Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pyromaster

0 bejegyzést írt és 245 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kell nagy tehetség, hogy populista politikusok nyilatkozataiban ellentmondást találjunk. A hivatásos szélkakasok lelkiismerete rendszeres újrakalibráción esik át, két-három évenként biztosan megváltoztatják a korábban mélyen megfontoltnak mondott véleményüket. A profibbak…..
Devecz Miklós többek között a zalaegerszegi ZTE futballcsapat elnöke is, itt éppen Orbán Viktor miniszterelnökkel szerepel közös fotón, a facebook oldalán Mai hír, hogy Devecz Miklós, a MÁV Személyszállítási Zrt. volt vezetője lesz a Szegedi Tudományegyetem első kancellárja,…..
Gerendás Péter zenész tegnap egy, a Facebookon közzétett írásában jelentette be, hogy felhagy magyarországi karrierjével és külföldön próbál szerencsét. Önmagában a levél is illeszkedik a Határátkelő profiljába, de nem ezért szeretnék írni róla, hanem a kapcsolódó…..
pyromaster 2013.04.02 15:37:47
@Vombatus Ursinus: Veled ja ez.
aztat kérdeztem, hogy mér' van ez:
Gerendás Péter nézettségének átlaga ~30.000
Tankcsapda nézettségének átlaga ~1.400.000

amúgy metált bírod?
pyromaster 2013.04.02 15:41:30
@Az igazi Sipi - Citizen of European Union: Figyelj már, lehet te vagy a gerendás bazz. Szórakozol itten?
Neked befellegzett, elvisz a hitel, utána meg mehetsz mosogatni.

