Regisztráció Blogot indítok
Adatok
megasün

0 bejegyzést írt és 164 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szezont rendkívül gyenge formában kezdő Juventus számára nem maradt más hátra, mint hogy megnyerje utolsó két mérkőzését a Bajnokok Ligája csoportkörében, s reménykedjen, hogy a Maccabi Haifa pontokat tud rabolni valamelyik riválistól. Kedd este a zebramezesek a szezon során mindeddig veretlen…..
megasün 2022.10.25 19:52:31
megasün 2022.10.25 21:19:41
A Juventus az első meccs sikere után a Luigi Ferraris stadionba a győzelem reményében látogatott, ám már az első félidőben bebizonyosodott, hogy a Sampdoria nem lesz könnyű ellenfél, s végül a Juventusnak nem is sikerült egynél több pontot begyűjtenie. „A szezon második meccsén sem kaptunk gólt.…..
Az argentin sajtó értesülései szerint minden eldőlt Ángel Di María ügyében, s a játékos még szerdán aláírhatja szerződését a Juventusnál. A szélső hetek óta téma Torinóban, s mióta bizonyossá vált, hogy szerződése lejártával ingyen távozik a Paris Saint-Germaintől, a Juventus és az FC Barcelona…..
Hamarosan képernyőre kerül a Paul Pogba életéről szóló The Pogmentary dokumentumfilm, s ebből több idézet is napvilágot látott a francia középpályás várhatóan hamarosan hivatalossá váló Juventushoz igazolása előtt. Paul Pogba így nyilatkozott a Juventusnál töltött időszakáról, illetve a Manchester…..
A januári érkezők,  Denis Zakaria és Dušan Vlahović lendületet és újult lelkesedést adtak a Juventusnak, s a zebramezes csapat azóta fontos győzelmet aratott a Hellas Verona elleni bajnoki mérkőzésen. valamint a Sassuolo ellen az Olasz Kupa negyeddöntőjében. A tabella jelenlegi állása szerint a…..
A januári átigazolási időszakban Dušan Vlahović és Denis Zakaria megszerzésével jelentős erősítéseket végrehajtó Juventus a Torinóba látogató Hellas Verona elleni bajnoki mérkőzéssel folytatja szereplését az olasz bajnoki küzdelmekben. A Juventus keretéből hiányzik majd Manuel Locatelli, aki…..
Hajrá Ricsi! Világos lép!A megoldást a hozzászólásokhoz várom!..
megasün 2022.01.30 20:37:05
megasün 2022.01.30 20:37:53
A kötöttpályás, vasúti közlekedésnek a világ számos országában nagy jelentősége (és még nagyobb hagyománya) van - elég csak a japán Sinkanszenre, a francia gyorsvasútra (TGV), vagy éppen a vasúti teherszállítás amerikai gazdaságban betöltött fontos szerepére gondolni (és akkor a hongkongi emeletes…..
megasün 2021.10.07 00:04:49
A Juventus nagyszerűen kezdte a bajnoki szezont, hiszen előbb egy szép támadás befejezéseként Paulo Dybala vette be a házigazda Udinese kapuját, majd Juan Cuadrado szólójával már a félidő felére kétgólos előnyre tett szert. A folytatás azonban sajnos érthetetlenül alakult, a botrányos teljesítményt…..
sörfigyelő Green Zone 2017.10.09 08:19:15
Illat: szuper gyümölcsös Hab: lágy, krémes Szín: sötét borostyán  Ha jól számolom, ez már a harmadik IPA a HOPTOP Brewerytől és mind határozottan különbözik. Ezt azért emelem ki, mert vannak sörfőzdék, ahol mintha minden sört ugyanúgy készítenének, és csak az alapanyagok markáns különbsége miatt…..
megasün 2021.04.26 19:32:37
Jelentős kínálatból válogathatunk, ha igazán jó háborús filmekre vagyunk kíváncsiak. Az elmúlt évtizedekben ugyanis rengeteg kiemelkedő produkció készült az amerikai látványfilmektől egészen az orosz és német alkotásokig és a több évtizedes  régi klasszikusok közt is rengeteg zseniális munka akad. A…..
megasün 2020.10.11 11:50:56
@lócsöcs: Természetesen szubjektív a véleményem, ahogy a tied is, de a Vaskereszt mint No1, az azért erős túlzás. Amúgy sem illik bele nagyon a listába, mert jobbára komoly filmeket tartalmaz. A Vakereszt pedig egy vígjáték. Méghogy jó ember egy náci. hahahah. Agymosott ganaj volt volt mind a homo főnökükkel együtt. Szóval ez a film nagyon messze áll a valóságtól. Nem is jegyzik sehol.
Maurizio Sarri szerint a Juventusnak a Torino ellen csak a győzelem volt a célja, a derbinek nem a szép játékról volt hivatott szólnia. A bianconero csapat ismét nem volt igazán meggyőző, bár Salvatore Sirigut számos nagyszerű védésre kényszerítette az Öreg Hölgy, Matthijs de Ligt keze ismét…..
A Lokomotiv Moszkva elleni hétközi győzelmet követően a Juventusnak nincs ideje a pihenésre, hiszen a bajnoki címvédő szombat délután a Lecce otthonába látogat, majd jövő szerdán már a kiesés elől menekülő Genoa csapatát fogadja az Allianz Stadiumban. A Juventus keretéből sérülés miatt továbbra is…..
