Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tág_ütős_bor

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Polaris Összegzés 2010.12.03 21:30:00
      Mire ez az (időzített) hozzászólás megjelenik, én már – remélhetőleg – egy Oslóból Stockholmba tartó repülőgépen ülök. A végére értem a norvég kalandomnak, ideje hát összegzést, értékelést tartanom erről a két hétről.   Nem…..
tág_ütős_bor 2010.12.08 12:39:55
@α Ursae Minoris: Látszik az igyekezeted, hogy kijöjjön a "folytassa Oszkár" eredmény. Te hány szavazatot adtál le? ;)
Na jó, csak poénkodom, igazából semmi baja a májamnak (vagy epémnek?).
Polaris Egy kis norvég 2010.12.01 06:30:00
(Ez a poszt most nem lesz annyira érdekes annak az egy-két olvasómnak, aki valami oknál fogva nem tud svédül – bocsánatot kérek mindenekelőtt Tőled, kedves Heni , ott a vadregényes Zielonkában * !)   Annyira végül is nem vészes az itteni dialektus. Az a legfeltűnőbb…..
Polaris Újabb álmok 2010.11.30 11:52:00
Furcsa dolgokat álmodtam össze már megint. Először is arról, hogy egy ismerősömet (egy jámbor, többgyerekes családanyáról van szó), rábeszélem, hogy próbálja ki, milyen egy (női) prostival. Érdekes módon rá is harap az ötletre. Egy másik ismerősöm (nem mellesleg a…..
Nem engedte áldozni Hetyei Lászlót, Budapest 23. választókerületének szocialista jelöltjét a XV. kerületi Boldog Salkaházi Sára templom káplánja. Alig egy hónapja a káplán már telefonon közölte vele: személye nem kívánatos Isten házában, pedig előtte már öt-hat alkalommal…..
tág_ütős_bor 2010.04.19 14:32:49
@pcr: Kedves PCR! Annyira el vagy telve gyűlölettel, hogy nem is zavarnak a tények? Amiket írsz, és nekem van róla ismeretem, arról mind azt látom, hogy Neked nincsen. Esztergomiként két apróság. Meggyes Tamás nem jár templomba, és gyónni se. A bazilikában nem szednek belépőt, csak az altemplomba és a kupolába.
tág_ütős_bor 2010.04.19 14:37:05
@pcr: Még valami. Ha Meggyes Tamás most itt Esztergomban kimenne áldozni, a papnak az lenne a dolga, hogy megtagadja a szentségkiszolgáltatást.
tág_ütős_bor 2010.04.19 14:42:13
@pcr: A kincstárba is van belépő, de a bazilikába nincs. Melyik múzeumba mehetsz be ingyen? A Te logikád alapján én a Gyurcsány-villába is szívesen szétnéznék. De mondhatnám Bill Gates nyaralóját is. :)
 Szeretném tisztelettel megkérdezni, hogyha tudható volt, hogy választókerületenként csak egy szavazókörben lehet igazolással szavazni, és lehetett tudni, hogy hányan kértek igazolást az adott kerületben történő szavazáshoz, akkor hogy a fenébe nem állt össze egyetlen jó…..