Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zoldstudio

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szívesen megosztaná másokkal, a tapasztalati, ötleteit, a növényápolással kapcsolatban?Most itt a lehetőség!A virágcenter egy olyan összefoglaló sorozatot indít a magazinban, ahol különböző témákban a hétköznapi emberek tippéit és tapasztalati gyűjti össze.Az első ilyen…..
A helyes öntözés szabályai:A növényápolás egyik legfontosabb eleme az öntözés.Itt követhetjük el a legtöbb hibát, a növény gondozásánál, szinte mindennél fontosabb a megfelelő öntözés. Minden virágnak más a víz igénye, nyáron és télen.A szakkönyvekben található…..
Bár az áruház csak szobai dísznövényekkel foglalkozik, az otthon-kert magazinnak köszönhetően más növényekről is tudunk érdekes cikkeket küldeni.Hamarosan elindul az új virágcenter oldal, ahol a növényeken, és a lakásdekoráción kívül lesz még: esküvői rovat,…..
Az aloé vera gondozása:Hazánkban is egyre jobban felfigyelnek erre a különleges gyógyhatású növényre, amely már csodanövényként ismerünk.Aki már használta, igazolják a növénygyógyító hatását.Bár még elég kevés üzletben, kertészetben kapható a növény, érdemes utána…..
Az otthon-kert magazin és a zöldstúdió közös pályázatot hirdet.Kié lesz a legszebb kert 2007.-ben?Ha úgy gondolja hogy az Ön kertje a legszebb ne tétovázon.Küldje el nekünk a kertről készült fotót, nevét, címét, és telefonszámát, és reménykedjen.Az első három helyezetre…..
Sokat gondolkodtunk hogy kell.-e blog.De mivel mi minden növényt hollandiából szállítunk, be ezért mi is kapunk olyan növényt, amely még Magyarországon nincs forgalomba.Szeretnénk megosztani vásárlóinkkal, az új növények gondozási tanácsait, szezonális ötleteit, praktikákat,…..