Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kovacssteve

0 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre nagy nehezen vége lett a választásnak és a velejáró plakát-, ígéret-, buzdítókampánynak, amit már mindenki a háta közepére kívánt. Fellélegeztünk, örültünk, hogy őszig nyugtunk lesz, de persze nem... egy szoci, ráadásul vereséget szenvedett szoci politikusnál nincs…..
kovacssteve 2010.04.28 12:18:16
Vastagbőr Kísért az MVM-es múlt 2010.04.28 09:31:00
Hahaha.... Tegnap írtam kommentben, hogy Mr. Istvan Kocsis hiába tetszeleg a BKV megmentőjének szerepében, ez nem feledteti senkivel az MVM-es ügyeket. De nem ám! Ma hozta le a Blikk az állami vállalat nemrégiben zajlott adóvizsgálatának részleteit (mondjuk elég necces adótitkot…..
  Nem hittünk a szemünknek, mikor a szokásos reggeli kaviározás közben rápillantottunk a Népszava mai címlapjára. Az elmúlt nyolc év Gréczy Zsolt-publikkal díszített kormánynyalását végre tökös ellenzéki hangnem váltotta fel! A címlapon rögtön egy épületes…..
"Magyarországon a mai napon az emberek ereje legyőzte az oligarchákat" - jelentette ki Orbán Viktor. Vajon két kivétel sem lesz?Széles-mosolyKözös öröm Demján SándorralKét ilyen kiváló "nemzeti" oligarchát csak nem kéne kiközösíteni. Demján sok egyéb …..
Az fővárosi MSZP szusszanásnyi időt sem hagyva ellenfeleinek, az országgyűlési választás másnapján máris ráfordult az őszi önkormányzati választásra. A biztató eredmények hatására Horváth Csaba csöppet kiengedve, meglazított nyakkendősen, arcán optimista mosollyal vághat…..
kovacssteve 2010.04.27 15:11:04
Durva Évekig marad a szar 2010.04.16 10:04:00
Az utóbbi hetekben pártállástól függetlenül kérdezgettek engem, hogy akkor most ha nyer Orbán, akkor jobb lesz-e. Sajnos mindenkinek elszomorító választ tudtam csak adni. Az viszont engem szomorít el, hogy felnőtt, érettségivel rendelkező embereknek alapvető fogalmuk sincs az…..
Ennek a történetnek a segítségével valószínűleg több emberrel lehetne elhitetni, hogy a Fidesztől félni kell, mint anno a sokkal elvontabb fenyegetésként bemutatott köteles beszéddel. (Fotó: szegedma.hu) Itt a Fidesz idei köteles beszéde. Egy hangfelvételen Kubatov Gábor, a…..
Greyhound blog A zújerő 2010.04.07 14:41:00
Facebookon találtam ezt a gyöngyszemet :) A Best of Jobbik gyűjtemény, kicsit humorosabb köntösben...  ..
kovacssteve 2010.04.08 11:32:05
Durva Cusista kommunikáció 2010.04.01 10:24:00
Budai Bernadett egy meglehetősen kényszeredett megoldáshoz folyamodott, amikor az MSZP nevében kellett kommentálnia az egykori aranyifjú elsőfokú ítéletét. Valahogy nem is volt tiszta, hogy a szóvivő védőbeszédet tartott, vagy mocskolódott. Aztán rájöttem, hogy mindkettőt,…..
A nem túl magyarosan csengő, Electro World névre keresztelt, elektronikai berendezések forgalmazásával foglalkozó kiskereskedelmi üzletlánc fura kampányba kezdett húsvét közeledtével. Az egész fővárost ellepő óriásplakátokon a "Piros tojás…..
Remekül időzített elsőfokú ítélet, egyszerűen pompás. Este már megint pezsgőzve kell néznem a híradót. Mostanáben nagyon fogy az a pezsgő ... Budai Bettikét kérdezném, vajon még most is megilleti eme csuda becsületes embereket az ártatlanság védelme? Vagy még megvárjuk a…..
