Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ribizlibicikli

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Átmeneti kellemetlenség 2012.12.19 06:04:49
Csak bő egy évig kerüljük el Budapest belvárosát, vagy akár le is takarhatjuk a térképen? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
ribizlibicikli 2012.12.20 00:04:39
@promontor: A tranzitforgalmat kamerás kapukkal is ki lehetett volna zárni, így viszont a városon belüli közlekedés is nehezebb lesz kelet-nyugati irányban.
A belvárosi üzleteket csak az ott lakók nem tartják el. Ha a ma még a 7-es buszról a Ferenciek terén átszállók a jövőben a Kálvin téren fognak a négyesről a hármasra átszállni (a föld alatt), akkor még több üzlet zárhat be a Ferenciek tere környékén...
  Sorozatunk eddigi három részében bemutattuk Budapest metróhálózatának irreálisan optimista képét, a 4-es metró-balhét és a miatta háttérbe szorult projekteket, valamint a villamoshálózat bővítésének terveit, végül pedig a trolibuszhálózat fejlesztésének…..
ribizlibicikli 2012.05.10 23:43:31
@longlife: Lerobbant egy busz a forgalomcsillapított Petőfi Sándor utcában. Ott gyakorlatilag egysávosra szűkítették az utat. Bár vannak parkolóhelyek kétoldalt, de azok nem folyamatosak, így kikerülésre is alkalmatlanok. Szóval a trélernek több száz métert tolatva kellett megközelíteni a buszt. Sikerült kötött pályává építeni az utcát. Gratula!
Azon felül, hogy a Zugügyvéd is rosszízű ügyeskedésnek tartja a rokkantkártyával való visszaélést, semmiképp nem igényel olyan mérvű rendőri intézkedést, mint amit az alábbi levélben leírtak.Tisztelt Zugügyvéd!Kérdésem csupán annyi lenne, hogy milyen hosszú időtartamig,…..
Mesehős születésének lehetünk tanúi, kedves Feleim. A népi folklór új bálványa kétségkívül VV Alekosz, az egyszeri érdi biztonsági őr, akit szemünk előtt tesz a bezártság polihisztorrá. A villa S - Modellje (Hódos Hajni után szabadon) egyéni stílusban hordott…..
A most következő levél olyan hosszú, hogy csak egy ilyen esőláblógós vasárnap délután alkalmas a megjelentetésére. László parkoláskor jól benézte a díjfizetős időszak végét, meg is büntették érte, nem is akárhogy! Biztos ami biztos alapon parkolási bírságot és…..
ribizlibicikli 2010.06.20 21:00:08
@hawkeye: Kupperen én is ledöbbentem, ez az ember toronymagasan nyert a XI. kerületben, pedig korábban már kompromitálta magát, de magyar ember gyorsan felejt, no meg a keresztényi megbocsájtás:((
Vitatható, hogy a lenti képek alapján Nóra mennyire jogosan kapta a helyzethez képest nem igazán alacsony összegű büntetést, de a rendőrök fotóján elég egyértelműnek tűnik a helyzet, az meg nem életszerű, hogy ők forgatják a táblát, hogy aztán arathassanak. Szintén…..
ribizlibicikli 2010.04.10 15:22:51
@Albu: az egydolog, hogy hogy csinálják Kolozsváron, az meg egy másik, hogy nálunk, itt a Balkánon hogy szokás. A táblákat elforgatják, ha épp van valami helyzet, 90 vagy 180 fokkal. Régen az átkos szocializmusban leszerelték, elvitték, és amikor visszaállt az eredeti forgalmi rend, visszarakták. Olyan is volt hogy fekete műanyag fóliával letakarták és leragasztották ha átmeneti volt a helyzet. Manapság úgy tűnik nincs se fólia, se ragasztó, se csavarhúzó. Budapesten a Deák téren is, ami a város közepe, nem kevés turistával, látható elfordított tábal, és nem a vihar miatt, és nem is a hülyegyerekek miatt. A közútkezelő ennyire lusta...
Zsuzsanna és csapata különös anomáliával szembesült a Godot Kávéházban, aholis az 1700 forintos Dumaszínház után közölték, hogy egy időgörbület hatására náluk este 6-ig tartott a csütörtök, vagyis nem jár nekik a Torkos Csütörtök 50%-os kedvezménye: Egy tegnap esti…..
ribizlibicikli 2010.02.20 00:59:19
@kritikus.kritikus: én azt olvastam, hogy az üzletvezető felvállalta a rossz döntését...
ribizlibicikli 2010.02.20 01:15:04