Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vukki

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vitézy Dávid a BKK vezérigazgatója négy olyan 2020-ig megvalósuló fejlesztésről beszélt a Heti Válasz mai konferenciáján, melyeket itt jelentett be először, s melyekre már rábólintottak Fellegiék is a Nemzeti fejlesztési Minisztériumban. Gyorsan idesorolom őket, a…..
Gábor felfedezte a legeslegrégebbi kereskedelmi trükköt, amit már kőtáblában is megörökítettek. A Kuponvilágnál 16 ezer forintról 8400-ra leértékelt olajsütő szinte minden más oldalon 10000 forintba kerül alapból. Szerencsére az internet mindig segít:Reggeli kávé mellé a…..
Vukki 2011.10.14 18:06:06
@D. Winchester:
@KuponKriszta:

Ha rákattintottam a leiratkozás linre, akkor feljött egy ablak, hogy a leiratkozás csak a regisztráció törlésével együtt lehetséges. Így töröltem is magam, mert másképp nem tudtam megszabadulni a rendszeres levelektől.
Vukki 2011.10.14 18:12:07
@KuponKriszta: Hozzá kell tennem, hogy szívesen lennék Kuponvilág tag, de csak abban az esetben, ha egyetlen kéretlen ajánlatot sem kapok.
A budapesti céglista "kiszivárogtatásával" tetőzik a BSA karácsonyi terrorkampánya. A forrása ugyanaz a blog, mint múlt héten, ő pedig az "Internet"-et jelölte meg tartótisztjeként. Akárhogyis, az 59 oldalas listán szerepel lapkiadó-multi, világvezető…..
Gyapának hála, új szereplővel bővült az anyázható biztosítók piaca. A kérdés, mint mindig, hogy ez most akkor bug vagy fícsör?Már már örültem, hogy végre egy biztosító, aki költséghatékonyan, telefonon és interneten tartja ügyfeleivel a kapcsolatot, s kommunikációja…..
Igazi hétvégi sikítós horrorsztori Grrrr-től, aki a rikta citibankos automaták egyik leamortizált darabjában hagyta a kártyáját: Báthory utcai Citibank ATM - citibankosok tudják, hogy van budapesten összesen kb 5 darab automatájuk van, amennyiben nem tőlük vesz ki az ember, az…..