El kell, hogy keserítselek, külföldön is vannak fos tehetségkutatók és kurva jó rockzenekarok. Petyusunkból (belőled) max. utcazenész lehetne külföldön, mert hangja nincs, zenélni csak kocsmaszinten tud, zenét írni meg egyáltalán nem.
Áder János köztársasági elnök jeruzsálemi beszédében azt mondta, hogy   "A magyar állam nem védte meg a magyar zsidókat a holokauszt idején. Tétlenül nézte, ahogy deportálják és elpusztítják őket." A köztársasági elnök tisztességében és jóindulatában nem…..
pyromaster 2012.07.18 09:40:20
@nerángass: Folytathatnád a felsorolást egészen a mai napig. Még érdekesebb lenne. Érdekes, hogy mindenkinek csak a másik szara a büdös, ehe ehe ehe, majomszájú.
A Totalcar stábjának két tagja Dani és Hal Bandi. Nem nőttek fel együtt, csak most sodorta össze őket az élet. Mindketten fotóznak és operatőrködnek, de a szakmai érdeklődésen kívül a napszemüveg-preferencia is összeköti őket: mindketten oakleysok. És mindketten…..
pyromaster 2012.07.03 13:04:16
@bestpixel: Nem csak amolyan karcolások azok az üvegen, mert az egyáltalán nem polarizál, hanem nagyon vékony (mikron) fémet (általában ezüstöt) tartalmazó csíkok, és pont nem a párhuzamos polarizációs állapot hatol át, hanem a merőleges, mert merőleges irányban nem tudja megrázni az elektront a változó elektromos mező, ha pedig nem rázza meg nem nyeli el, de ez tulajdonképp mindegy is. Mostanában tényleg fóliát ragasztanak de úgy, hogy a fólia két fél lencse között van, így védik. Ez nyilván drágább, a szarabbak tényleg kívülre ragasztják. Egyébként szemfényvesztés az egész polár-szűrő üzlet, mert filléres anyagokat és technológiát használnak. A márkanevet kell megfizetni.
   A Jobbik és a KDNP már egy ideje vált-vállvetve követeli Alföldi Róbert leváltását. Összenő, ami összetartozik mondanám, de nem szeretném, hogy esetleg a KDNP-s és Jobbikos képviselők rosszat gondoljanak. A mostani indoklás az, hogy Alföldi Róbert egy…..
Tisztelt Munkahelyi terror blog! Egy nagy multinál dolgozok pénztárosként, középfokú kereskedelmi végzettségem van, ez azt hiszem, ma OKJ papírnak felel meg. 52 éves vagyok, nem nagyon válogathatok, ennek a munkának is nagyon örültem mindaddig, ameddig nem szembesültem vele, milyen…..
pyromaster 2011.05.07 08:24:54
@eccerüvagyok: Sajnos nagyon kevésnek. Az emberek többségénél ez párosul még egy hatalmas adag butasággal, tudatlansággal, primitívséggel. Úgy használják őket, mint egy rongyot. Ők (+rokonok, ismerősök) meg hagyják. Talán meg is érdemlik, TV helyett olvasni, tájékozódni és művelődni kellene.
Sajnos itt tartunk, sok a barom.
pyromaster 2011.05.07 08:26:55
@vuvuvu2: Vagy polgári engedetlenség. Holnaptól senki nem menjen dolgozni...SENKI!
Tegnap megkezdődött Képíró Sándor pere (egy különösen ízléstelen sárgacsillagos performansszal az elején, jót nevetgéltek a fiatalok), akit az ügyészég háborús bűntett elkövetésével vádol, mégpedig az 1942. január 23-i újvidéki események miatt. Érdekes egy tárgyalás…..
pyromaster 2011.05.06 11:16:37
@*észkép nélkül jobb*(L42): Már a bírósági ítélet előtt tudjuk, hogy elkövette? Érdekes demokrácia van a fejedben...
pyromaster 2011.05.06 11:23:48
@tommybravo: "deviszont" a magyar nyelvben nincs! Ha mégis használod, legalább írd külön :)
pyromaster 2011.05.06 11:28:07
@Gusshun: Én a vádlott helyében már csak azért is kaján vigyorral beismerném, és hozzá tenném, hogy élveztem. Az életfogytig mit is jelent ebben a korban? :D:D:D majmok...
   - Hogy meri a bátorságot venni egy ember, vagy egy művész, hogy így kritizáljon, hogy az asztal lába alá való, lehet, hogy ő az asztalra való. Nem akarom minősíteni, mert minősíthetetlen - mondta az xnews.hu-nak Bangó Margit Liptai Claudiával kapcsolatban.…..
pyromaster 2011.05.06 11:08:59
@Látnokzsálya: Nem hiszem, hogy attól félne, hisz nem is oly rég még egy cigány ürítgetett a gyomrába. ehe ehe ehe
Sziasztok!   Felháborodásomnak szeretnék hangot adni. Szeretném azonban leszögezni, hogy a saját orvosommal, illetve a legtöbb orvossal én elégedett vagyok, ez volt az első igazán negatív tapasztalatom, amiből nem szűrtem le következtetéseket kollektíve az orvosokra nézve.…..
pyromaster 2011.05.06 08:54:26
@fehéregér: Ne aggódj, menni fognak, sőt már mennek is. De mennek utánuk a rasszista mérnökök, kutatók, tanárok, és maradnak a kommunikáció, politológia és büfészakos multikultúrális, mindenkit elfogadó, semmirekellők. Én majd akkor fogok ezeknek a pofájába röhögni, amikor nem lesz rasszista orvos aki a gyerekét gyógyítsa, tanítsa, aki házat tervezzen neki..... stb stb stb. Mert ezeket az értékes munkákat sem az irokézek, sem a büfészakosok nem csinálják. Pá.
Egyébként szép ki bérposzt.
ProgBlog Ki védi a Véderőt? 2011.04.27 02:19:00
Az elmúlt hetek szervezett romaellenes akciói kérdéseket vetnek fel, olyan kérdéseket, amelyek – és a rájuk adható válaszok – megvilágítják a radikális jobboldal mibenlétét és „kapcsolati hálóját”.Nyilvánvaló, hogy azokat a…..
pyromaster 2011.04.27 18:00:48
@Senkifia: Hétfőn Kács nevű falu mellett kirándultam egy 3 és egy 5 éves kislánnyal + a barátommal és a feleségével. A sárga turistaúton már majdnem a Dankótelep nevű putrisor (kb 15 "ház") mellett jártunk, amikor a házakból hiénakutyához hasonló kurjongatást hallottunk. A putrikból kiözönlöttek vagy 50-en és üvöltött a 12 évestől a 60 évesig mindegyik, hogy álljunk meg, adjunk oda mindent, különben.. stb stb stb. A két gyerekkel a egy, a putrisorral szemben lévő meredek domboldalra futottunk fel. Gyerekek halálra rémülve, mi is, mit tehettünk volna ennyi ellen?! Ha nem lusták és van kedvük utánunk futni pl. agyonvernek, gyerekestől. Én nem azért lettem a fizikai tudományok doktora, nem azért dolgoztam/om a Harvardon ill. egyéb neves egyetemeken, hogy húsvétkor ilyesmit műveljenek velem. Rendőrséget nem hívtam, nem bízom bennük, segítséget nem kapok, maximum büntetnek. Ez az ország élhetetlen. Én akármikor elmehetek innen, tárt karokkal várnak sokfelé. Ez igaz sok orvosra, mérnökre, kutatóra. De akkor ki marad itt? Ezek? Miért hiszi a blog írója, hogy vele, ,gyermekeivel, unokáival majd kesztűs kézzel bánnak? Magyarázza már meg nekem valaki, hogy mitől vagyok értéktelenebb, mint egy írni-olvasni nem tudó, adót nem fizető, semmirekellő (legyen az roma vagy nem roma). Miért az ilyen mihaszna embereket kell védeni, és elüldözni innen az értékes embereket?
    Talán nem csak a mi figyelmünket kerülte el, milyen erős tartalommal kényezteti a sokat szenvedett magyar médiapiacot a Magyar Jelen. Múlt héten láttam meg egy standon a fenti címlapot (itt nagyobb méretben is megcsodálható), és nem volt kérdés, hogy megveszem a…..
„A szó szemüveg, s részben szem is ahhoz, hogy mit gondoljunk. Birtokba venni egy szót annyi, mint birtokba venni az általa jelölt valóságelemet. Minden definíció kérdése.” (Giovanni Sartori) Magyarországon kegyetlen háború dúl a verbális hadszíntéren. Arra hívom az…..
pyromaster 2011.04.01 18:16:11
@kamuszutra: Slota megmondta, a magyarok 95%-a elmagyarosodott szlovák --> magyarbűnözés nincs, szlovákbűnözés van!
Balsai Kormánybiztos István, miután alaposan kivizsgálta a 2006-ban történt rendőri túlkapásokat, igazi jogállami törvényjavaslattal állt elő. Az ötlet lényege nagyon egyszerű, egyetlen mondat foglalja össze. „A 2006. szeptember 18. és október 24. között, a Magyar…..
pyromaster 2011.02.04 06:27:27
@megmondomtv: Az felbujtott nem felbujtatott. Teged bujtatott fel anyad a padlasra, mikor iskolaba kellett volna menni.
pyromaster 2011.02.04 06:36:14
@Igazamvanvagyigazamvan?: Most miert kell eljatszani az "envagyokajogaszangliaban" szart? Az utolso cigany is jart mar azon a fostelepen. Ha ott akkora a rend, akkor biztos tomott bukszaval jarkalsz ejszaka a fekete negyedekben?
Azt ismered, hogy fogasz jogasz nem doktor? Sok idiota kozgazdasz meg jogasz mosogatni vagyok ott vaze.
Most akkor rasszista a magyar rendőrség, vagy ávéhás vagy mi? Úgy tűnik nem mindegy, milyen jelzőket aggatunk rá. Azt a szombathelyi egyént ugyanis, aki szerint a rendőrségünk rasszista, bűncselekmény hiányában felmentették. Az index beszámolója szerint a bíróság úgy…..
„Fiúk! Miért gondoljátok menőnek azt, ha rádudáltok a lányokra? Ez amolyan koitusz-pótló nálatok, vagy mi?” – következő történetünknek se füle, se farka, de nagy vonalakban arról ír a kedves Szerző, hogy szerinte azért hagyják el a pasik, mert túl nagy a…..
 Új kultúrharc van kibontakozóban Magyarországon. A konzervatív kurzus dacos elszántsággal törekszik a maga értékrendjének betonba öntésére. A miniszterelnök a pápához látogat, a köztársasági elnök sekélyes dolgozatot ír (irat) a kereszténység erényeiről, föl-…..
pyromaster 2010.12.10 17:27:46
@David Bowman: Nos, ha van munkája, akkor
1. vagy ez a munkája, azaz adófizetők pénzéből fröcsög baromságokról (definícióm szerint ez=naplopás).

