Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sakkosfx

0 bejegyzést írt és 372 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyik legrégebbi módja a jövő kifürkészésének a jóslás, de a parketta trendek megállapításához inkább a nemzetközi trendszakértők tippjeire érdemes figyelni. Íme, miről fog szólni a jövő! Természetesen „tarkítottˮ parketta, amivel biztosra mehet Kis fekete ruha,…..
„Más férfiakkal jóformán szóba se állhatok. És itt súlyos a dolog, ugyanis így nem a társam, nem a szövetségesem, hanem a testőröm” - Ez a kapcsolat simán mehetne jól, ha a pasi megbízna a barátnőjében, legalább egy kicsit, és több levegőt hagyna neki.   Ha esetleg nem tudtad: a Csajok és…..
Régen, nagyszüleink, dédszüleink idejében az volt a szokás, hogy a fiatalok magázták az idősebbeket. A szüleiket, nagyszüleiket is. Az ismerős felnőtteket nénizték, bácsizták, a szülők édesanya, édesapa volt, a nagyszülők nagymama, nagypapa, vagy papa, mama. Az anyós, após is általában anyuka,…..
Miközben éppen rajtunk röhög a világ, hogy micsoda pókemberünk van, addig a szomszédunkban egy érezhető változás történt. Mégpedig olyan cselekedet, amit nem szabad szó nélkül hagyni, akkor sem, hogyha éppen égünk, mint a rongy...
Az elmúlt héten pontosan kiderült, hogy miért is nagyon fontos a független újságírás: Azért, hogy megtudd, hogy valójában mi is történik a nagyvilágban. És ez azért fontos, mert a hatalomnak egyáltalán nem célja, hogy te a valósággal foglalkozz!..
Bőhm Kornél szakblogja Ál-arcok 2020.07.22 11:40:13
"Szerénység! Ne tömjénezze magát, szerénység!" - Bástya elvtárs mindig fején találja a szöget, mégse "megy át" az üzenet. Több milliárd forintos ÁFA-csalás miatt a NAV lefoglalta azokat a csodaverdákat, amivel nem kis feltűnést keltve osztogatott maszkokat Győrben és az ország más pontjain egy…..
  Szégyellik, hogy elvesztették a munkájukat, csődbe ment a házasságuk, vagy adósságaik vannak. Feladják identitásukat, a névtelenségben keresnek menedéket. Lena Mauger és Stéphane Remael francia író és fotós szerzőpáros a The Vanished: The Evapored People of Japan című könyvükben írnak azokról az…..
A Fidesz számára életbevágóan fontos lett a felhatalmazási törvény, mert előre látható, hogy a járvány először alig kezelhető egészségügyi vészhelyzetet idéz elő, ami majd éhséglázadással fenyegető szociális katasztrófát, vele párhuzamosan gazdasági-pénzügyi összeomlást és végül olyan politikai…..
Agyalás Karantén és felelősség 2020.03.18 11:45:06
Most, amikor karantén van, s a koronavíruson kívül alig van téma, én azokra a családokra gondolok, ahol az élet „normál” menetének része a bántalmazás. Vajon, hogy élnek majd a következő hetekben? Egymásra találnak, beszélgetnek, játszanak, vagy a paranoid gondolatok még inkább elhatalmasodnak a…..
via GIPHY Hogy lehet egy szerződés élő, amit lemondtak és ezt még vissza is igazolták? Krisztián több szolgáltatónál is sikerrel lemondta kórházban ápolt nagyapja előfizetéseit, aztán rendezte a végszámlákat és kész is volt. Kivéve a Telekomnál, ahol a novemberi befizetés után azt hitte, szintén…..
Óriási nyugdíjkorhatár-emelés jöhet Magyarországon. Mit gondolsz, valóban kell még emelni a jelenlegi korhatáron? Óriási nyugdíjkorhatár-emelés jöhet Magyarországon, nemsokára 70 éves korunkig fogunk dolgozni. A PwC által a magyarországi cégvezetők körében készített kutatás arra jutott, hogy a…..
Vannak témák, amik különösen lekötnek, szeretek róluk vitatkozni, együtt gondolkodni. Ezt a körülöttem lévő emberek több-kevesebb türelemmel tűrték, tűrik, élvezetről csak a legritkább esetben tudok beszámolni. Pláne, hogy a helyzetek és a megoldási javaslatok – ha vannak – felvázolása jóval…..
Új követelmény: az energiaigény legalább 25%-át már megújuló energiaforrásból szükséges biztosítani - Az építkezések jövőjével kapcsolatban a legtöbb szó az ÁFA változásairól hallható-olvasható, pedig az energetikáról, az energiafelhasználásról is önteni kéne az ismereteket - mondja Józsa Péter…..
Erről lappang egy vita a világhálón. Búvópatakként tört elő, ha írt róla a 24.hu, a hvg.hu, a Mérce.hu, egy-két blogger és néhány értelmes kommentelő. Augusztus 22-én Kabai Domokos Lajos kavicsot dobott a csordogáló vízbe. A Bekiáltás blog alapítója szerint a hatalmon lévők „Háttérbe szorítják a…..
Teljes újjáépítést ígért New Orleansban, ám rengeteg a probléma az új, környezetbarátnak szánt házakkal. A színész alapítványára per vár. Brad Pitt New Orleansban anno..
Míg a pasi külföldön robotol, a magányos nő kreatívan kihasználja a szabadságot és beújít egy csődört. Amikor borul a bili, nem akar szakítani a szeretőjével, inkább arra kéri párját, hogy költözzön el. A visszahúzódó, csendes nő új oldalát mutatja meg, a röhejes…..
Időről-időre beszámolok itt az oldalon olyan vonatokról és vasútvonalakról, melyeken a sebesség a magyarországi vasútvonalakhoz képest az álom kategória. Fiatalabb koromban lestem a híreket és álmodoztam, vajon én mikor próbálhatok ki egy ilyen szupervonatot? Railjetek Budapesten, 2008 decembere…..
Mi lett a rendőrök által csak "szomszédvitának" nevezett történet vége? - sokan kérdezték hozzászólásban, üzenetben. Erre azt tudom felelni, hogy jelenleg úgy néz ki, a kispesti pokoljárásunk négy év után véget ért. A "terrorcsalád" ugyanis tökéletes példája lett annak, hogy erőszakra,…..
Sokszor szóba kerülő fogalom és gyakran emlegetett kifejezés mind a szociológia, mind a politika, mind pedig a hétköznapi élet területein az „értelmiségi” maghatározás. Néhányan kifejezetten a diplomával rendelkezőket értik alatta, ám ez a megközelítés alighanem pontatlan (és téves is). Vannak…..