Regisztráció Blogot indítok
Adatok
molnargyrgy

6 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
tipp365 A Barcáé lesz az arany 2014.05.17 09:44:19
Meglátásom szerint a Barcelona lesz a spanyol bajnok, miután 1,8-szeres szorzóért megveri az Atlético Madridot. Lassan el kell jutni odáig, hogy ezt a spanyol bajnoki címet már nem veszítheti el a Barcelona. Annyiszor megtette ugyanis már, hogy még egyszer nem bírja. Így aztán…..
A pártok úgy döntöttek, nem lehet elég korán elkezdeni a választási kampányt, így én sem halogathatok tovább, hiszen az embereknek tájékoztatásra van szükségük, hogy a választási ígéreteket, illetve a beszerzett információkat saját ideológiájukkal összegyúrva…..
A főváros színes forgatagában harmonikusan keverednek a múlt és a jelen meghatározó elemei, így nem véletlen, hogy Budapest igen kedvelt turisztikai célpont. Az ide utazók között sokan vannak, akik az úgynevezett gyógyturizmus keretén belül keresik fel hazánkat, hiszen itt a…..
Sokan azzal szeretik elvenni a cégvezetők kedvét a saját keresőoptimalizálástól, hogy a fogalmak magyarázatának örve alatt idegrohamot kiváltó képletek és számítások közé rejtik azt a néhány magyar kifejezést, ami helyett már sehogy sem sikerült idegen szót…..
A link építés megkezdése előtt el kell dönteni, hogy a SEO szakember a Megbízó érdekeit képviseli-e vagy a versenytársait akarja kitúrni az összes optimális pozícióból, ugyanis a kettő nem ugyanaz.Az agresszív link építés csak rövid távon szolgálhatja a Megbízó érdekét,…..
Szerettem volna a „Pizza rendelés I kerület” címet adni ennek a bejegyzésnek, de link építő énem rájött, nagyon sokan szidnák az anyámat, ha a pizza rendelés helyett azt kellene olvasgatniuk, miért nem találnak megfelelő pizzériát az első 30ban. A máshol már…..
  Az interneten nincs feleslegesen kifizetett marketing költség, ugyanis ez saját magunk által finanszírozott ellenreklámként realizálódik. A pizzériák online elérhetőségével kapcsolatos felmérésem során alapvető hibákkal találkoztam, ami rávilágított arra a tényre,…..
Kóczián Péter Szerbusz, Viktor! 2010.04.14 18:24:41
  Az Orbánban tocsogó közönség számára fontos hír: Hajdú Péter tegezve csinált interjút a Fidesz elnökével, aki ezt hagyta. Kis lépés ez Orbánt Viktornak, de más tekintetben mérföldkőhöz érkeztünk. Hajdú Péter életében és a magyar demokrácia viszonyait…..
Egy darabig ellenálltam annak a kísértésnek, hogy a Jobbikkal kapcsolatos, „minden napra egy újabb” gyakorlata alapján megjelenő ügyekről írjak. A házasságtörőnek beállított pártelnök, a képeken békésen drogozó szóvivő és az önfeledten pornózó gárdista…..
molnargyrgy 2010.03.31 10:43:31
@panelburzsuj:
Sajnos ilyen konkrét, könnyen hozzáférhető statisztika csak akkor lesz, ha elfogadják, hogy van cigánybűnözés.
Van egyébként nyilatkozat rendőrségi részről, mely azt jelzi, hogy a lakosság arányában magasabb számú cigánybűnözésen belül az erőszakos jellegű, vagyon elleni bűncselekmények jellemzőbbek a cigányokra.
Megkeresem majd, de úgysem fog meggyőzni téged, mert nem az Szdsz vizsgálatán alapul.
Szerintem te sem érted, amit írtál, de azért megpróbálom még egyszer.
Nem foglalkoztam az áldozat megélhetésével, csak a testi biztonságával.
A bűncselekmény útján megszerezhető anyagi előny mértékét viszonyítottam a feltételezett törvénytelen cselekedet súlyához.
molnargyrgy 2010.03.31 11:21:34
@panelburzsuj:
Nem acsargok a cigányok ellen, csak a cigánybűnözés ellen. A fehér ellen is, de az itt nem téma.
Mindegy: ezt sajnos te nem értheted, mert a a belső köd semmilyen látást nem engedélyez.
Majd visszajövök, ha lesz itt valaki.
Ma délután 4 órakor lejárt az ajánlószelvények leadási határideje. A hivatalos honlap szerint az MDF és az LMP az előzményekhez, a jelölési folyamat nehézségeihez képest komoly bravúrt hajtott végre: mindkét párt esélyes arra, hogy az ország minden pontján ott legyen a…..
Eltelt egy újabb hét az ajánlószelvények összegyűjtésére rendelkezésre álló időből, s bár még négy hétig vadászhatnak a jelöltek, a korábbi bejegyzés folytatásaként talán nem érdektelen ránézni már a hivatalos adatokra is:  …..
molnargyrgy 2010.02.21 07:28:19
@jjulie:
"ok, megértettem, most már csak az nem tiszta hogy egyedül vagy ekkora ász vagy valaki segít e"
Öszintén bevallom, a mindenkit fikázó tudatlan pártkatonák nagy segítségemre vannak.