2. Más munkája van, de nem azt csinálja, ez ismét csak naplopás.

Tehát egy naplopóval állunk szemben, aki pénzért kutyáz másokat.

Tudod akkor járnánk a legjobban, ha az összes vallásos barmot kivégeznénk ott, ahol utólérjük.
Keresztényeket, zsidó vallásúakat, mohamedánokat, iszlamistákat, sőt még a budhistákat is.
Nem lenne keresztállítás, sem hanuka, csak és kizárólag reál tárgyakat és tudományokat tanithanának és művelhetnének az emberek, akinek nem áll rá az agya, azt ott helyben kivégezzük.

Takarodjatok már dolgozni szar magyarországi semmirekellők.

Talán kegyetlennek tűnik, de óriási haszna lenne.
ProgBlog Kósa a ködben 2010.12.07 11:23:00
"Egy angol fiatalember, aki üldögél a City-beli irodájában, és kólát szürcsölve kinéz az ablakon, és elnézi a ködös angol háztetőket, annak mit fáj az egyébként, hogy ön mondjuk kap-e tizenkettedik havi fizetést vagy sem. Nem számít, mert másból él, nem nézi a magyar…..
Régebben vitatkoztatok már arról, hogy ököllel be lehet-e törni egy autó ablakait. Sokan még abban is kételkedtek, hogy egy felhúzott oldalablakot be lehet ütni, nem is tudom, hogy felmerült-e ugyanez az első szélvédő kapcsán. Mert nagy sebességű gázolásnál persze, hogy…..
pyromaster 2010.12.01 22:36:33
@phaszfej: nem mindenki gyava, aki egy magafajta icike picike, elciganyosoott szardarab levegobe repiteseert (csaladostul, hazastul) nem akarja racs mogott leelni az eletet. Ez csak a magafajtanak alternativa
Ezt ha látom, akkor is nehezen hiszem el, annyira szürreális eseménysorról lesz most szó, amelynek egyébként Az ódis volt szemtanúja és osztja most meg veletek a történetet. De onnantól kezdve, hogy egy szélvédőt ököllel be lehet ütni, már ezen sem kéne csodálkoznom. Azt…..
pyromaster 2010.12.01 22:27:36
@Rhythmeen: lajkolom :D