Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Peti1988

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tölgyessy Péter a minap találóan háromfordulós választásról beszélt, amelynek első fordulója már javában zajlik: ez ugyanis nem más, mint az ajánlószelvények gyűjtése. Egy korábbi bejegyzésben ennek kapcsán formális és valódi feltételekről írtam, azt állítva, hogy…..
Peti1988 2010.02.16 03:24:04
Sziasztok! Rendszeres olvasoja vagyok a blognak, azt hiszem, hoy korabbi jobbikos keruleti vezetokent nehany dolgot szeretnek hozzatenni. Maganeeleti okok miatt ez mar csak multido, a kampanyt csak kivulrol szemlelem, de megis irnek nehany gondolatot, mert a hozzaszolasok kozul azert nehanyan eleg furcsan latjatok a dolgokat. Szamomra valami egeszen hihetetlen, hogy mikozben az MSZP az egesz fovarost teletapetazta oriasplakatokkal es fenyreklamokkal, nehanyan azon vagytok fennakadva, hogy a Jobbiknak honnan van penze papir plakatokra es nagy tetelben 2 forintos szorolapokra. Elarulom: a helyi alapszervezet osszedobta.
Ugyanigy a helyi rendezvenyek, lakossagi forumok, es -ahol van- az iroda berlese is a helyi tagok altal, illetve a helyi tamogatok altal osszedobott penzbol van finanszirozva. Mivel a fent emlitett szorolapozas, illetve plakatragasztgatas semmit nem er, ezert a part valodi erejet az a befektetett munka adja, amivel a Jobbikosok naponta tartanak annyi rendezvenyt, mint az osszes tobbi part az eddigi teljes kampanyidoszakban. Mindent lehet, csak akarni kell. En meg jocskan az EP valasztasok elott, tartottam rendezvenyt hangositas nelkul. Ez talan nevetsegesnek tunik, de eredmenyt igy lehet elerni. A Jobbikosok nem nyavognak azon, hogy az egesz korzeti kampanyra nem tudnak annyi penzt kolteni, mint az egyebkent hasonlo tamogatottsaggal rendelkezo MSZP egyetlen oriaplakatra, hanem csinaljak a dolgukat. Igy lehet a nulla forintbol tizenot szaazalekot csinalni. folyt.