Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sir Integra

0 bejegyzést írt és 353 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eljutottunk arra a pontra az idei X-Faktorban, amikor tulajdonképpen teljesen mindegy, mi történik a színpadon, mert két-három jó produkció mellett olyan lapos, egyforma, bármiféle katarzist nélkülöző, a mentorok által oly’ szívesen emlegetett érzelmi átvitelt vagy mi a fenét…..
Sir Integra 2014.11.17 17:21:13
Végre sikerült nem 3 hét késéssel megnézni a részt. Az RTL már másodszorra spoilerezi le a versenyt a kis videó melletti bevezetőszövegével, a francbamár.
Nem értem mit hüledezett mindenki azon, hogy "honnan van van a tóthandiban ennyi energia??!" - hát bazmeg talán onnan hogy egy 15 éves kislány aki színpadon énekelhet egy kertévén? Nem nagy rejtély. Alföldi bánt a legjobban, belőle sokkal többet nézek ki minthogy így leboruljon egy átlag "kemény izgi kiscsaj vagyok" középiskolás lány előtt.

"annyira kiszámíthatatlanok a nézők"
Jajj ne már sixx, legalább nézz már rá a facebookos profiljaikra és vond le a következtetéseket. A bentmaradó és eddig soha nem párbajozott versenyzők közül mindenki 10.000 fölött van (Benji kivételével, ezt nem is értem). Bella szintén 10.000 felett van és az első adásban csak azért párbajozott mert első egyéni előadóként lépett fel, ennyi (a pálinka republic meg azért esett ki mert elsőnek léptek színpadra). Te is tudod milyen egyszerűek az emberek. A többiek mind nagyon messze mögöttük kullognak.

Ami már a válogatónál felűnt, hogy istenesbence mennyire rettenetesen tehetségtelen. Rosszul időzít, rosszat mond, affektál, rengetegszer rengetegszer megbotlik a nyelve, rosszat kérdez - főleg a válogatóban, hát miket kérdezett azoktól a szerencsétlenektől akik könnyekkel küszködve botorkáltak ki a nagy X-es ajtón? Nincs ezekkel a dolgokkal baj, csak akkor ne legyen műsorvezető mert erre egyszerűen alkalmatlan. Ez neki túl spontán stílus ahogy elnézem.
Sir Integra 2014.11.17 23:45:14
@downgrade: nem sokat jársz gondolom középiskolák környékén (ami teljesen jó így). De azért semmi különleges nincs abban hogy egy kislány fel van pörögve. tele van hormonokkal, meg amúgyis, tévében van, kurvamenő.
Egy hét. Ennyit bírt ki az X-Faktor sztájlisztja, hogy ne olyan ruhát adjon Tóth Gabira, amiből bármelyik percben kibuggyanhat a másodlagos nemi jelleg, márpedig a tegnap este megint hiperaktív énjét hozó, az összes fellépő után lelkendezve ugráló és sikongató énekesnő minden…..
Sir Integra 2014.11.12 04:10:34
Iden végre nem vagyok túl lusta ahhoz hogy megnézzem a válogatás utáni részeket is. Nekem Bella a kedvencem, a maga kis tájszólásával meg szőke hajával, legális már amúgy? Tóth Andit elejétől kezdve fel szeretném rúgni, már kurvára elegem van ebből a kamu meglepődésből hogy "óóódanéééz!! ilyen fiatal és ennyire rokkos a kislány, asztamindenit hát ilyen nincseeen!!". Hát hova szarjak bazmeg. Plusz az egész lányról, minden megszólalásából és gesztusáról ordít az éretlen flegmaság és önzőség. Majd ha már nem lesz egy ilyen kis tizenéves szardarab talán kevésbé fog irritálni. Csak viccelek, ez a kis fos már ebben fog felnőni és egy beképzelt, lószar értékrendű ribanc lesz belőle. Sebaj.
A Spoon vállalhatatlan, nem értem mit vannak itt. A Tha Shudrazról nem tudom eldönteni hogy viccből szar-e a beatbox vagy ők ezt komolyan gondolják. Alföldi összes mentoráltja egész jó, Bella mellett Benji a favorit, kivéve az az ecsethajú jellemtelen díszfasz aki annyira jelentéktelen hogy semmire nem emlékszem abból amit eddig csinált. Jonatán szintén ebbe a kategóriáa esik, csak nála ott a keresztény-kártya amit bejátszva extra szimpátiát vagy gyűlöletet válthat ki emberekből, ezért egy fokkal színesebb egyéniség mint az az ecsetfejű richárd. Juliról még mindig nem tudom eldönteni hogy csúnya-e vagy szép, Zsófit meg sajnáltam mert ő tényleg nagyon próbálkozott.

