Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trollover

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(A szerző filozófus, újságíró.)  Egy demokratikus ország miniszterelnöke bejelentette, hogy egy kérdésben, sőt, bízvást mondhatjuk, egy Sorskérdésben népszavazást akar kiírni. Az EU vezető demokráciáinak vezetői hisztériás rohamot kaptak, a piac pedig fogta magát és…..
Ezt ha látom, akkor is nehezen hiszem el, annyira szürreális eseménysorról lesz most szó, amelynek egyébként Az ódis volt szemtanúja és osztja most meg veletek a történetet. De onnantól kezdve, hogy egy szélvédőt ököllel be lehet ütni, már ezen sem kéne csodálkoznom. Azt…..
Péternek 30 ezer forintjába került ez a manőver. Miért kapta a büntetést? A helyes megfejtés alant: A homáron is és sokhelyütt a neten sokan azért háborognak, hogy miért parkolnak mások igy meg úgy és hol van a rendőrség ilyenkor! Nos elárulom neked, hogy hol. Itt és lesújt…..
Varánusz A jobbik hiénavadász 2010.07.19 08:00:00
Pártunk és kormányunk hétvégén is végezte a dolgát rendületlenül. Sikerült a pénzpiacokon értünk gyakorlatilag kézfizető kezességet vállaló IMF és EU küldöttséget hazafutásra késztetni.Amíg ennek ma kiderülő következményeire várunk, nézzük mit szóltak a…..
Trollover 2010.07.19 18:43:08
Azt mondják, és én is azt írtam, hogy az Obama kampány sikere nem elsősorban az internetben, hanem a mikrotargetingben kereshető. Abban, hogy pontosan tudták azonosítani a potenciális szavazókat, és nekik személyre szóló üzeneteket tudtak küldeni.Hozzátartozik, hogy az USA…..
Ártanak-e a Jobbiknak a támadások? – ezzel a címmel írtam március végén azokról a botrányokról, amelyeknek a célja egyértelműen a radikális párt hitelességének aláásása lehetett. A fagyi azonban ma visszanyalt… A kampány legnagyobb botránya – írja a…..
  Ma délután gyors egymásutánban volt szerencsénk két YouTube-videóhoz (bár az egyik inkább audió, állóképekkel). A két felvétel metszéspontja Pécs: az elsőben a város is feltűnik a helyszínek között, míg a másodikban a pécsi időközi választásról és…..
 Furcsa állat a politikus, világszerte. Abban a tévhitben él, hogy hitelességének záloga a 82-es évjáratú frizurája, (ál)bölcsességet sugalló (ál)kimértsége, és a másfélórás, bértollnokok által írt, egyetlen értelmes mondatot sem tartalmazó szofisztikált blablája.…..
Trollover 2010.03.25 22:09:55
Ez itt a dühöngő. Itt lehet megvitatni kommentek formájában a rajtakapott falfirkászok kivégzésének lehetőségeit, esetleg ellenvéleményezni vagy indokolni ezt a megoldási módszert. A moderáció itt igen mérsékelt lesz. Ha jól esik, vagy nem megy máshogy, akkor lehet a…..
Trollover 2010.03.14 17:15:21
@hope 4 street dog's: Ha három hétig kened a szart a falra az még csak szar a falon. Különben pedig senki sem kér rá, hogy bármit is összefirkálj.

Hogy ki lop az adóból és mennyit lop semmi köze ahhoz, hogy összerondíthatod-e az utcát.

Ha már színesben akarod a világ elé tárni sekélyes világtalanságodat, készíts portfoliót, tedd ki online és keress vele pénzt, vagy baszódj meg és keress valami tisztességes munkát, hogy a családod meg tudjon élni. Ha pedig iskolás korú vagy, akkor járj be az iskolába, tanuld meg amire képes vagy és dolgozz.
Trollover 2010.03.20 17:19:28
@hope 4 street dog's: Luzer vagy és leszel
Tegnap délután óta tudni lehet, hogy hat pártnak (Fidesz, MSZP, Jobbik, MDF, LMP, Civil Mozgalom) lehet idén országos listája. Seres Mária pártja ugyan még nem rendelkezik hét elfogadott területi listával, de annyi jelöltje adta le az ajánlószelvényt, hogy akár kilenc megyében is…..
Trollover 2010.03.20 17:17:16
@aum: Magyarországon gazdaságtalan szélerőműveket készíteni, mert nincs elég gyakran és elég erős szél. A szélkerekek csak egy bizonyos szélsebesség felett működnek. Ha már alternatív energiaforrás, akkor napkollektor vagy geotermikus energiaforrások.
Borzasztó érzés lehetett látni Gyurcsány Ferenc párton belüli riválisainak azt a baloldali rendezvényeken rendre hiányzó rajongást, szeretetet és érdeklődést, amely a volt kormányfő mai fellépését körülölelte. A döntően nyugdíjas korú és meglepően lelkes…..
Trollover 2010.03.20 10:00:30
Miért picsognak itt annyian, amikor sokak szerint Fleto hamarosan 2x2 méteres szobából fog kinézni a rácson át? Szerintem azért, mert ő volt az első ember, aki méltó ellenfele volt Vikinek és a Fideszfanok rájöttek, hogy komolyan veendő ellenfél, mert a nyuggereken kívül más rétegeket is elér.
Sokan úgy emlegetik a hírhedt 50%-os béremelést, mint a szocik országvesztő első ténykedését.
Kedves barátaim az akkori béremelés csupán az átlagfizetések szintjére hozta fel a közalkalmazottakat, és ez a fizetés azóta gyakorlatilag nem változott.
Ez az oka annak, hogy az orvosok és ápolónők amint tudnak elhúznak nyugatra dolgozni, mert ott 5x annyit keresnek. Ezért van az, hogy a pedagógusok átlagéletkora megközelíti az 50-et, mert a fiatalok nem mennek tanítani, rendőrnek a szerényebb képességű kollégák állnak.

Szerintetek az ilyen bérek miatt ki fogja a kölkötöknek megtörölni a hátsóját a bölcsiben, majd megtanítani a viselkedés alapjaira, és ki fogja a az ágytálat kicserélni alattatok, amikor a kórházban fexetek és ki fogja kinyomozni, amikor az utcáról elvitték az autótokat?

Fleto megtett mindent, hogy lejárassa magát és a kormányát, de azért a politikai ellenfelek is nyomták az ördögűző dumát, fekete plakátokkal rakták tele az országot, szaladtak az EU-ba árulkodni.
Nehogy már az egyik oldalon a Sátán és hordái, a másik oldalon pedig Istenkirály legyen fehér lovon.
Az osztálytalálkozók feleslegességéről hajdanán már értekeztem, mai posztom témája némileg az ott leírtakhoz kapcsolódik...Budapesti lakosként velem szerencsére viszonylag ritkán esik meg, de hosszabb időtávon belül sajnos elkerülhetetlen, hogy jártamban-keltemben össze ne…..