Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tbuherátor

73 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Családi házba szeretnénk költözni”, ez sokszor elhangzik a fiatal kisgyerekes házaspároknál Budapesten. Vizsgáljuk meg, milyen elvárásai vannak ezeknek a családoknak az áhított családi házzal kapcsolatban. Azon túl, hogy megvásárolni kívánt családi ház jó állapotban legyen, azért valahogy…..
A felújításra szoruló polgári lakásoknak még mindig nagy keletje van Budapesten. Ezek a lakások többnyire befektetési céllal cserélnek gazdát. Mivel a lakásfelújítás igencsak költséges a régi polgári lakások esetében, érdemes odafigyelni, hol is van az a lakás. Kedvelt környékek Budapesten az…..
Év elején hangos volt a média a Családi Otthonteremtési Kedvezmény éppen aktuális változásaitól, melynek hatása az ingatlanpiacon is érezhető volt. Nézzük meg, mi a helyzet jelenleg, illetve hogyan alakultak az árak az elmúlt fél évben! A KSH adatai alapján 2016-ban mintegy 5612 lakással bővült a…..
Az üzleti tevékenység még hatékonyabbá tehető a személyre szabott irodai szolgáltatással. Kompromisszumok helyett olyan irodát érdemes választani, amely leginkább illeszkedik cégünk profiljába, illetve legjobban támogatja üzletünket. Az, hogy egy cégnek mi a legmegfelelőbb irodatípus,…..
A marketing tanulmányok nem győzik eléggé hangsúlyozni a márkahűséget. Az online marketing hatalmas erőforrásokat állít csatasorba a márkaépítés, a márkahűség projektjébe. Nem lehet eléggé hangsúlyozni. hogy ebben a munkában mekkora szerepe van a terméknek, a termékfejlesztésnek. Fontos, hogy a…..
Mi, az ideális lakás egy fiatal házaspárnak Budapesten? Abban egyet érthetünk, hogy igényesen felújított, vagy új építésű lakásnak kell lennie. Az is érthető igény, hogy jó legyen a tömegközlekedés, de könnyen tudjunk parkolni is. Érdemes megemlíteni azt is, hogy egy fejlődő környéken, az…..
A felújításra szoruló lakásodtól inkább szabadulj meg és vegyél egy jó állapotú, vagy felújított lakást. Érvek a lakáscsere mellett: A lakásfelújítás olyan hatalmas költségekkel jár, hogy ezzel a pénzzel soha nem találkozol. A bontási, sitt elszállítási költségek, a szakipari anyag és munkadíjak,…..
A lakásvásárlás után, ahogyan birtokba vettük az ingatlant, felmerül az első kérdés. Hogyan tovább? Elsőként a zárcsere jut eszünkbe. Legyünk egy kicsit előrelátóbbak mielőtt zárszakit hívnánk. A bejárati ajtón lehetnek olyan hiányosságok, a többi nyílászáróról nem is beszélve, amelyhez asztalos…..
A Nagyerdő 1092 hektáros területe vonzza a sportolókat, a természetbarátokat. A jó levegő, az őshonos növényzet kellemes környezetet biztosít a futáshoz a Debreceni Nagyerdőben. A Nagyerdei Terep Maraton, valamint a hasonló sport és természetjáró rendezvények megszervezésében nagy segítséget…..
A magyar kisvállalkozások hírnév és brand építése ma már megkerülhetetlen. A nagyvállalatok esetében már rég köztudott, hogy a cég értékének a felét a jó hírnév a jó márkanév adja. A kisvállalkozások a hírnév építéssel eddig nem nagyon foglalkoztak, hiszen a megrendelőiket sem foglalkoztatta, mit…..
Családi házban szeretünk lakni! Sajnos az ingatlanpiaci helyzet úgy alakult, hogy sok esetben még mindig érdemesebb családi házat vásárolni, mint építeni. A használt családi ház vásárlásának, mint minden ilyen ingatlanvásárlásnak megvannak a maga buktatói. Azt tudomásul vesszük, hogy az ingatlan…..
Minden cégvezetőnek komoly fejtörést okoz a dolgozók karácsonyi ajándékainak kiválasztása. Az ajándék kiválasztása előtt fontos néhány körülményt figyelembe vennünk: Lesz-e céges karácsonyi buli? Ez, azért is fontos, mert egy jó céges buli már önmagában is lehet…..
