Regisztráció Blogot indítok
Adatok
___chm___

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
V.T.CS.-től kaptuk:lada kombi igényesen le vágva a hátulja jo motorikus álapotbanhivj megegyezünk Ha valakinek kéne, itt megveheti...
___chm___ 2012.01.16 22:15:15
Ezt is megéltük. Kellett hozzá egy kis idő, egy remek helyszín, egy penge_verda és egy őrült a kormány mögött. Valamint egy szem operatőr(Szeljak György), aki érti a dolgát és szerszámát biztos kézben tartja. Iszonyatosan büszkék vagyunk rá mindannyian, hogy ez az egy szem…..
___chm___ 2011.10.20 09:46:35
Teljes békével állíthatjuk ezt: a kis németet nyugodt szívvel el lehet felejteni az idei évre. Vettel világbajnok lesz, és kész. Attól függetlenül, hogy most megverték-e volna vagy sem, Vettel csak a szezon feléig volt érdekes, onnantól azonban a schumacherizálódás…..
Nem vagyok egy nyertes típus, többször elmeséltem már, de ez cseppet sem töri meg a lelkesedésemet. Így aztán a TC szerkesztőségi gyorsulására is kitűztem magam elé két célt - Bende Tibby E28-át és Pista Vulváját Volvóját kell megvernem. Az egyik egy alulmotorizált német…..
Egyik nap Rockoval idéztük fel a múltat, hogy kinek milyen gyerekkori emlékei vannak a családban megfordult autókról. Így került elő a Ford Escort Mk3 , ami a mi családunk szeretetét élvezte egy rövidke ideig (az ITT láthatóval megegyező kinézetű), illetve szép emlékeket…..
Finom és mérhetetlenül csinos hölgy libbent be az ajtón, kezében egy tortával. Mondanom sem kell, hogy azonnal fókuszáltunk, kicsit tán bambán is néztünk, mert egyre inkább felénk tartott. Egy tortával? Ilyenkor? Mi van? - Sziasztok, Csikós Zsoltot keresem... – forrázott le…..
___chm___ 2011.01.28 19:00:54
Nincs vidámabb dolog, amikor az ember elindul munkába, és ezt látja. Pláne, ha ez a munkába indulás majdnem délben van, mert hajnal négyig írt. Először a Skodát láttam meg, mivel ez egy nálam lévő tesztautó volt. Már csak meg kellett volna csinálni róla a külső fotókat, és…..
Autófília Egy Benz kálváriája 2010.09.28 10:10:00
Sokak életében eljön a pillanat, amikor úgy dönt, kell egy Mercedes. Kinek hamarabb, kinek később, de eljön. Ha gazdag az illető, akkor viszonylag könnyű helyzetben van, elmegy egy kereskedőhöz, és megrendeli álmai autóját 20-30-40 millióért, megvárja amíg megérkezik, majd…..
___chm___ 2010.09.28 16:24:49
@Martinkóné Szőgyi Marika: sztem nem kéne autóba ülnöd... többek közt miattad olyan kurva lassú a forgalom. görcsösen kapaszkodik a kormányba, állandóan azt lesi más mit csinál, és lassan is megy. mellesleg az első kresz óra első mondatata a BIZALMI ELV-ről szól
Zagyva "Apostoli Királyságot!" Gyula parlamenti munkássága nem vész a feledés homályába. Az emlékezetes "ezt majd a folyósón megbeszéljük" beszólás többször is felkerült a videómegosztókra: Sőt, az emlékezet mozdulatról kis gif-kép is készült: via…..
___chm___ 2010.05.26 19:49:28
Meglepő Facebookos beszélgetésre hívta fel a figyelmünket az egyik olvasónk. Az LMP egyik képviselője kiszámolta, hogy egy képviselő bruttó 533.340 forintot fog hazavinni. Erre a felvetésre reagált egy másik LMP-s képviselő, a vuvuzelához is értő Ertsey Katalin. Elmondta, hogy ő…..
Főmunkatársunk, Balázs Viktor azt mondta, lélekben feladtam én már ezt a Mazdát. És igaza volt: egyszerűen nem érdekel már a kabriózás. Utálom, ha tűz rám a nap, egyébként is motorral megyek, amikor jó idő van, ráadásul már akkor is szívesebben használtam a Nivát , amikor…..
___chm___ 2010.05.26 14:19:58
Penya666 küldte el kb. 5 perce a legújabb hirdetést az "autó"-ról. Köszönet érte!Kívülről már nem is egyszer láttuk, most jöjjön a beltér...
___chm___ 2010.05.05 17:07:58
  Bennünk van a hajlam, hogy a gyászt perverz magamutogatássá változtassuk. Az eddig megtűrt keresztek és síremlékek egyre nagyobbá válnak. Vélemények az azonos című írásunkról...
V8 / 1.995 cm3 / 230 PS / 183 Nm @ 7.000 / Vmax: 250 km/h / Design: Bertone, Marcello Gandini (klikkelj a nagyobb képekért) ..
___chm___ 2010.03.29 11:59:32
Szépen csorogtunk dél felé, csodásan purrogott a Merci motorja, jöttek egymás után a falvak városok, közeledett az evés hely és ideje. Mi mentünk hátul az Insigniával, Zsolték elöl, hogy lássuk ha van valami baj, ne kelljen tolatgatni. Egyszer csak mögénk került egy tartálykocsi, elég közel volt, az…..
Megvolt az első kisebb havária az Insignia fedélzetében. Bende Tibby jelentette, hogy a szivargyújtóba dugott elosztó nem bírta a gyűrődést és füstölni kezdett. Pedig csak a GPS és az MSI volt rajta. Kicsit csodálkoztam ezen, de amikor Vályi Pistának elmondtam a történetet, minden megvilágosodott.…..