Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Klára67

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az van, hogy a kiskorúak 66.6%-a erőteljes kamaszodásba fogott, és ez azért jócskán megváltoztatja a dolgokat, visszaolvasgattam kicsit a blogomban és csak lestem, hogy mennyire megváltozott minden, amióta kis műanyagmotorozó pelenkás banda voltak :-) Mostanra nemcsak a cipőméret lett hatalmas,…..
Változás Rendelő • Változás Rendelő a facebookon..
GazPömpöllér & co Zoknirejtély 2011.03.27 14:36:49
Tisztában vagyok vele, hogy irigylésre méltóak a problémáim, de ezen most már akkor is felrántottam magam, mert egyszerűen nem hiszem el, hogy tényleg léteznek a zoknilopkodó manók, vagy a zoknievő zsebcickányok, és mégis, mégis, konkrétan annyi páratlan zoknink van, hogy egy…..
GazPömpöllér & co Alkeszmami 2010.12.07 14:36:00
na az nem leszek soha, most már bevallom, egyszerűen nem megy :-)Kamaszkorom óta próbálkozom az alkoholos italokkal, soha nem ízlettek, de hát ezt az ember 17 évesen nyilván nem vállalja be egy bulizós közösségben, így ittam a különböző gusztustalan olcsó piákat a különböző…..
Úgy néz ki, hogy összefogok egy barátnőmmel, aki a budapesti lakásában tanít, és kölcsönadja nekem a másik szobát, és heti egy napot újra én is tanítani fogok, elkezdve ezzel visszaszivárgásomat a dolgozó emberek népes táborába. Szóval, aki szeretne esetleg angolt vagy…..