Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gyurci97

0 bejegyzést írt és 116 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mondhatnám, hogy ez az indulatból készült videó. Ez a bemutató nem annyira összeszedett, nem is annyira a poénkodásra mentem rá, sokkal inkább arra, hogy minél jobban érezzétek az Alien: A kezdet iránti gyűlöletemet. Az egyik legrosszabb film, amit valaha bemutattunk! ..
Filmbarátok Podcast #45 (2014. Február) 145 percBeszélgetnek: Blacksheep, Gergő, freddyDTéma: -A nő-A túlélő-A Lego-Kaland-Robotzsaru (2014)-Oldboy (2013)-Elit Halálosztók 1-2-The Square-A generális  ..
gyurci97 2014.02.21 14:43:29
@BlackSheep89: Mindig azt mondja,hogy ilyen nincs. Neki már a legkisebb valóságtól eltérő dolog baromság. De pl. az Argo meg a Király beszéde azért nem tetszett neki,mert túl vontatottak voltak. Az olyanok,mint a Red meg Django meg Rambo azért nem tetszenek neki,mert szerinte az egy baromság,hogy 1 valaki kinyír mindenkit,mondjuk az ilyeneket én se szeretem annyira,de mellette a karakterek vagy a történet tetszik. A sci-fit se szereti,a Star Treket addig bírta,ameddig megjelent az Eric Bana romulánként.
Tehát pontosan én se tudom,de biztos,hogy nem hangulat kérdése. Meg azért van benne ellentmondás is,mert az Avatart szerette,az meg nagyon sci-fi. Mondjuk az előbb néztük a Rush-t,az nagyon tetszett neki. Eléggé finnyás,de amúgy tök jó fej,csak leragadt a 2003 előtti filmeknél :)
"ÚRISTEN!!! HATALMAS ROBOTOK CSÉPELIK EGYMÁST HÁÁBBBLLLJAAMMMLAJJJAMMMABLAAAAA!!!" Őszintén, én vagyok az egyetlen, akit már kicsit sem hoz lázba hogy ezek a bádogelefántok éppen hogyan verik egymást halomra? A kedvencem az volt, amikor pár héttel ezelőtt az volt a fő hír…..
Baaad Movies Mit nézünk 2014-ben? 2014.01.22 09:48:40
Őszintén szólva egyelőre nem úgy néz ki, hogy az idei filmév überelni fogja akármelyik korábbit, inkább mintha csak bemelegítés lenne 2015-re. Azért még így is bőven akadtak ígéretes alkotások, amikből össze is írtam az általam legjobban várt 10-et (plusz még néhányat…..
Elég sok időbe és melóba telt, mire elkészítettük a 8. évad nyitó videóját, de mindenképpen olyan évadkezdést akartunk prezentálni nektek, ami méltó az eddigiekhez. Ezzel a videóval vége a BlackSheep - egyeduralomnak, újra kettesben nyomjuk, újult erővel, és persze…..
Már egy ideje terveztem ennek a két nagyszerű filmnek a bemutatását, de most végre meg is csináltam. Figyelem, a videó helyenként túlcsorduló dicséret-áradatot tartalmaz! ..
Félre kalitkával, félre ablakpárkánnyal, a kölesnél ugyanis jóval fajsúlyosabb étkek kerülnek terítékre elkövetkezendő posztjainkban. A Nimfas Korporations (ki az a Korporésön?), a Meteorfilmmel karöltve (csecsemőkorukban rókatejet szophattak...) kulináris kirándulásra…..
Íme a sorozat harmadik, egyben befejező része - legalábbis egyelőre nem készült több - mely még a másodiknál is igénytelenebb, de meg kell hagyni, sokszor már szórakoztatóan rossz. Az ajánlott oldalak között pedig mostantól megtaláljátok a Movie Maniacs csapat (akik a harmadik…..
Velem van a gáz, vagy ez tényleg nem néz ki olyan rossznak??? ..
gyurci97 2012.11.10 16:32:45
Rég volt ilyen, de most megint hárman vagyunk a mikrofonnál, így nem lett egy túl összeszedett élménybeszámoló, viszont cserébe jó hosszú! :) A lényeg azért elhangzik: A film nosztalgiázásnak nem rossz, az ironikus poénok nagy része nagyon vicces, a szereplők rutinosan hozzák a…..
