Regisztráció Blogot indítok
Adatok
springer

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fury érkezése kapcsán úgy gondolom, hogy aktuális kitárgyalni a címben említett témát. Brad Pitt a mai amerikai filmipar egyik meglehetősen érdekes szereplője, máris elmondom miért. Bevallom, hogy sokáig én magam sem kedveltem őt és hosszú ideig próbáltam elkerülni a…..
springer 2014.10.17 21:11:11
@Gringo: Nincsen. :( b.wayne-nek is hiányzik... Nekem is.
springer 2014.10.17 21:12:53
@nitroerdely: River Runs Through It, Killing Them Softly
springer 2014.10.17 21:26:06
@NY124 (Darvas Tamás): Mit miért gondolok így? Kérlek pontosíts kicsit.
Rég volt új poszt az Autonánia-rovatban. Pista már nem álmodozik, hanem ha felhorgad, vadul vesz is. Dani áttette a fókuszt autókról robogókra. Bende Tibby épp a Bogara megültetésével, majd visszamagasításával, majd újbóli megültetésével, és az ehhez kapcsolódó filozófiai…..
Az ENSZ közgyűlése 1993 decemberében a nemzetközi sajtószabadság napjává nyilvánította május 3-át. A szervezet célja, a figyelem felhívása a független sajtó fontosságára. AZ UNESCO minden évben konferenciát szervez ezen a napon, és szakmai díjjal jutalmaz egy újságírót.…..
Mit jelent nekünk, magyaroknak a szabad pálinkafőzés? Az igazi szabadságharcot a gaz gyarmatosítók ellen? A magyar virtus mindenek feletti megtestesülését? Vagy magát a nagybetűs, mindenáron védendő Hungarikumot? Igaz, a lassan négy éve bevezetett intézkedés következményeit…..
Tény, hogy a szabályok őket védik, a karosszéria viszont az autóst. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
springer 2012.02.22 07:53:00
„Telefonon is keresték kétszer, amiből egyszer arabul hablatyolt valamit, amit nem értettünk. Közben folyamatosan mondta, hogy ő mekkora 007-es ügynök” – a nagyarcú titkos ügynök (biztonsági őr?) akcióban! Hihetetlen szöveggel fűzte a csajt, végül az az eset…..
Amit Viktória írt, az már erősen abszurd kategória, ráadásul ha nem dobtam volna be ezt a pólónyerhetőséget, mindannyian lemaradtunk volna erről a remek kis sztoriról! Már-már gyanúsan mesébe illő, egyszerre sírós és nevetős, de ha belegondolok, hogy nekem is volt már olyan,…..
springer 2010.03.02 08:34:05
@Szekuriti Blogger: Szerintem nézz utána kicsit a dolgoknak, ne csak sejtésekből, mendemondákból indulj ki.
Tegnapi hír a Joystiq-n (illetve az AppDatán): már több mint 80 millióan játszanak Facebookon a Farmville-el, egészen pontosan 80 920 421 ember. Nagyjából annyi, amennyi Németország lakossága. Vagy két Lengyelországé. Vagy nyolc Magyarországé. Vagy negyvenhét Budapesté. Elég…..
Bár régóta ígérjük, hogy lesz ilyen is - mégis ez az első sörbeszámolónk. Nem akarunk persze az erre szakosodott, tematikus blogokkal versenyezni - de úgy érezzük, tudunk újat mondani a sörmárkák terén. Magyarországon ma méltánytalanul periférikus helyet foglalnak el a piacon…..