Amióta világ a világ, az emberek számtalan okból megajándékozzák egymást. Így mutatják ki szeretetüket, így gratulálnak jeles eseményekhez, esetleg családi kötelességből, illendőségből folyamodnak ehhez a gesztushoz. Bár egyre többen próbálnak rajta változtatni, a…..
Ki ne szeretne a munkahelyétől öt percre lakni? A napi munkába járást egy könnyű sétával megoldani? A Határ Úti Ipari Park környéke Debrecenben egy ilyen hely lehet. A dinamikusan fejlődő városrész egyre vonzóbb az eladó házrészt, családi házat, lakást keresők körében.…..
Sokan vannak, akik nem kedvelik a régi ingatlanokat, ám a piaci árak tükrében néha megéri elgondolkodni azon, hogy a lakópark igényes házai helyett egy régebbi típusra essen a választás. Kifejezetten a magas fűtési költségek és a nagy belmagasság miatt nem szívlelik az…..
A lakáspiac növekedését látva, mindenkiben felvetődik a kérdés, beindul-e az új lakások építése? A kereslet ugyan növekedett az új lakások iránt, de a beruházók még óvatosak az új projektek indításával. A válság előtti lakásépítési szintre valószínűleg még…..
Az idén februárban az olvashattuk a HVG cikkében, hogy „Baromi drága lett az albérlet? Lesz ez még rosszabb” Hát lett. A hírportálok egy 20-40 %-os budapesti albérlet áremelkedésről írnak az egy évvel ezelőtti árakhoz képest. Igaz ez csak a frekventált helyekre, kerületekre…..
Hiánycikk lett a panel Angyalföldön! Már januárban arról szóltak a hírek, hogy Zugló után a 13. kerületben is kúsznak felfelé a panelárak. Az eladó panellakások árai Budapest 13. kerületében tovább emelkedtek. A januári 190-225 ezer forintos négyzetméterárakhoz képest, ma…..
Tbuherátor 2015.07.12 14:13:38
@goy43:
Köszönöm az építő kritikát :)
Tbuherátor 2015.07.12 21:03:49
@Buchhalter: "@Tbuherátor: neked meg azt tudom erre írni ,hogy aki szelet vet,ne csodálkozzon ha vihart arat.Kis lakáskufár. "

Köszönöm az árnyalt jelzőket.
Sziporkázol :)
Az eladó panellakások a legkelendőbbek. Soha nem látott mértékben, rekordidő alatt kelnek el a panellakások. Ezt olvashatjuk minden ingatlanpiaci elemzésben. A reális áron meghirdetett eladó panelekre szinte licitáltan a vevők. Több esetben megtekintés nélkül elkelnek, mire…..
Az ingatlan tulajdonosok, különösen vidéken, nagyon várják a Csok július 1-én életbelépő változásait. De, tényleg nőni fognak az eladások a használt ingatlanok piacán? A változás azoknak jelent majd segítséget, akik az olcsóbb használt ingatlan vásárlásában gondolkodnak,…..
Mielőtt megtekintené az eladó ingatlanokat Nyíradony városban, tudjon meg többet erről, a már 11. században is lakott településről. Nyíradony 1992-ben lett várossá nyilvánítva. A település Debrecenből a Mátészalkára vezető (471-es) úton érhető el. Nyíradony a közúti…..
Az uniós energiahatékonysági rendelet csak szeptember 26-tól korlátozza a kondenzációs kazánok energiahatékonyságát el nem érő fűtőberendezések forgalmazását, de az ingatlanpiac már reagált. Az eladó felújított polgári lakások piacán már megjelentek a kondenzációs…..
Ahogyan a debreceni ingatlanárak az országos ingatlantrendnek megfelelően alakultak az elmúlt hónapokban, úgy a Debrecen környékén lévő települések ingatlanárai is hasonlóan mozognak. A vidéki települések ingatlankínálata jellemzően az eladó családi házakból áll. A…..
Ha eladó a lakásod, csak azt az egy személyt kell megtalálnod, aki megvásárolja azt. Igen, ezt mindenki tudja, de vajon hányan gondolják végig, ki lehet az a potenciális vevő. Ki az, akinek pont ilyen lakásra van szüksége, aki pont erre a környékre szeretne költözni, akinek pont…..
A statisztikák szerint az ingatlanvásárlások egy része befektetési céllal, de sok adásvétel otthonteremtési szándékkal történik. Az utóbbi esetben is költeni kell a megvásárolt lakásra még akkor is, ha nem kifejezetten felújítandó lakást vettünk. Azonban nem mindegy, hogy…..