Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tetova

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Jóóó reggelt Vatikán! 2006.11.24 06:00:00
Tán mégse akkora katasztrófa ez a Benő 16, mint amilyennek tűnt a megválasztásakor. Az ókonzervatív Ratzingerből óvatosan kísérletező pápa lett. Például most már még az is szóba jött, hogy ha egy házaspár egyik fele AIDS-es, akkor ugyan használhassanak kotont az…..
w A történelem zsákutcáján 2006.11.22 08:00:00
Szottyadt kis népszavazás lesz ebből, ha lesz egyáltalán. Még a kettősállampolgárságos kudarcnál is töppedtebb, nyamvadt kis népszavazás. Amit az OVB átengedett – és nem valószínű, hogy az Alkotmánybíróság jelentősen módosítana az eredményen –, az aligha elég…..
w A bank és a balfasz 2006.11.14 07:16:00
Na jézusmária, véget ér a magyar bankok aranykora. Jön a megszorítás meg a gázár, nem vesznek fel az emberek annyi hitelt, mint eddig. Kár, hogy erre a kényszer, és nem a józan ész készteti őket. Kedves olvasó, eljött az idő a szembenézésre. Lakáshitel oké, jobban megéri,…..
Ha valaki nem emlékezne, Márkus László volt Kukori, Psota Irén pedig Kotkoda hangja. Psota a második széria idején (1972) Amerikában vendégszerepelt, ezért Hacser Józsa lett az új Kotkoda. Talán emlékszünk, Kukorinak és Kotkodának volt az a jellegzetes káráló hangja, na ez…..
Sportot a héten nem nagyon ajánlottunk, hát mára azért maradt egy csemege, Arsenal-Liverpool a Premier League-ből, igazi rangadó a sport2 műsorán 17:00-től. Ezzel párhuzamosan a sport1-en a magyar hokisok esnek neki a franciáknak, jó meccsnek tűnik ez is, igazi sportrajongók igazi…..
tetova 2006.11.13 11:51:50
Hétfőn indul a Mi kérünk elnézést című kabaréshow a Tv2-n, amit mindenhol Verebes István nevével hirdettek, pedig állítólag csak felkonferálja majd a jeleneteket, paródiákat, dörmög egy kicsit, szuszog és fújtat, majd átadja a terepet az ismeretlen humoristáknak. Szerencsére.…..
comment:com Hétvégi hírek 2006.11.04 11:35:09
Akár brékingnyúz is lehetne, hogy decembertől állítólag az AXN-en is látható a CBS meglepetésre egészen jól teljesítő posztapokaliptikus kisvárosi drámája, a Jericho. Amint többet hallunk a dologról, jelentjük. A FOX szokásához híven ismét lekapott két sorozatot a…..
comment:com Hoff a kurva 2006.11.04 13:01:00
Kurválkodással lehet igazán nagy pénzt keresni, csak a szórakoztatóiparban ezt nem így hívják, hanem haknizásnak, pedig színtiszta szopásról van szó, higgyenek nekünk. David Hasselhoff, a bajor háziasszonyok nagy kedvence és az ún. futballista frizura egyik élharcosa még a…..
comment:com Pénteki hírek 2006.11.03 11:39:00
Jay Leno-t állítólag (mármint ő állítja) felkérték az Oscar-gála levezetésére, de nem kért belőle, mert előtte és utána is forgat, és hát ez sok lenne, meg minden. Szerintünk csak beszart a feladattól és kész. A Will & Grace készítői nem sokat ültek tétlenül…..
A Tv2 Rém rendes remake-je a második adás után orbitális buktának tűnik. Persze nincs még vége, akár még rá is szokhatunk Bándi Sanyi Amerikából importál tahóságaira, de a tegnapi nézettségi adatokat azért biztos remegve vitte be a titkárnő a vezetőségi meetingre. Nem én…..
A Lycos állítása szerint az elmúlt hét legkeresettebb tévésorozata nem a Lost vagy az itthon is oly' kedvelt Született feleségek, hanem egy kevésbé ismert, de annál fanatikusabb rajongótábort magáénak mondó kórházas sitcom, a Scrubs. Az NBC egyelőre még nem küldte adásba az…..
Miközben a Tv2 és még a Nemzeti Sport is arról beszél, hogy Rácz Félix egyszerűen megunta az ökölvívást, és ezentúl inkább csak a feszített víztükrű medence szélén szivarozgatna, mert hát oda a lelkesedés, meg nem lehet már bírni ezt a nagy hajtást, nos eközben a…..
comment:com Az RTL csúszásban 2006.10.01 19:31:00
Egy kicsit szégyelljük magunkat, hogy már megint az RTL-lel kötözködünk. Az RTL Klub választási műsorráról már megírtuk a héten, hogy nem lesz, aztán kiderült, hogy mégis lesz, csak hét elején még nem rakták be a műsorrendbe. No, hát nyolckor kezdődik majd az…..
Hát igen, várható volt, hogy a Daily Show is le fog csapni miniszterelnökünk coming outjára, Jon Stewart nem szokta az ilyen magas labdákat kihagyni. (Mellesleg Stewart második lett az M0-ás hídszavazáson, tehát szakértője kis hazánknak) A videóban ugyan a beszédből pont nem azt a…..
comment:com Hajós nem gondolkodik? 2006.09.25 10:37:00
Valljuk be, mindannyian vártuk a vasárnap estét, hogy mégis hogyan fogják szólítani Hajós Andrást a többi hatok. És hát úgy szólították, hogy hülye. Na jó, ez így nem lett kimondva, csak valami olyasmi, hogy nem tud, vagy nem szokott gondolkodni, de hát én meg…..
Stephen Colbert amerikai komikus a nagy M0-ás hídelnevezési lázban felhívta rajongói figyelmét arra, hogy Chuck Norris is megelőzi, és hatalmas hajrát levágva végül is első helyen végzett a nemes versengésben. Persze a hidat nem róla, hanem mondjuk Lakinger Béláról, az…..
Ötéves évfordulót ülünk, ilyenkor mindenki megemlékezik mindenről, és van aki óvatosan filmet is forgat a dologról, mint az ABC tette azt egy új minisorozattal. (A meghatározás kissé csalóka persze, mert egy kétrészes filmről van szó, de ez a hivatalos terminológia szerint már…..
Tegyük fel, hogy az ember párja elmegy valahová vidékre, és ránk zárja az ajtót, se kulcs, se telefon, szombatra marad a tévé, mert már minden könyvet olvastunk, a net meg nem megy valamiért, kurvaélet. Teljes napra szóló programot kínálunk hát, lássuk milyen lenne egy szombat a…..
Szombaton megjelent posztunkra reagált az egyik érintett, Farkasházy Tivadar: 1268 leütés. Lassan ennyiszer üt le az index, egy éve a születésnapi Faludy-est miatt, pedig kizárólag a család kéréseit teljesítettem, akkor nem válaszoltam, nehogy bármily izgalmat okozzak a költőnek.…..
Már boldogult ifjúkoromban sem nagyon értettem, hogy miért járnak a csajok kettessével a klotyóra, a megvilágosulásra egészen sokáig kellett várni, de megérte. Voltak persze hagymázas álmaim, melyeket azóta Michelle Wild és kolleganői már sokszor igazoltak is, de ezt most hagyjuk…..