Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hanga60

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Néhány esztendővel ezelőtt egy neolatin szeminárium keretében a kortárs magyar irodalomtörténet két lábon járó lexikona és egyúttal egyik legélvezetesebb előadója, Szörényi László a Dózsa-féle parasztháborút tárgyazó Stauromachia című 16. századi eposzról…..
Ma este hat órakor nyílik meg és mintegy három hónapon keresztül látogatható Reigl Judit A létezés ritmusa című retrospektív kiállítása a debreceni MODEM-ben (Modern és Kortárs Művészeti Központ). A kapuvári származású, és immár hatvan éve Franciaországban élő…..
Mi a fene?            Nem várt eseményként Kapuváron szeptember 11-e után következett be a lépfenével történő tömegpusztítás.            Báró Berg Gusztáv, aki 1864 óta…..
  (folyamatosan bővül)                     Artner Szilvia - szociológus, performer, újságíró (Magyar Narancs) Ábrahám Attila – kajakozó, olimpiai bajnok Ábrahám Gábor - hajómodellező* Ábrahám József – világbajnok hajómodellező Angeli Imre - mérnök, Pétfürdő helytörténésze Ányos Imre…..
1 éve és 1 napja indult útjára a kapuvar.blog.hu, úgyhogy ez most egy boldog nemszületésnap. Örömvonaglás:    Köszönet minden nedves olvasómnak, hogy meglátogatott, külön respekt a kommentárokért, és a magánlevelekért Kapuvártól Szolnokig, Bécstől Firenzéig -…..