Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jamina

9 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Randirokkant Mocskosszájú 2023.03.13 11:41:00
Kedvesen beszélget, jó értékrend, néhány nap múlva randira hív. Ez még a kezdetek kezdetén volt, rutintalan netes társkereső voltam, alapvető dolgokat nem kérdeztem ki.  A randi első pillanatában kiderül 25 évvel idősebb nálam, és válófélben van. Kérdezem milyen stádiumban tart a válás. Még nem…..
Randirokkant A fagyos 2023.03.12 11:00:52
Pár napja ment a csetelés, normálisnak tűnt. Mondtam megyünk korizni barátnémmel, azt is hogy hová, lelkesedik, akkor kori után ő odajönne, mert a közelben lakik. Legyen úgy, ekkor zárják a korit, gyere oda óra 15-re. A koripályán alulöltöztem, ha nem mozogtam, akkor fáztam, aztán ahogy átléptem a…..
Randirokkant Kocsmatúrás randi 2023.03.07 08:54:00
Csacsogunk pár napja, esténként megváltozik a figura kommunikációja, kicsit fura, mintha estére bekarmolna... Na mindegy, nézzük meg. Találkozzunk a villamosmegállóban, hát jó. Nem a villamosról szál le, hanem a villamosmegállóval szemben lévő presszóból jön ki, a profilképe alapján megismerem,…..
A profi társkereső veteránok szokták emlegetni, hogy tartsuk külön sim kártyán a lovag jelölteket, nos igen, ez okkal van. Az eldobható simkártyák korában végtelen előnyt nyújt az a lehetőség, hogy amikor nem tudsz valakit levakarni magadról és a tiltás is kevés, akkor már csak a SIM kártya…..
Randirokkant Harmincplusz 2023.03.02 14:59:00
Két hete csetelgetek a férfivel, nagyon kényszeredetten, variálva az időpontokat, összehozza a randit. Gyakorlatilag már elérte, hogy a franc se kíváncsi rá, de nézzük meg, ki tudja miből lesz a cserebogár... Esténként eltűnik, tehát otthon még lehet is valaki, mert csak napközben nagyobb a…..
Randirokkant 5 perces randi 2023.03.05 12:06:00
Az olasz virtusos tízperces randi után azért becsületemre legyen szólva, biztos én is kivertem a biztosítékot, de összehoztam egy ötperceset! Utazással együtt az étteremig!  A csetelés bánatos lassúsággal kezdődött, napi 3 mondatváltás, egy hét után kibökte találkozzunk. Mondom előtte beszéljünk…..
Randirokkant Bemutatkozás 2023.03.01 14:23:41
Sziasztok. Ez itt egy blog lesz első randikról, amik utolsók is egyben. Hogy miért vagyok egyedül? Azt hiszem elkottáztam ezt a részét az életnek, hazavittem hosszú távra egymás után két nehéz esetet, küzdöttem velük, kitartóan, aztán későn kapcsoltam, hogy menthetetlen a történet, az idő pedig…..
Nos, a szövegértés mindig is kihívás a társadalom egy részére, a legnyilvánvalóbb, amikor a "tartós kapcsolat" megjelölés értelmezése nem sikerül, esetleg ignorálódik, fene tudja mi történik.  Emberünk bájosan cseveg a cseten, kellemesen inteligens, pár óra csetelés után a találkozóval hozakodik…..
Randirokkant Az olasz virtus 2023.03.01 14:54:25
Egyszer volt, hol nem volt, összetindereztem egy egész szimpatikusnak tűnő figurát. Profilképén látszik, hogy nem idevalósi, de vállalható arcszerkezet, egyszem ülős kép.  Nyelvtanárféle ember, kedvesen kommunikál, felveszi a tempót, elmeséli az életét dióhéjban kultúráltan, az rendezett, majd…..