Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yuuki-chan

2 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Köszönöm, hogy meggyógyította a fiamat, doktor! - hajol meg a nő, majd hátra sem nézve megszólal: - Vona, kísérd ki az Urat! Vidd a táskáját, ne ő cipekedjen! - gőgösödik meg a hangja, ahogy a szolgájához beszél.A fiatal nő tüstént hozza is az aktatáskámat, de amint mögém akarna állni, ahogy…..
Foreign ~ Idegen Foreign - 1. 2012.04.29 21:40:00
 Sötét van. Hol vagyok? Lezuhantam? Ha igen, akkor hol lehetek?A siklóban vagyok, az biztos, de az égen a csillagokat nem ismerem. Ijesztő...   Egy Aurora nevű bolygón élek. Anyáék megengedték, hogy a siklóval elmenjek kirándulni egy kicsit a bolygók között. Fiatal vagyok,…..
Hercig napot mindenkinek! Nos, a TADAA effekt sajnos elmaradt. Mert szervergondok miatt már vagy két és fél hete küzdök a honlappal. De meg lesz gyerekek senki ne féljen a Nagyi megoldja!Viszotn nyugodt szívvel indítok ebben is egy fülecskét itt(új bejegyzést), hogy írjátok meg…..
FMA Anime Társaság ÚJ FMA! 2010.12.11 20:37:00
Hercig napot minden idetévejedett szörfölőnek! Nos, végre volt pár ember a TEAM-ben aki azt mondta, nem tarthat ez a semmilyen állapot, így megcsináltuk a BLOGOT.Hát itt van, örüljetek neki. Tessék használni egészséggel! És bejelenthetem, hogy nem csak bloggal készült…..
Yuuki-chan 2010.12.26 19:35:45
@Sinichi: csak azt ne említsd meg neki, hogy "talán valamerre a városban", mert attól eldurran az agya, és egyenesen megtiltja, hogy elmenjek (bármikor is).
Yuuki-chan 2010.12.26 21:28:24
@Sinichi: mondtam neki én is. de kb meg sem hallotta. annyit reagált rá, hogy ő is dolgozik aznap.