Náluk is jobban bírom az olyanokat, mint te, akinek még elve sincs, a döntéséhez elegendő az Orbángyúlölet.
molnargyrgy 2010.02.21 08:35:09
@SteveNo1: Arra még nem gondolt senki, hogy azért adta le külön a cédulákat, mert nem egypárti, hanem közös jelölt?
molnargyrgy 2010.02.21 08:38:35
@jjulie: Igazad van. Az Mszp-t nem fikáztad, bár a szintén mszp-s hozzászóló gondolkodást sejtető hozzászólását igen. Nem csak erről a blogról beszélek.
Az MSZP a parlamenti választási kampányban fontosnak érezte, hogy döntsön az októberi önkormányzati voksolásra állítandó fővárosi listájától, és egyben megnevezze főpolgármester-jelöltjét. Vajon mi az oka ennek a sietségnek, és biztosak lehetünk-e abban, hogy a már…..
molnargyrgy 2010.02.20 12:05:51
@[nev]: Látom, te még, vagy már az EP választásokra készülsz, de most belpolitikai választás lesz.
Az Szdsz elhiteltelenedése lehet az oka, de még nem tudok a 2002-eshez hasonló fenyegetésről, ami szerint jobboldali (akkor még csak fidesz-Miép koalíció rémkép volt) többség esetén elmenekül a tőke Magyarországról.
molnargyrgy 2010.02.20 13:24:02
Sejtettem, hogy előbb-utóbb az MDF-fel kapcsolatban valamit már el kell találnom. Miután az utóbbi időben többször tévedtem az előrejelzésben, hiszen a párt 2004 óta rendre átbillent a küszöb felett, ezúttal a szokásosnál is óvatosabbnak kellett volna lennem. Ennek ellenére egy…..
molnargyrgy 2010.02.18 21:28:28
@grgmolnar1:
bocs: 14 és 23%
molnargyrgy 2010.02.18 21:51:59
@Aldobói Feldob:
Persze. Amikor majd elkezdenek sírni, hogy zsúfoltak a börtönök, és amnesztiarendeletre lenne szükség.
Orbán Viktor egy most megjelent – de tavaly ősszel elhangzott - beszédében ismét felbukkan az általa már többször is említett centrális pártrendszer gondolata: "[M]egvan a reális lehetősége annak, hogy a magyar politika következő tizenöt-húsz évét ne a duális…..
molnargyrgy 2010.02.18 21:01:27
@jjulie:
akárhol néztem, sehol nem találtam, hogy a fajmagyar a hadiszállító szinonímája lenne.
az ebben az összefüggésben nem fajmagyarnak annál inkább.
Annak ellenére, hogy az utóbbi 1-200 évben nem regisztrálódott zsidó vér, nem tartom magam fajmagyarnak.
Annyi antiszemitizmus azért van bennem, hogy hívő keresztény se legyek.
molnargyrgy 2010.02.18 21:23:00
@jjulie:
A magyar nemesség azt tette, amit tehetett. Eladósodott, dzsentrivé vált, illetve a szerencsésebbek hirtelen külföldi nemesek lettek (ld. Trianon), így egy darabig még nemesek lehettek (nem sokáig).
molnargyrgy 2010.02.18 22:54:08
@jjulie:
bocs, de nem hivatást, hanem lehetőséget írtam. és mitől lett volna Trianon után birtokos.
Bizonyára - velem együtt - sokakat meglep, hogy most már napok óta tartósan a Jobbik vezeti ennek a blognak a szavazását. Több ezer voks érkezett, s bár természetesen egy ilyen szavazás nem lehet reprezentatív, és közismert az is, hogy a Jobbik nagyon erős (felülreprezentált) az…..
molnargyrgy 2010.02.16 17:53:28
@Diocles:
Az országnak viszont semiképpen nem érdeke, hogy egy hamarosan új Szdsszé váló Mdf bekerüljön a parlamentbe.
molnargyrgy 2010.02.16 19:22:01
@KELEMEN:
Nagy mértékben igazad van, de a Jobbik ilyen mértékű előre törése kicsit ellentmond a veleszületett birkaságnak.
2002-ben az Szdsz/Mszp még ki tudta szorítani a Fideszt a Miép koalíció rémének felvillantásával.
2006-ban ehhez már szükség volt Viktor zseniális kirakatember választására.
Sok Fideszes most is elhiszi a Jobbikra adott szavazat feleslegességét (OV), ennek ellenére a Jobbik fogja elütni a Fideszt a 2/3-tól.
Az igazi kérdés a Jobbikkal kapcsolatban, mit kezd a számára győzelemmel felérő - várhatóan jelentős - parlamenti részvétellel. Igazán jó gazdálkodás esetén ez már az önkormányzati választásokon is tekintélyes eredményeket jelenthet.
molnargyrgy 2010.02.17 08:02:31
@Surko:
A hozzászólásod remélem naivitásból ered, bár az EU avatar ennek ellentmond.
Az Szdsz nem 5% körüli pártból tört előre az önkormányzati választásokon.
Az LMP parlamentbe kerülése kizárólag arra lenne jó, hogy az MDF-Szdsz helyett, vagy azzal együtt biztosítsa az Mszp számára, hogy a konzervatív (felejtsük el a bal és jobboldalt) erők ne tudjanak lényeges változtatásokat (2/3-os törvények) eszközölni.
Az LMP külön topiktéma, tehát itt nem tudom érdemes-e kifejteni, hogy miért.