Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vazula

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Petrovai László LMP-s képviselő blogján találtunk rá egy érdekes bejegyzésre, amely egy 18. kerülettel foglalkozó Facebook-csoport viselt dolgait boncolgatja: Nincs ez másként a kerület legnagyobb taglétszámot magáénak tudó ‘Tizennyolcadik kerület’…..
Aki megépít ilyen erőművet, jól tudja használni, és úgy gondolja, hogy valami az alkotónak is kéne, önkéntes alapon utalhat a kutatások számlájára. Ha ez az összeg az így termelt és felhasznált energia piaci árának 1 % -a , azt szívesen várom, köszönettel elfogadom, de…..
A héten színre lépett Athena Intézet azzal a céllal jött létre, hogy a Magyarországon aktív gyűlöletcsoportokat azonosítsa, azok tevékenységét nyomon kövesse, illetve hozzájáruljon az azokkal szembeni aktív fellépéshez az egyetemes emberi jogok érvényre juttatása, valamint az…..
Az élet oldja meg a terézvárosi önkormányzat hibáit. A néhány napja kihelyezett, és rögtön kidőlt négy biciklitároló-elemből kettőt a hétvégén már el is loptak. Ezzel egyrészről az önkormányzat megúszta a munka felét, másrészt a gyanútlan kerékpárosok biciklijét sem…..
vazula 2010.05.05 14:48:19
@magyar bucó: minden jó ha a vége jó :)
vazula 2010.05.05 14:54:11
@invalid: gyalogosokat riogatni nem menő
vazula 2010.05.05 15:02:05
@Mtszk: csak kérle nézz utána annak a szónak , hogy externália. A benzinbe épített adóval és egyébb járulékokal nem jogot vásárolsz az út használatra hanem kifizeted a társadalomnak az autó használatával okozott kárt.
bodoky Közpénzt vagy életet! 2010.03.01 14:01:00
Az Index zsarol, a közvélemény lázad, a két nagy párt sumákol Sávoly-ügyben. Hová lesz harmincötmilliárd?Racing Management: Nem zsaroltunk. Csak üzleti tárgyalások zajlottak a Grupo Miltonnal, állítja a zsarolással vádolt cég. Ők is perelnek...
Már magában ez ember hozzáállása az élethez elég furcsa. Az elsöprő többség diszciplináris hozzáállást tanúsít és furcsa, groteszk teremtménynek nézi azt az elenyésző kisebbséget, amely a tapasztalat alapú életvitelt folytatja. Na, ez eddig nagyon jól hangzott, csak…..
vazula 2010.02.26 22:09:38
Mantra Mantra: Om Mani Peme Hum 2008.09.04 07:25:00
Ez a mantra szavalva is szép, de nekem igazán az énekelt formája tetszik. Szép, ahogy az imamalom forog körbe. A legegyszerűbb ászanák, vagy inkább csak a lótuszülés való hozzá. Bár meditálásra is csodálatos, csak elfeküdni, és hallgatni.      Majd…..
vazula 2010.02.26 22:08:37
Fantasztikus hír a Homár törzsolvasóinak, hogy a rendőrség pár órával ezelőtt lerohanta blogunk réges régi kedvence, a telefonos zaklatócégek etalonja, a Capital Partners irodáit a budapesti Belvárosban. Öt embert, köztük cégvezetőket és brókereket, a helyszínen őrizetbe…..
A Heti Válasz szerint "Mindenki a kamuplakáton röhög"Subba szerint is az "Auchannál az árak a lápban járnak"A HVG szerint "Egyen Ön is mocsári növényt!"A Tudatos Vásárlók Egyesülete megannyi nagy civil szervezetell továbbra is fenntartja a…..
vazula 2010.02.19 12:13:54