Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Melitta1

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
KANADA-HUN Mostoha testver 2010.10.13 03:27:00
A tartalom megtekintéséhez regisztrálnod kell, vagy be kell lépned VAGY A fórum látogatásából ki vagy zárva a következő okok miatt: Nincs indoklás.A kizárás feloldásra kerül: Soha Ha valaki ismeri a Canadahun forumot az tudja miert van ottBevandorlas, zenelopkodas, bugyuta…..
Szozo fragmentált története szerint az Otthon Centrumnál nem a vevő az első, hanem a kolléga, ha épp ő is lakást keres. Az akción a tulaj bukott közel egymilliót: Egy érdekes  Otthon Centrumos gyakorlatra szeretném felhívni a figyelmeteket. Lakásvásárlásban vagyok és ennek…..
Melitta1 2010.02.18 09:43:14
@Lacaca: Egy lakas 23miilioert elment 1 emelet differenciaval,akkor 15.5 ert amiert feltette onhatalmuan az ingatlanos, igen fals ertekbecsles es mindig az elado karara.
Gyere add el a lakast ne csak beledumalj a palyaszelerol.Nekem mindegy kinek fizetek %-ot.Nem jobb de nagyon latogatott az oldal, szoval minden + hirdetes hozhat potencialis vevot.Az ingatlan.com jo, de sok embernek nincs kedve tizezrevel nezni lakast a nettet aminek a fele fasl ingatlan,mert csak az 5000Ft os dijjert kerult fel egy adatbazisba.
Az arbecsles az elozo honap statisztikajat mutatja.tol tolig.HA ennyire hiszel a jo reklam lehetosegukben akkor a statisztikajukat is fogadd el.
VAgy csak azt hallod meg ami szamodra kedvezo?
Melitta1 2010.02.19 14:57:01
@Lacaca: Kedves Lacaca!
Egy eladot egy vevot nem erdekli,hogy milyen felepitesu az igatlan ceg.
Az eredmeny orientalt mindenki legyen elado vagy vevo.
Az ok oly egyszeru 5, vagy5,5% +afa oly nagy osszeg hogy ezert mindenki profi munkat var.Legyen kis legyen nagy ceg, kezdo vagy halado ingatlan ugynok.
Aki tanul meg azt semmikeppen nem szabad dontes kozelbe engedni, se lustasagbaol se trehanysagbol.
Lehet ha az 1 millios kozvetitesi dij helyett ha fel milliot hirdetesre szannak akkor mar regen tullettem volna az egesz ingatlan eladason?
Melitta1 2010.02.17 21:20:18
@flatrabbit: mi az hogy kikotyogja? en ugy jartam hogy olyan arral tettek fel az ingatlant amiert soha nem adnam oda. 19.9miilio ert irtam ala a megbizast es 15.5 re tettek fel az ingatlan.com ra.
tobb mint 4 milko mit veszitett el ilyen pancser munkaval a nathajat talan.Mit tudok tenni vele azonkivul hogy felhivtam es kozoltem azonnal vegye le a hiretest mert nem adtam erre engedelyt.Ezrekert menjek ugyvedhez?