Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Okosjáték

22 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Polgár Lászlónál jártam. Az a megtiszteltetés ért, hogy személyesen mutatta be nekem a Csillagsakkot, saját találmányát. Játék közben kérdezte, "Szép? Szerelmes lettél?" És valóban, beleszerettem ebbe a játékba! Polgár László által feltalált Csillagsakk egy…..
Rajzoljátok meg az alábbi vonalakat egy papírra, majd vágjátok ki. Tangram játék lesz belőle.             A nyomtatható változatot letöltheted itt is: Kattints ide!Sok lehetőség van: Keverd össze a darabokat, próbáld…..
Fotópályázatunk nyertes képet megnézheted Facebook-oldalunkon, ha ide ide kattintasz!A nyertes 5000 forintos vásárlási utalványt kap! Gratulálunk! ..
Ezúttal egy mesével szeretnénk Titeket megajándékozni Márton napja alkalmából.Egyszer volt, hol nem volt, élt egyszer egy kisfiú, úgy hívták hogy Marci.Ez a fiúcska nagyon szeretett bújócskázni, mindig a legagyafúrtabb helyekre rejtőzött el, nem is találták meg soha egykönnyen…..
Ha szeretnétek nyerni 5000 Forintos ajándékutalványt nálunk, akkor fotózzátok le magatokat a nálunk kapható játékok egyikével / többel, és küldjétek be az info@okosjatek.hu email címre, vagy facebook oldalunkra!A legjobb három fotót díjazzuk egy-egy 5000 Forintos…..
A világ takarékpénztárainak 1924 októberében Milánóban rendezett nemzetközi konferenciáján 28 ország takarékpénztárainak küldöttei fordultak a világ takarékpénztáraihoz, hogy ünnepeljék a jövőben október utolsó munkanapján A TAKARÉKOSSÁG…..
Ki vagyok én?  Többféleképpen játszható. Kisebbeknek a család vagy barátokat kell eljátszani. A legkisebbekkel úgy játszuk, hogy előveszünk sok családi fotót családtagokról. A soron következő játékosnak utánoznia kell a képen látható személy beszédét, viselkedését,…..
KisebbeknekHárom gyerek áll a sorban. Találd ki, hogy milyen sorrendben állnak?A három gyerek neve: Andi, Pisti, ÁkosJátékok a kezükben: Labda, Baba, RepülőHajuk: szalag van benne, barna, szőkeA barna hajú gyerek Andi mögött áll.Az első gyerek kezében baba van, hajában…..
 Szülő-gyerek játék, a gyerekek vezetik a „vak” szülőketKellékek: Minkét szülőnek egy kendő vagy sál.A gyerekek ebben a játékban kétszeres megerősítést kapnak: egyrészt ők lehetnek az „erősebbek”, akik a „gyenge” szülőket kézen fogják…..
"Emlékszel rá, amikor a húgoddal óvodás korodban mindig legóztatok, építőkockáztatok, a szüleitekkel malmoztatok? Ők már akkor figyeltek rá, hogy olyan játékokkal töltsétek a szabadidőtöket, amivel fejlődött a problémamegoldó képességetek, a logikátok, a…..
Hasonló idézet Mérő Lászlótól hangzott el, kíváló magyar matematikusunktól. A japánok nem szégyenlik, ha a jobb játékos előnyt ad a gyengébbnek. A japán a játékot és ellenfelet eszköznek tekinti, melyen keresztül jobbá válhat, fejlődhet. Egy amerikai a versenytársat…..
Nyerj Te is!A koraszulott.com oldal keresett meg minket, és megtiszteltetésnek érezzük, hogy felajánlhattunk játékokat ehhez a fotópályázathoz. A pályázat NEM babaszépségverseny, hanem fotópályázat. Témája bármi lehet, ami koraszüléssel, koraszülöttekkel foglalkozik.A…..
Május 15. - 1994. óta az ENSZ kezdeményezésére a család nemzetközi napja.Nehéz olyan játékot találni, amivel az egész család apraja-nagyja tud játszani. Sokszor gondot jelent, hogy a 4 év alatti gyerek megsértődik, hogy nem ő nyer, és elrohan az asztaltól. A…..
A gyereknapot a világ különböző országaiban más-más időpontban ünneplik. Elsőként Törökországban került sor a Gyermeknap megünneplésére 1920 körül, hazánkban 1931 óta ünneplik a Gyermeknapot, minden évben május utolsó vasárnapján.Május 29-én mi is kint leszünk a…..
 1. Szoliter játék kártyávalA szoliter név (a játékcsalád egyszemélyes voltára utalva) alapvetõen igaz valamennyi feladványjátékra, mégis csak az "átugrálással letisztítandó táblák" feladványaként lett ismert. Az eredetnek tekintett, francia változatban egy…..
   1. A földet a gabona magvak elvetése előtt fel kell szántani.    2. A vetés úgy történt régen, hogy a magvető a vállára akasztott kendőből szórta a magot. Ma már gépiesítették ezt is. 3. Az aratás: Kezdetekben a gabona levágása főleg sarlóval…..
Az emberekhez hasonlóan az állatok és a növények is élőlények.Táplálkoznak, növekednek és szaporodnak. LélegeznekAhhoz, hogy éljenek,a növényeknek, az állatoknakés az emberekneklélegezniük kell.   TáplálkoznakA növényeknek, az állatoknakés az embereknek…..
Ezúttal próbáltam összegyűjteni egy-két gyerekkori játékunkat. Remélem, hogy tetszeni fog!Emlékszel még az "Amerikából jöttem"-re? A gumival ugrálós játékra? Előző hírlevelemben is szerepelt már pár régi játék, nagyon belejöttem, így ezúttal próbáltam…..
Európában a tél általában hideg, a nyár pedig meleg. A fák csak a meleg időszakban, tehát tavasztól őszig nőnek, télen pedig pihennek. A következő évben újra kezdődik a növekedés. Így a fa minden évben egy gyűrűvel bővül, melyet évgyűrűnek nevezünk. A kivágott…..
Igyekeztünk összegyűjteni játék ötleteket amivel lehűsíthetik magukat a gyerkőcök ebben a nagy melegben.Továbbá küldünk játékokat amiket az utazás során lehet játszani autóban vagy vonaton vagy a strandon.Jó játékot hozzá!" "Hűsítő játék ötleteink:1.…..
Legyen emlékezetes idei nyaralásunk (is)!Nem arra fogunk emlékezni, hogy hány csillagos helyen voltunk, hanem hogy milyen jókat játszottunk, pancsoltunk együtt és milyen sok szép helyen jártunk, élményeket szereztünk együtt!Ha nincs pénzünk elutazni, otthon is…..
Logikai, ismeretterjesztő, iskola előkészítő, beszéd és írás előkészítő, egyéb fejlesztő játékok egy helyen.www.okosjatek.hu ..