Regisztráció Blogot indítok
Adatok
üdvözlöm

249 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
BÉRKALKULÁTOR 2022-2023   BÉRKALKULÁTOR ITT >>>     Adóbevallás-bérkalkulátor 2022..
ITT vannak a pontos számok : Nettó-Bruttó MUNKABÉR 2020 – KÖZMUNKÁS bér, MINIMÁLBÉR, GARANTÁLT BÉRMINIMUM 2020– Havi, heti, napi és ÓRABÉREK forintra pontosan 2020. január 1-tól :   Kapcsolódó tartalom >>>     ITT vannak a pontos számok : Bruttó MUNKABÉREK 2020 – KÖZMUNKÁS bér,…..
Bérkalkulátor, bérek, bérezés, fizetési fokozatok, bértábla 2019 Bértábla 2019: szociális bértábla, pedagógus bértábla, közalkalmazotti bértábla tervezet, új egészségügyi szakdolgozói bértábla 2019 >>> A közalkalmazottat közalkalmazotti jogviszony alapján munkabér illeti meg. Ahhoz, hogy…..
Számítsa ki a nettó bérét >>> Bérkalkulátor 2019   Tovább >>>    ..
    News7.hu - a hírportál !            ..
Bérkalkulátor 2018: kiszámolhatja, hogy mennyi lesz a bruttó alapján a nettó bér összege 2018-ban. Bérkalkulátor 2018 >>>   Számítsa ki a nettó bérét a várható az adóváltozások után, hogy megtudja mennyi lesz a fizetése 2018-ban. A bérkalkulátor természetesen a családi adókedvezmény…..
Változások 2020 - Mi mennyi 2020-ban >>> Friss hírek minden nap!!! A parlament döntése nyomán a fizetővendéglátók a jelenlegi egy helyett 2018-tól már három lakásig vagy üdülőig választhatják a legegyszerűbb és a legnagyobb megtakarítást biztosító tételes átalányadó, amelynek összege…..
Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018   Kapcsolódó információk  >>>..
csok 2016 - Hitelkalkulátor, pénzügyek és hírek Családi otthonteremési kedvezmény 2016 - Csok Szocpol 2016 | Hitelkalkulátor, pénzügyek és hírek Szocpol - 2016, feltételek és változások Kormányhivatal családi pótlék – utalás, összege Családi pótlék utalása…..
  Regisztrációs adó (regadó)   A közúti közlekedési igazgatási feladatokról, a közúti közlekedési okmányok kiadásáról és visszavonásáról szóló 326/2011. (XII. 28.) Korm. rendelet 42. § (2) bekezdése alapján a járművet akkor lehet forgalomba helyezni – más feltételek teljesülése mellett – ha a…..
Mi változik 2015-ben és 2016-ban? Nyugdíjszabályok 2014 és 2015-től, korhatár, ellátás összeg ... Nyugdíjszabályok 2014 és 2015-től, korhatár, ellátás összeg, utalások ! Ki mikor megy nyugdíjba ? Mennyi nyugdíjat kapunk ? Nyugdíj utalás 2015 -…..
A Magyarországon forgalomba helyezendő, külföldről behozott személygépkocsik, lakóautók és motorkerékpárok után regisztrációs adót kell fizetni. Az adó mértéke a gépjármű műszaki tulajdonságaitól, a környezetvédelmi osztályba sorolásától, valamint első forgalomba…..
A gépjármű behozatala után első lépésként – mielőtt a vámhivatal elé kerül a regadó megfizetéséhez – el kell vinni a Nemzeti Közlekedés Hatósághoz (Budapesten a III.,Mozaik utca 5. Tel:06-1-430-2718, www.nkh.hu), ahol megvizsgálják a gépjárművet, kiállítanak egy…..
Nav - Felhívás regisztrációs adó visszatérítési kérelem nyomtatvány bevezetésével kapcsolatban Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a regisztrációs adóról szóló 2003. évi CX. törvény 13. §-a és 14. § (1) bekezdés szerinti adó visszaigénylésre, az ügyfelek…..
Tájékoztatjuk, hogy a regisztrációs adóigazgatási eljárás kezdeményezésére 2013. július 15- étől – az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvény 175. § (1) bekezdése alapján – új, az elektronikus bevallással megegyező formátumú Regisztrációs Adó Adatlap (a…..
A Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége és a Kárpát-medencei Családlánc mozgalom üdvözli az Országgyűlés által hétfőn megszavazott jövő évi adóváltozásokat, amelyek szerint a családi adókedvezmény kiszámításakor a járulékokat is figyelembe vehetik. Friss :…..
Tovább gyorsulhat a bérek növekedése a következő hónapokban az MTI által megkérdezett elemzők szerint. Egy MSZP-s politikus hívta fel a figyelmet: az öt főnél több ember foglalkoztató vállalatoknál néhány ezerrel kevesebben dolgoznak, mint egy éve. Bérkalkulátor A Központi…..
Lakásépítési támogatás - "szocpol" a lakásépítési támogatásról szóló 256/2011 (XII.6.) Korm.rendelet (Rendelet) alapján   A támogatott lakáscél meghatározásaVissza nem térítendő állami támogatás vehető igénybe a Magyarország területén 2010. január 1-jét…..
Járás székhelye: Kalocsa Járás illetékességi területe: Bátya, Drágszél, Dunapataj, Dunaszentbenedek, Dunatetétlen, Dusnok, Fajsz, Foktő, Géderlak, Hajós, Harta, Homokmégy, Kalocsa, Miske, Ordas, Öregcsertő, Solt, Szakmár, Újsolt, Újtelek, Uszód, Járási hivatal…..
Siklósi Járási Hivatal - Nyitvatartás, elérhetőségek, ügyintézés A Siklósi Járási Hivatal székhelye: SiklósA kabinet a közigazgatási rendszer megváltoztatása mellett döntött, így a jövő év elejétől ismét bevezetésre kerülnek a járások. A járása a közigazgatási…..
Hegyháti Járási Hivatal - Nyitvatartás, elérhetőségek, ügyintézés A Hegyháti Járási Hivatal székhelye: SásdA kabinet a közigazgatási rendszer megváltoztatása mellett döntött, így a jövő év elejétől ismét bevezetésre kerülnek a járások. A járása a közigazgatási…..
Crystal Magic zselék 5ml Crystal Magic ásványi lapkákkal "feltúrbózott" zselék, melyek világos és sötét alapon különbözőképpen játszanak a fénnyel. Egy nagyon izgalmas, látványos hatás, csillámok helyett ásványi szemcsékkel. Az alá kerülő színnek különleges ásványi…..
Ezt a színes zselét nem kell többé fixálnod, nem kell két rétegben kenned és nem kell rá fényzselé sem! A legfelkapottabb 10 színt MÁR MA beszerezheted József körúti üzletünkben, viszonteladóinknál, területi képviselőinknél (körömfutárok) és megrendelheted…..
Új FULL DIAMOND színek érkeztek! Az új körömlakk színcsoport jellegzetessége, hogy szikrázó gyémántként ragyog. Minden eddiginél erősebb, körömlakknál még nem tapasztalt csillámló hatás érhető el velük. Az új, 8ml-es, angyalszárnyas, hosszú kupakos, igazán csajos…..
Pécsváradi Járási Hivatal - Nyitvatartás, elérhetőségek, ügyintézés A Pécsváradi Járási Hivatal székhelye: PécsváradA jegyző hatáskörébe tartozó önkormányzati és az okmányirodai feladatok közül közel nyolcvanat január elsejétől a járások hivatalaiban fogunk tudni…..