Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Volto

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volto 2017.10.22 21:14:05
@Szarvas Norbert: Ez most szánalmas volt. Persze töröld ezt is.
Sok a panellakás a IV. és XV. kerületben, de úgy tűnik a kereslet is erőteljes. Ahogy egész Budapesten jellemző volt a leginkább a paneleket érintő forgalomnövekedés és áremelkedés az elmúlt hónapokban, úgy a két észak-pesti kerületben is pontosan ugyanezt tapasztalták az…..
Folytassuk a hetet valami akciódúsabbal. Najó, a Stick Squad mondjuk kifejezetten nem egy pörgős darab, lévén mesterlövészek bőrébe bújva próbálunk visszaszerezni egy ellopott rakétát. Ennek megfelelően fontos a jó előkészítés és célzás, a 20 pálya pedig bőven ad…..
A műsorvezetők, és most nem az Obersovszky-iskola diákjaira gondolunk, hanem a valódi tévésekre, bármilyen kevés is legyen belőlük, szóval a műsorvezetők akkor követik el a legnagyobb hibát, ha egy interjúra, beszélgetésre olyan prekoncepciókkal ülnek le, amiken képtelenek vagy…..
Rajongok a szovjet teherautókért (részint a címbéli, kissé sablonos indok miatt :D), úgyhogy megörültem, mikor Kappa ajánlásában rátaláltam az Ural Truckra. Háromféle küldetést sodorhatnak elénk: adott darab rakományt kell célba juttatni, sérülékeny rakománnyal kell ugyanezt…..
Volto 2013.03.19 23:18:50
@Fejesrob: Elöbb tolass hátra, azután lassan indulj.
Kár, hogy ilyen rövid!
A ’80-as évek elején érkezett Magyarországra a hamburger, a ’80-as évek nyugati világának egyik első hírnöke. A Körútön a kapualjakban egyre-másra nyíltak a butikok, tricottage-ok, míg a járda úttest felőli részén a hamburgeres, hot-dog-os pavilonok. Az első…..