A fene gondolta volna, hogy az Expendables ekkora hullámot fog elindítani, mint ami nemsokára elsodor minket. Nagyon úgy néz ki, hogy a bugyuta, tesztoszteron-dús akciófilmek új, leginkább "nyugdíjas"-nak nevezhető korszaka előtt állunk, hiszen nem elég hogy augusztus végén végre…..
Combat Gear Blog New wave Marines 2012.07.25 08:00:00
A 2012. július. 12-én készült képek alapján látható, hogy Tengerészgyalogságot is elérte pár újítás a felszerelések terén. Ezekből néhány már tettenérhető volt pár jóval korábbi képen is, de csak most találtam olyan képeket amiken egyszerre, a legtöbb újítás…..
Költői kérdés... tudjuk, hogy szar lesz, de vajon mennyire??? A kis szőke mindenesetre dögös. 18 éven aluliaknak nem ajánlott! ..
gyurci97 2012.08.09 12:16:54
Íme az Elhurcolva című fiaskó utolsó bemutatója, ami egyben a hatodik évad záró epizódja is. Vagyis nemsokára évadzárás, az elmaradhatatlan díjátadóval és egy kegyetlen extra epizóddal! Valamint ne felejtsétek el, hogy még van három hét az Oscar határidejéből…..
Baaad Movies 3. Filmelemző Oscar 2012.07.10 09:39:00
Újra itt a nyár és a nyári szünet, újra itt a Filmelemzők Oscarja, ahol tavalyhoz és tavalyelőtthöz hasonlóan Ti mérkőzhettek meg a beküldött videókkal! A feladat továbbra is változatlan: Készítsetek bemutatót egy filmről és küldjétek el augusztus végéig. Hogy milyen…..
gyurci97 2012.07.11 19:47:36
@zoli35: Nem akarok veled vitába keveredni, de azért felment bennem a pumpa. Ember, direkt a Kérdezz-Felelekben elmondták, hogy azért filmekkel kapcsolatos a blogjuk, mert játékkritikás már sok volt, és eléggé kevés köze van az RPCJS-hez. Meg ha így is lenne, akkor is jótól másolni nem bűn...meg lehet, hogy egy 5 éves is elmondja, hogy rossz, de azon nem röhögsz ennyit, Bighouse is fantasztikus, úgy leoltja az Armageddont, a Transformerst, mintha nézhetetlen szarok lennének. És én is be fogok küldeni egy videót, pedig még sosem csináltam, és nem is hiszem, hogy olyan jó lesz, de jó buli, egyáltalán nem érdekel, hogy nyerek-e, vagy sem...

@mykola: Windows Movie Maker, ha jól tudom alapból rajta van a Windowson, de ingyenesen is le lehet tölteni.
gyurci97 2012.07.11 19:52:26
@BlackSheep89: Ne hallgass a trollokra, még mindig többen vagyunk mi, rajongók, mint "ezek". Ti vagytok a legjobbak! (és szerintem érdemes lenne, sokaknak okoznál örömet)
Bourne-ba oltott Alkonyat, ami sokkal - SOKKAL - rosszabb, mint amilyennek hangzik. Ebben a videóban még inkább a film elkészülésének okairól beszéltem, így lehet hogy nem épp ez a legjobb videóm, viszont a következőben kíméletlenül bemutatok minden ostobaságot amit ez a borzalom…..
gyurci97 2012.07.07 08:46:43
A tíz legváratlanabb, legmeglepőbb haláljelenet. ..
Mi történik akkor, ha keresztezzük az Alkonyatot a High School Musical-el? ARMAGEDOOOOONNNNN! Komolyan ez valami űberiszonyat, herezacskókat letépő, inkább magányos leszek, mintsem, hogy ezt megnézzem a barátnőmmel film. Ez kellett még a világnak, ez még hiányzott ahhoz, hogy már a…..