A Juventus ajánlatot kapott Franciaországból Paulo Dybala kapcsán, az Öreg Hölgy tízesét a PSG kivásárolná. Miután a Romelu Lukaku - Paulo Dybala csere megfeneklett az argentin játékos komoly követelései miatt (amelyek a pletykák szerint leginkább annak tudhatók be, hogy a játékos nem hisz a…..
megasün 2019.08.06 13:26:49
megasün 2019.08.08 08:21:12
@babo0410: Szerintem nem lenne Neymartól jellegtelen a csapat, sőt...
Az Internazionale csatára, Mauro Icardi a legfrissebb hírek szerint most már nyitott arra, hogy csatlakozzon a Napoli együtteséhez. A támadóval kapcsolatban eddig a Juventust emlegették a legvalószínűbb célállomásként. A torinóiaknál a felkészülés során szabadon maradt a kilences mez (Higuaín, akit…..
Donald Trump gyakori média-megjelenései, nagyon vegyesen megítélt döntései és vitatható bel- illetve külpolitikája ráirányítják a figyelmet az eddigi amerikai elnökök értékelésére is. Trump rövidlátó, sőt korlátoltan ostoba klimapolitikája (melynek "megkoronázása" volt 2017-ben az USA kiléptetése a…..
Massimilano Allegri a Bologna elleni meccset megelőző szombati sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy az Atlético Madrid elleni vereség kiváló alkalmat teremt arra, hogy valami csodálatosat érhessen el a csapat, és hogy az élet unalmas lenne, ha csak a győzelmekről szólna. „20 napunk van rendkívül…..
megasün 2019.02.23 20:16:32
Csúnya vereséget szenvedett a Juventus Madridban, ami miatt nagy veszélybe került a torinóiak továbbjutása. Nem ezt várjuk a Bianconeritől, bőven tudása alatt teljesített a csapat, míg ellenfele tökéletesen játszotta azt, amit igazán tud. Nagyon izgalmas meccset láthattunk, néhol fel lehetett…..
megasün 2019.02.22 21:30:27
@Thuglife!: Nem azt mondtam, hogy elégedjünk meg vele, de ha nem jö össze, akkor mi van? Túl görcsösen akarjátok azt a BL-t. El kell engedni. Ha jön, jön, ha nem, akkor nem, nem dől össze a világ. Attól még a Juve lesz a kedvenc csapatom/csapatunk. Én akkor is Juvés leszek, ha középcsapat leszünk, ahogy akkor is Juvés voltam, amikor a Serie B-ben voltunk.
Massimiliano Allegri a Lazio elleni nehéz győzelmet követően saját magát tette felelőssé azért, mert Emre Cant nehéz helyzetbe hozta. A bianconero csapat a meccs jelentős hányadában alárendelt szerepet játszott, majd hátrányba is került Emre Can góljával, azonban João Cancelo…..
A Juventus egy könnyűnek aligha ígérkező mérkőzéssel, a Valencia otthonába látogatva kezdi meg szereplését a Bajnokok Ligájában, s mivel a csoport első helye a cél a zebramezesek számára, az elvárás nem lehet más, mint a győzelem és a három pont begyűjtése. A Valencia…..
Ezúton szeretnénk a szilveszteri mulatság előkészületei közepette sikerekben gazdag és boldog új évet kívánni minden Kedves Olvasónknak! Köszönjük, hogy idén is megtiszteltetek figyelmetekkel, mi pedig 1400-nál is több cikkel törekedtünk naprakészen tartani Tisztelt…..
Pokolian nehéz december vár a Juventusra, olyan hónap, amely során a zebramezes csapat nagyon sokat nyerhet vagy szerencsétlen forgatókönyv esetén akár nagyon sokat is veszíthet néhány hét leforgása alatt. A torinói csapat ma este az éllovas Napoli otthonában próbál faragni a…..
megasün 2017.12.01 22:56:14
@Fabio83: Oké. Kit javasolsz helyette?
megasün 2017.12.01 23:29:56
@Fabio83: Ez egy 38 meccses verseny, amelyen okosan kell beosztani a rendelkezésre álló erőforrásokat. Nem lehet mindig erőből neki ugrani az ellenfélnek, mert mi vagyunk a királyok.
A mai foci messze túlnőtt a "vegyél egy jó csatárt" filozófián. Csapat kell.
Ma egy jó torinói csapatot láthattunk. Az elmúlt hetek bukdácsoló teljesítményén túllépve a szeretett csapatunk megmutatta, hogy miért is nyertek 6 bajnoki címet zsinórban. A tudás és a taktika diadala volt a mai. Nem értem a kritikádat a mai eredmény fényében.
megasün 2017.12.02 19:45:49
@Ámok: Elnézést. Mivel hergeltem?
A Napoli elleni mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón Massimiliano Allegri elmondta, hogy a csütörtöki edzésen majd eldönti, bevethető-e Gonzalo Higuaín. „Stephan Lichtsteiner nem fog játszani. Juan Cuadrado edzett egy keveset, ahogy Federico Bernardeschi is, de valószínűleg rendelkezésre fognak…..