Amúgy semmi feszültség nincs az egész kiszavazásban, "hivatalos" rtl-es facebook lájkszámok alapján egész könnyen megállapítható hogy kik lesznek döntősök.
www.facebook.com/tothandihivatalos
www.facebook.com/nagyrichardhivatalos
A Dal harmadik elődöntője hajszálpontosan ugyanolyan volt, mint az előző kettő, az indulók nem túl nagy meggyőződéssel énekeltek jobb, de inkább rosszabb, vagyis pontosabban fogalmazva unalmas, avítt, elcsépelt alapokra felépített, egyértelműen slágernek gyártott nótákat.…..
A Vundersőn és Zuperszexi nem tekinthető a magyar televíziózás mélypontjának, bár a közmondásos bödön aljáról tulajdonképpen már csak a szórakoztatóipar pakurája, a Bagi-Nacsa kettős és az Irigy hónaljmirigy tagjai néznek fel Sebestyén Balázs és Vadon János fél…..
Izomból rágyúrva a múltkor sérelmezett lagymatag fos hogyvoltra, most keményen belerántok a tutiba és megmutatom. (Amúgy nem kimondottan a műsorral van bajom, hanem azzal, hogy minek van ennyi tehetségkutató, amikor érdemben egyik sem különbözik a másiktól. Na meg az, hogy…..
Sir Integra 2013.09.27 15:38:15
@Ditti82: ez
Azt hittem, a Breaking Bad lassan építkezős, a nézőt módszeresen húzó, a szálakat szinte sziszifuszi munkával bontogatós félévaddal búcsúzik majd a képernyőtől. Joggal, hiszen 8 epizódja volt Vince Gilligannek és írói stábjnak arra, hogy eljussunk a történet végéhez,…..
Álmomban sem gondoltam volna, hogy valaha egy szépségverseny finisében szívből fogok drukkolni valamelyik versenyzőnek aki nem a csajom vagy rokonom, de Kocsis Korinna kihozta belőlem az állatot. A Miss Bikini címről alig lemaradó jákfai versenyző ugyanis miután megnyerte a…..
A mai nap egy eszméletlen unalmas, 3 órán át tartó meetingen ültem. Semmi közöm nem volt a témához, csak hivatalból lettem beküldve. A kínszenvedés nem szó arra, amit átéltem, így közben végig csak egy dologra tudtam gondolni: vajon milyen droggal tehettem volna ezt az alkalmat…..
Sir Integra 2013.06.19 20:25:30
Felpofozta a 4-es villamos elé lépett nőt a vészfékkel még éppen megálló sofőr, miután kiszállva szóváltásba keveredett vele: Tegnap este 6 óra előtt két hölgy a kijelölt gyalogátkelőhelyen a Mechwart ligettől a Széna tér végállomás felé haladó 4-es villamos elé…..
Sir Integra 2013.06.18 19:59:34
@Nyílméregbéka: Emberünk azt hitte épp kettészelt egy gyalogost. Majd mikor szembesült azzal, hogy a nő él, de még vissza is pofázik akkor azért érthető, hogy elgurult a gyógyszer.

