Pontosan azért, mert a falka igénye felülmúlja az egyénét. Nem véletlenül használom a falka szót. Az élet biológia, kőkemény szabályokkal. Attól, hogy az ember felállít más szabályokat is, az alapigazság nem változik. Évszázados empirikus tapasztalat, hogy az értelmi fogyatékosok nagyon erős és főleg kontrollálhatatlan szexuális késztetéssel rendelkeznek. Márpedig e vágy csillapítása óhatatlanul együtt jár a fogamzással is. (és igen, tudom, nem mindegyik sérült, nem mindegyik aktus stb-csak általánosságban beszélek) A születendő gyermek is nagy valószínűséggel sérült lesz. Egy bizonyos szintig ez nyilván tolerálható, ezt meg is tesszük, de azt se a TASZ, se senki nem várhatja el, hogy szabad utat adjunk a sérült géneknek. Hogy milyen módon akadályozunk, arról lehet beszélni, azt lehet transzparenssé tenni. De a biológiát ne akarjuk már megerőszakolni!
A XII.kerületben nemrég felállították Borza Teréz porcelánművész és Kontur András szobrászművész Hajnal/Fény című szobrát, melyet a kerület ajándékba kapott az alkotóktól. A szobor a Nemzeti Kulturális Alap 700.000 forintos támogatásából készült el, felállításának 1…..
Természetesen nem az időjárásról akarunk értekezni, hanem egy újabb fejezetben tudósítunk az immár majdnem egy hónapja felszerelt Michelin Alpin4 abroncsok teszteléséről. A téli gumi jelentőségét taglaló vitákban az egyetértők és ellenzők között feltűnnek időnként azok…..
Zsolt nem adja fel egykönnyen. Négy napon keresztül harcolt a Marina parti konditerem ügyfélszolgálatos trolljával emailben, aki egyre durvábban szólongatott be neki egy teljesen hétköznapi kérdés megválaszolása helyett: Alábbi levelet az adatvédelmi okokból szükséges…..
Mert ma már senki sem kövér, itt már mindenki plus size. És engem egyre jobban idegesít. Felnézünk egy tervezőre, mert plus size kollekciót készít. Imádjuk, istenítjük és példaképnek tekintjük a plus size modelleket. Már van plus size fashion week, és most figyelj, indul az…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Melyikünk fantáziáját ne mozgatná meg a gruppenszex? Vagy a partnercsere? És, ha ezt elköteleződve, akár házasságon belül is gyakorolni lehetne? Akár a hivatalos társunkkal? Vagy esetleg a szeretőnkkel? Vajon ki vállalkozna rá? Milyen ez a világ, melyek az előnyei és melyek a…..
alfa.orionis 2012.11.14 11:53:21
Engem nem érdekel a szvingerezés. Valahogy nem vagyok rá alkalmas.
Az ember sem. Valószínűleg nagy mákunk van, hogy egymásra találtunk, a hullámvölgyeket sem idegenekkel folytatott szexszel éltük túl, nem éreztük azt, hogy ha másokat bevonunk az intim szféránkba(akár együtt, akár külön), az segítene megoldani a problémákat vagy ha nem voltak problémák, egy ilyen kapcsolat, játék vagy bárminek is nevezzük, többé, jobbá tenné a kapcsolatunkat vagy olyan élvezeteket okozna, amelyeket egymásnak nem tudunk megadni. A drogra is sokan esküsznek, azt sem próbálom ki csak azért, mert mások hűdejól érzik magukat tőle. A szvinger szerintem pont olyan divat, mint az anál vagy a tetkó vagy a paleo-diéta, a pornó vagy a szürke 50 árnyalata, amitől fellendült a szado-mazo boltok forgalma. Az ember eredendően poligám, akkor már sokkal egészségesebb ezt felvállalva egyedül élni, úgy ahogy tetszik, mint mindenféle ideológiát gyártani. Ha viszont valóban párt választ (bármennyi időre is), akkor annak oka van, méghozzá az, hogy csak a párját akarja(az okok mellékesek, de ebben benne van a szex intimitása, az együtt, egymással játszunk igazsága is) Az emberek nagy része vakon követ divatirányzatokat, trendeket (amik persze nem maguktól születnek), akkor is, ha az nem jó neki, nem érzi jól magát benne, mert rettenetesen fél, hogy maradinak, vaskalaposnak fog látszani, nem lesz elég trendi és egyedül marad. A szvingerre visszatérve, én nem tudom elhinni, hogy ha 2 ember szereti és kívánja egymást, ott belefér még 1-2 ember a szexbe. Ha meg mégis, akkor viszlát!
alfa.orionis 2012.11.14 12:35:04
@pilar ternera: Én már csak ilyen gyógyíthatatlanul romantikus vagyok:)

És mivel a szvingerezés párokról szól, ez már nálam paradoxon. Ha párom van, nem kell más. Ha kell, nincs párom. Attól még élhetek kapcsolatban, házasságban is akár, mégsincs. Felőlem szvingerezzen, aki akar, de úgysem tudja megmagyarázni, hogy a "pár"kapcsolat ettől miért lenne jobb, magasabbrendű, mert nem lesz az.
Ráadásul ez a dolog nem is tabukról szól, nem is a határok feszegetéséről, hanem a szvingert pozitívnak beállító törekvésekről. Pedig nem pozitív, csak más. Nekem nagyon más. Annyira nagyon, hogy nem kell. Ahogy trendileszbi sem leszek, bár nagyon nyomatják, hogy legalább egyszer ki kell próbálni egy nőt is. :Đ
Az őszi időszak szomorú "slágere" a gombamérgezés, pár nappal ezelőtt például vezető hírként számoltak be a híradások egy csoportos gombamérgezési esetről. A téma elcsépeltnek tűnhet, azonban alig múlik el év súlyos, vagy akár halálos kimenetű mérgezés nélkül, így…..
alfa.orionis 2012.11.13 08:30:27
@Llychllyn: Pedig a lila pereszke nagyon finom:)

Édesapám vadász volt, sokszor szedtünk gombát. Ahogy mondod, vargánya, őzláb, pöffeteg, erdei csiperke, lila pereszke, szegfűgomba,ha szerencsénk volt, rókagomba, azt slussz. Persze ment az "Apaaaa, ez jóóóóó????" :Đ

Ráadásul voltak titkos gombázó helyeink, soha nem szedtük le az összeset, hagytunk a következő alkalomra is.

Meg ott vannak még a galambgombák-na ott be lehet választani a hánytatót, de az nem vészes:) Emlékszem, gyerekkoromban egy gombavadász kosárszám hordta a keletnémeteknek a kempingbe. Időnként hánytak rendesen, de mivel nem volt világos, hogy a gombától-e vagy a piától, másnap újra boldogan vásárolták :Đ
Gondoltam belépnék a Vitézi rendbe, ha biztosan tudnám, hogy vannak közös céljaink, s lám szembejött ma velem a sátruk a szombati piacozás után. Hamar lehangolt az életnagyságú Horthy-poszter, meg a gyűjtés a szoborra, de csak megálltam beszélgetni, mert aktív, tenni akaró…..