Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Track2234 (törölt)

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hoze Búcsú 2010.02.11 16:59:00
Púztam egyet!Nagyon hangos volt. Többet igérem nem fingok! Nem az én világom volt a szellentősdi, rájöttem. Állandóan ugyanaz a séma: babkonzervet enni minden reggel, minek után nadrágot letolva rottyantani sokat módszeresen. Ezennel visszavonulok. A sebészem már wolfram…..
Track2234 (törölt) 2010.02.15 20:33:03
SkinnyPuppy (nekem ez barátibb mint a Sinister C. )

Engem sosem zavart nagyon a tevékenységed,de mikor itt azt írtad, hogy Te bezzeg megmondod itt is a véleményed és nem nylasz segget, hát nyüszítettem.
De érv nélkül nem szekálok szóval:
A kultúremberes cikk alatt (ami a legutolsó értelmes és persze LOPOTT post ezen a blogon) hamar felfedtük, hogy Bombagyár-ról van az EGÉSZ.
Na ugye a mi hsz-ünk repült,de a te kemény kritikád nem maradt el.
" Sinister Creation 2010.02.03. 07:56:47
Örülök neki hogy ezen a blogon vannak még rajtam kívül páran akik képregény fanok:DDDD
Erről a másolási akcióról meg nekem is csak az a véleményem hogy ha nincs éppen miről írni vagy nincs rá időd kedves Hozé akkor hagyd a picsába és inkább ne legyen semmi mint hogy lenyúlsz egy cikket valami más oldalról mert ez rád vet rossz fényt! Arról nemis beszélve hogy ezáltal célponttá válsz és lehet téged fikázni... "

Ne haragudj,de egy 27 éves embernek megsimizted a fejét, hogy "Jajjajj ez lopott,de te biztos jobbat írsz ennél hozé-mozé" majd a kebledre emelted XD

Mellesleg ez a siratózsoltár amit lenyomsz...ember, szedd már össze magad. Pár programajánló, közélet és puncifütty + 5000 helyesírási hiba. Ettől nem lehet elszakadni? Igaz, én is itt vagyok,de még meglesek pár reakciót, majd törlöm ki könyvjelzőkből a picsába, többet eszembe sem fog jutni.

Hozénak amugy jó móka volt nézni a kitörését, remélem sok gyerek olvasta, mert ennél jobban semmi nem inspirálja őket, hogy munka kell.
Még a szülőkön lebzsel ameddig tud, majd ha nyugdíjba mennek akkor a Hoze second-hand shop megnyitja kapuit.
Rengeteg elvakult fan nem veszi észre, hogy akárhogy csűrte csavarta, 4-5 műsorban leégette magát majd nem törődött vele a kutya se. Fábry showban is felfedezték, azt csinálta amit vártak tőle.

Hoze munkássága tükrözte azt amit valóban is jelent: festett, gótikus külső mögé bujtatni a büdös paraszt jellemet és vedelni mint a gödény.

Na nekem ennyi erről az egészről a véleményem, aki idetéved megnézni a kommenteket és a kommentelőket, rájön, hogy bizony bizony itt se működött minden normál agyi szinten.

Én elég sok időt elbasztam már itt, és lehet, hogy csak a blogon jön ez vissza, de egy nagyravágyó elkényeztett hülyegyereknél semmi többet nem látok már. Bárcsak soha nem olvastam volna és úgy találkozok veled, na mindegy

Igen jól esett kiírni magamból. Ég veled Hoze blog.