A Jobbik jelenlegi köztársasági elnök-jelöltje egy 2003-as keltezésű dokumentum tanúsága szerint „krízisközpontok kialakításához kapcsolódó szakértői tevékenységéért” 960.000.-Ft-ot kapott az akkori Esélyegyenlőségi Tárca Nélküli Minisztertől. A megbízás…..
Az amerikai rajzfilmes és játékgyártó cég szinte azonnal reagált Orbán Viktor bejelentésére, miszerint a következő kormányban ismét Martonyi János lesz a külügyminiszter.A kaliforniai vállalatnál továbbra is mélyen hallgatnak arról, hogy mi lett a sorsa annak a több százezer…..
kovacssteve 2010.03.30 13:03:26
A poszt egy hatrészes sorozat első darabja, a folytatás szerdán jelenik meg. Az ötlet a következő. Fogom az öt, érdemi országos listát állított pártot, és programjukat két alapvető üzenetre csupaszítom: egy tartalmira és egy hitelességire. Ezek alapján érvelek amellett, hogy…..
  20 évet a 20 évért! - hirdeti a Jobbik szlogenje. A párt szerint minden politikust felelősség terhel az elmúlt két évtizedben történtekért, ígéretük szerint a Jobbik kormányra kerülését követően az első intézkedésük az ő felelősségre vonásuk lesz, húsz…..
Kifejezetten kínos ez az egy igaz hazafyak pártjának. A Jobbik-szóvivő esete is elég erős érvágás volt nekik, de azt még túl lehet élni. A másik fickó bulis képei szót igazából sem érdemelnek, talán csak annyit, hogy lám-lám ők is hús-vér emberek, akiket nem köt le…..
"A sorozatosan napvilágra kerülő BKV-botrányok miatt a Fővárosi Közgyűlés 2009. november 26-án életre hívott egy vizsgálóbizottságot, a BKV Zrt.-nél kitudódott, a BKV Zrt.-t érintő szabálytalanságok munkajogi, polgári jogi és esetleges büntetőjogi vonatkozásainak…..
Kezdjük egy klasszikus Komár dalszöveggel: "Most dalold ezt velünk Jöjj siess most megyünk Hó felől hő felé Tél felől dél felé Óóó mesebeli Afrika tűzvirágok illata susogva hömpölyög a Kongó és legelész a póniló Csuda Föld Óóó mahagóni fák ölén ott a…..
"- Egy aktív külpolitikát folytató, kezdeményező Magyarországra van szükség az alkalmazkodó Magyarország helyett - mondta a miniszterelnök csütörtökön Budapesten, a külképviselet-vezetői értekezleten a Külügyminisztérium vezetése, a nagykövetek és a főkonzulok…..
  Szávay István, a Jobbik nemzetpolitikai kabinetjének vezetője nem bírja az italt. Ennek ellenére szokott fogyasztani. Privát fotói alapján a radikálisok kiskőrösi jelöltje nem az a típusú easygoing egyéniség, mint a párt korábbi szóvivője, Király András, aki csak…..
Mesterházy Attila szereti a nyakkendőt. A bizsergetően izgalmas értesülés a létező leghivatalosabb forrásból, az MSZP honlapjára kitett "bulvár interjúból" derült ki, amit egy vidéki kampányfellépésre menet az autóban rögzítettek. A szocialisták…..
Mandiner blog BKV: Nekik jár 2010.03.24 08:55:00
  Regőczi Miklós szimultán (a Magyar Nemzetben és a Népszabadságban megjelent) nagyinterjúival új lendületet vett a BKV-ügy. A közlekedési vállalat volt vezetője nevét és arcát adta a régóta sejtett-tudott tényhez: valóban az MSZP-SZDSZ kifizetőhelye volt a BKV.…..