Regisztráció Blogot indítok
Adatok
miazaki

5 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már első nagy érdeklődéssel várt elnöki döntése komoly dilemma elé állíthatja Áder Jánost, akinek nem lesz könnyű a nemzet egységét megjelenítenie Geréb Ágnes kegyelmi kérvényének elbírálásában. A jogerősen két év letöltendő fogházbüntetésre ítélt szülésznő…..
miazaki 2012.05.04 12:30:24
@implode: hol vannak a tények? A véleményedet jó fröcskölni - de a tények magukért beszélnek. Ismered őket?
"Csak csaholnak a kutyák, ha mozgást látnak, de egy se érti, mi a különbség árnyék és test között."
miazaki 2012.05.04 12:33:40
@implode: Te a politikusokat nem akarod számon kérni? És az Országgyűlést? Netán az EÜM-öt? Mert érvelésed alapján a mulasztásos törvénysértés volt az eredeti oka, hogy a helyzet előállt. Nézd a törvénygyárat - alkotmány néhány hónap alatt, egy törényt az otthonszülésről meg egy másfél évtizede sem képesek összerakni. Te látod ezt?
miazaki 2012.05.04 16:51:20
@_wood_:

Lássunk már tisztán kedves olvasók!
dr.Geréb Ágnes cselekményének szakmai megítélésétől függetlenül be lehet venni ezt a maszlagot?Mármint hogy a parlament és a kormányzati intézmények előtt van valami, amiben éveken keresztül érdemben nem lépnek? Mármint minden ciklusban ki van adva, hogy ez egy felaadat - hogy legyen megfelelő jogi szabályozás - de valahogy egyszer sem tudott rá sor kerülni. Közben az élet megy tovább akár van jogi korrekció (tehát egy régi természeti törvény, hogy a nőnek meglegyen a szülési szabadsága) amit egy bizonyítottan káros és életellenes, a szovjet ipari és tervesített szülészet nyomán kéne visszaszolgáltatni az embereknek...Itt arról az etikai érzékről van szó, ami megköveteli, hogy vizsgáljuk meg alaposan a tények tükrében, mi is vezetett ide.
Tehát ahhoz, hogy Geréb Ágnes nem tudta az orvosi munkáját végezni, nem ő, vagy a Születésház Egyesület nem biztosított a feltételeket, hanem az eddigi magyar kormányok egészségügyi szakintézményei nem biztosították számára a hiányzó jogi, szakmai környezetet. Mellesleg még így is - habár ezt a média míves munkásai általában elfelejtik elmondani - átalakította az egész szülészeti kultúrát. Egy kulturális forradalmárt készülnek lecsukni. Ébresztő embertársak!