Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tortabevonó

1 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Egy felnőtt emberrel kezdtem a kapcsolatot és egy hisztis, harsány, ostobaságokkal érvelő nőt kaptam a végére” - a kezelhetetlenné vált barátnő az utolsó percig állítja, hogy ő bizony nem változott meg, inkább a pasi lett túlérzékeny. Még akkor is ragaszkodik ehhez,…..
„Bír engem és néha úgy érzem, máshogy is néz rám, mint a többi nőre” – Újabb bizonyíték arra, hogy a férfi-nő barátságok nagyon ritkán működnek. Posztolónk belezúgott egy pasiba, akivel eddig csak barátok voltak, és nem tudja, hogy 1 év után lehet-e még valami…..
tortabevonó 2019.05.13 23:21:12
@Captain Admin:
Bannoljátok már ezt a szerencsétlen hülyét, gondolom a mélyokos szomszéd másik kamu profilja, aki annyit fog fel a világból, hogy fekete és fehér.
tortabevonó 2019.05.14 00:38:23
@God Harald:
Ez a lószar osztja itt az észt, két sorból megmondja, hogy ki milyen, erre a saját kényszerét nem ismeri fel, egyrészt az, hogy kegyetlenül buta, másrészt az, hogy kényszeres kommentelő, aki álnéven osztogatja a baromságait, ilyen sluthate meg 4chanos elméleteket, munkaidőben. Nyilván szar dolog munkanélkülinek lenni, de akkor kösse már le magát. Gondolom több profillal nyomja egyszerre, hogy a saját baromságait igazolja mások elött. Nah ez a mentális betegség a javából.
IDDQD Checkpoint 5x07: Stormregion 2019.04.21 21:42:23
A Checkpoint szívügye régi magyar játékfejlesztő stúdiók sztorijainak előásása. Volt már itt a Digital Reality egykori vezetője, de beszéltünk a Philos egyik volt igazgatójával, volt Black Hole-osokkal vagy legutóbb a Zen Studios két tagjával, és akkor még régi novotrade-eseket nem is említettünk. A…..
A 3.hétAzt vettem észre, hogy valóban kihullottak a beültetett hajszálak, ahogy ez várható is volt. Szerencsére, ha nagyítva nézem, csak a hajszál hullott ki, a fejbőrön tökéletesen látszanak a kis apró fekete pontok, amik azt jelzik, hogy ott majd új hajszál fog kinőni.…..
Hiába, a válság utórezgései még a szerelmeseket sem kíméli, ezért elő kell venni a Gazdálkodj okosan!-t a szekrényből. Az első probléma a közösen használt kéró elválás utáni elosztása, majd jön a többi kérdőjel is. Ráadásul a lány otthonról hozza a hibás példát,…..
Daylight A blog miértje 2011.11.03 23:49:00
Gondolataimnak egy blogot szánok, ez lesz a daylight blog. Alapvetően nem szoktam blogolni, tapasztalatlanságom ilyen téren sikeresen lemérhető, nem is ez a lényeges ebben, hanem a miért. Aki blogot kezd írni, arról joggal feltételezhető, hogy gondolatait nincs kinek elmondania, nem…..
A cikksorozat záróepizódjában magatokat, pontosabban egymást ismerhetitek meg jobban. Mivel tegnap ezen posztsorozat szerzője (egyszerűbben szólva én) 15 fotóból 9 esetében eltalálta, hogy milyen szakos lesz a jelentkezési lapra ragasztott fotón szereplő illető, feljogosítva érzi…..
Költségtérítéses-e vagy? Nem igazodtál ki még a római istenségről elnevezett programban-E...?Az alábbi linken remélhetőleg az összes, a Neptun használatával kapcsolatos kérdésedre megtalálod a…..
A felvételek időpontja a 2000-es évek elejére datálható, a helyszín pedig a Moulin Rouge színpada valamelyik párhuzamos dimenzióban, a képernyőképtelenség rezervátumában. A közönség soraiban kardvirág módjára elhelyezett modellhölgyek ülnek, akik több-kevesebb sikerrel…..
Megosztás  A srácok megcsinálták, nem kértek érte pénzt hogy újra üzemeljenek, ez a csapat igen csak profi! Mindenki a régi felhasználónevével és jelszavával beléphet!     ..
2010 Május 4. A műtét előtti állapot: >>KÉP<< A kívánt állapot, berajzolva : >>KÉP<< Műtét közben - A hajszálak kiemelése után, hátul: >>KÉP<< Műtét közben - A hajszálak betétele után, a beültetendő terület:>>1.KÉP<< ,…..
Őszintén szólva, nem gondoltam volna, hogy a Munkáspárt majálisa még egy posztot meg fog érni. De kispártnál is történhetnek nagy találkozások és lehet nagy pálfordulások, esetleg megtérések. Ezt a munkáspárt még igyekszik is elősegíteni, hiszen a rendezvényein, az…..
tortabevonó 2010.05.09 20:19:39
Figyelem, figyelem, nagy bejelenteni valónk van, elkészült az első szám végleges verziója!!!Reméljük tetszeni fog, rengeteg munkák van benne! Hamarosan elkészül a számhoz tartozó klip is! De pár napon belül közzétesszük a klip forgatáson készült werk filmet!Nézzétek a blog-ot…..
Órák óta halott a felvi.hu, áradnak a felháborodott és tanácstalan levelek az Index és a Homár postaládájába, egyelőre nem tudni, hogy meghosszabbítják-e az online jelentkezési határidőt a felsőoktatásban. Az ügyön indexes újságírók dolgoznak, ha tudunk valamit, rögvest…..
tortabevonó 2010.02.16 10:20:55
@Calogero: Mi lehet az az ezer ok? Mondj egyet légyszíves. Komolyan érdekelne, hogy mi miatt nem tudott jelentkezni szegény, amikor 60 napja volt rá.
Netán akadályoztatva volt? Túszként tartották fogva, és csak február 15-én este engedték el?
Működőképes legyen? A legnagyobb szerverparkokat is le lehet rohasztani, ha rengeteg felhasználó lép be hirtelen. Ez mindenhol így van, nem csak Magyarországon.
Egy normális országban az emberek nem másra hárítanának minden felelősséget, és nem mást hibáztatnának mindig mindenben azért, mert ők képtelenek valamit megcsinálni.
Az tény, hogy valamilyen szinten meg lehetett volna oldani, pl. egy sorban állós rendszert behozni, vagy nem tudom. Én ezen nem lepődök meg. Tavaly én is e-felvin jelentkeztem, (először) de volt annyi eszem, hogy nem az utolsó pillanatra hagytam...