Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vivisector555

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Tisztelt Munkahelyi Terror blog!   Közel egy éves munkakeresésem során szerzett tapasztalatomat szeretném megosztani önökkel. Sokak írását olvasva, hasonló cipőben járok, nem kapok választ az önéletrajaimra.    Az…..
vivisector555 2016.03.19 00:00:37
Az ember, aki végigette a világ összes 3 Michelin-csillagos éttermét, Budapestre látogatott a szervezésemben, és a tapasztalatairól ír is! Máris megérte kitalálni és leszervezni a programját![update 2015.06.19.] JÁTÉK: nyerj két személyes francia vacsorát a…..
Nem érdemes azon vitatkozni, hogy a Queennek tagadhatatlanul nagy hatása van napjaink pop/rock (és metal) zenéjére. Habár Freddie Mercury halála megkurtította a legendás brit zenekar karrierjét (az Innuendo utáni korszakot most ne vegyük figyelembe), mégis hitetetlenül sok örökérvényű slágert…..
vivisector555 2015.11.29 09:08:51
@vivisector555: Ride the Wild Wind még kimaradt. A Kind of Magic-kel és a Radio Ga Ga-val a világból ki lehet kergetni.
Orbán Viktor az 1848-as forradalom  emlékére elmondott beszédében megemlítette, hogy 1852-ben, Ohio államban Kossuth Lajos beszédet mondott, s a hallgatóság soraiban ott ült a későbbi amerikai elnök, Abraham Lincoln is. S noha facebook nem volt, a beszédnek híre ment és Kossuthról…..
Ami Tibit érdekli Queen TOP 10 dal 2013.11.23 02:02:12
Tudni kell rólam, hogy gyermekkorom óta rajongok a Queen együttes zenéjéért. Amit ez a brit rockbanda elért az alatt a röpke 20 év alatt, az szinte egyedülálló...
Már nagyon régen nem nézek Robert de Niro filmeket. Egyszerűen azért, mert fáj látnom, hogy milyen utolsó szemetekben alázza le magát korunk egyik legnagyobb színésze. Ráadásul mostanában ráállt a vígjátékokra, holott nála jobb drámai színész talán még ma sincs. Aztán a napokban megnéztem a…..
Tegnap köszöntöttük a Budapest Airport új fizetős poggyászkocsijait, erre most olvasom, hogy egy hete megnyílt a fapadosoknak épített gigakonténer váró is. Az eső már a télire felállított sörsátrakba sem esett be, de ez már következő szintű technológia. Leülni ugyan…..
A ’80-as évek elején érkezett Magyarországra a hamburger, a ’80-as évek nyugati világának egyik első hírnöke. A Körútön a kapualjakban egyre-másra nyíltak a butikok, tricottage-ok, míg a járda úttest felőli részén a hamburgeres, hot-dog-os pavilonok. Az első…..