Amúgy nő vagyok. Teljesen jogosnak tartom.
Sir Integra 2013.06.18 20:06:42
@Nyílméregbéka: Olvasni tanuljál meg.
Nem illik megütni nőt mert általában sokkal gyengébbek, lehet, de nem várhatjuk el, hogy minden egyes pillanatban sziklaszilárd lelkiállapotban legyen egy vezető. Gondolj bele, azt hitte elütött valakit, ez alapból elég szar érzés lehet. És akkor még elkezdenek neked pofázni.
Sir Integra 2013.06.18 20:13:07
@Gera: Mert olyan rossz dolog lekurvaanyázni egy balfasz gyalogost aki miatt vészfékezni kellett.
Mit kellett volna? Dícsérje meg?
A Britain's Gont Talent tehetségkutatót kiütéssel megnyerő Attractiont nem mindenki ünnepli itthon kitörő ovációval. "Odamegy ez az Igazi Akciónak elnevezett, 90-es években is ciki hülyegyerek, előad a kis brancsával egy hatásvadász produkciót, ami egyértelműen a győzelemre…..
Sir Integra 2013.06.14 19:23:10
"ami egyértelműen a győzelemre (pénzre) megy, semennyire nem őszinte."
Hja, ezen már elsőre is kurvára röhögtem. Hát hogy képzelik, hogy nyerni akarnak egy versenyen?

Amúgy nem értem a cikk apropóját. De közben leesett nekem, hogy ezt direkt csinálják, volt ugye az a cikk (
comment.blog.hu/2013/06/10/real_actioneket) amiben aszonta cikkíró csávó, hogy a dailymail "cinikus hangvétellel" írt az Attractionról, miközben meg nem is.
Nem tudom mi a cél ezzel, de jólvan. Amúgy akkor ez a cikk most negatív hangvételű? Merthogy azt írja le benne cikkíró csávó, hogy hasonló motívumokat már használtak korábbi műsorukban is? Ezzel mi is a baj egyébként?

Jójójó tudom, ráharaptam a horogra, gecybuta vagyok, jó, tudom.
Nem szoktunk ilyet csinálni, de most kivételt teszünk, mert az RTL Klub begőzölt a Tv2 tegnapi, Az ének iskoláját fényező sajtóközleményében félreérthetően megfogalmazott nézettségi adatokon, és tiszta vizet önt a pohárba. A finoman induló, majd egyre durvább oltás szó…..
Subba Eközben a Time Square-n 2013.04.23 13:36:00
A Time Square bazinagy video falára két reklám közt néha beadják élőben az  önmagukon flesselő turistákat. Meg a mögöttük trollkodó Fluor Tomit. ..
Sir Integra 2013.04.23 18:42:18
@Ha szeretnéd avatart a hozzászólásaid mellé: Detty meg Vipera is 2011-ben regisztrált, miafaszt vársz.
Subba Az első találkozás 2013.04.22 12:14:19
Egyértelműen a giliszta járt rosszabul. ..
Jó fajta kis drum and bass ez, meg kell hagyni. A klip érdekessége, hogy Kurt Yaeger friszkói bmx bajnok felépülését viszi végig, akinek egy baleset következtében amputálni kellett az egyik lábát, de a barátai támogatásával ismét nyeregbe száll. Ezen is lehet szipogni. …..
Sir Integra 2013.04.18 15:04:31
Sir Integra 2013.04.18 16:16:38
@apok: igen
Önmagáért beszélő név és meg annál is meggyőzőbb web design. Teljesen felesleges kis oldal...
Sir Integra 2013.04.15 15:33:38
Kicsit talán sokat sír a kölyök, de apunak legalább van mit feltenni a tumblira. Egész vicces néha. ..
Az idei Sziget új koncepciója alapján a esemény fesztiválköztársasággá válik, ami nem csak új programelemekkel és az eddiginél nagyobb óriáskerékkel jár, hanem egy nagyonszabású záróbulival, ahol személyesen David Guetta szolgáltatja majd az aláfestő zenét. Ez az End…..
Subba KELL: Macis bong 2013.03.26 15:15:00
A Tiszta románc ikonikus macis bongja végre a tied lehet (és miután kiperkáltad érte a szerény 525 dolcsit szépen odaadod nekem).  Íme Floyd, ahogyan a macis bongból pöfékel: Még mindig eléggé hibátlan film...
Sir Integra 2013.03.26 16:01:35
Subba Várod a nyarat 2013.03.25 18:32:07
De tényleg mi ez az idő már? Inkább borulnék meg egy pohár jégtől x( ..