Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hotel Caramell

32 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gouranga cica teljesen jól van és ahogy látható a képen hatalmas izgalommal várja az idei VAKÁCIÓT.A szállodába érkező gyermekek nagy kedvence a szerencsehozó fekete macska, sokan a cica miatt választják a nyári nyaralásuk helyszínéül Bükfürdőt.Gorangának a Facebookon…..
Hát igen... nehéz a macskák élete!Végre itt a péntek délután, alig vártam már.Kora reggel óta rengeteg dolgom volt a Hotel Caramell körül-kívül és belül.Kíváncsiak vagytok, mi egy kabalamacska egész napos feladata? segítettem a pakolásban a vendégeknek, kísérgettem őket…..
Kedves macska barátaink! SICCCCCC... Itt vagyunk, nem tűntünk el. Eredményes, eseménydús nyárral a hátunk mögött. Egész nyáron épült-szépült Gouranga otthona, a Hotel Caramell****. A cica-lakot is áthelyeztük egy kis időre a szomszédos apartmanépületünkbe, de már…..
A történelem során számos macska vált ismertté, esetenként híres gazdáik, szokatlan tulajdonságaik vagy tetteik révén. All Ball, a körülbelül 1000 jellel kommunikáló és mintegy 2000 angol szót megértő Kokó nevű gorilla első      macskája. Blackie 15 millió fontot…..
A fekete macska nem balszerencsét hozhat, hanem egészséget - állítják amerikai kutatók. A BBC honlapján található cikket az MTI idézi.  Az emberiség új reménye lehet halálos betegségek elleni küzdelemben a "macskafeketítő" gén, mármint az, amelyik meghatározza az állat…..
Biztonsági őr lett egy cicából!Egy brit cicusnak van olyan szerencséje, hogy még így, a válság idején is kapott munkát, holott négy lába van. Egy játékgyárban lett biztonsági őr. Az állat ráadásul még csak nem is kandúr pandúr, hanem a gyengébb nem mezőnyéből került a…..
A macska az otthon létenergiáját erősen javítja. Megfigyelhetjük, hogy a macskák nem feltétlenül a számukra kialakított kényelmes kuckóban tartózkodnak, szeretnek lakásunk, szállodánk biztonságos zugában meghúzódni. A macskák a negatív, emberre káros sugarak gócpontját…..
Átok vagy áldás a fekete macska? Általában az a hír járja, hogy ha fekete macska megy át előttünk az úton, ráadásul az jobbról balra halad, akkor jó lesz vigyáznunk! A balszerencsét hozó jószághoz azonban nem csak ilyen negatív babonák kapcsolódnak, lássunk most ezek közül…..
Az Isteni macska... Az ókori Egyiptomban a macskát szent állatnak tartották, kezdetben meglehetősen gyakorlatias okból: Az országot ellepte az Ázsiából érkezett patkányok serege, így a macskát a leghasznosabb állatként tartották számon, ebből pedig egyenesen következett, hogy…..
Kedves Macskabarátaink:)Gouranga gyógyulása több időt vett igénybe mint gondoltuk. A balesete óta 1 hetet töltött a szombathelyi állatkórházban, majd egy kedves kolléganőnk vitte haza a cicát, ugyanis otthoni ápolásra is szorult.A nagy változások sorozata nagyon megviselte a Hotel…..
Kedves Barátaink:)Örömmel értesítünk Titeket, hogy Gourangát a mai napon kiengedték a kórházból. A több mint 1 hetes kórházi kezelések sorozata nem múlhattak el nyomtalanul. A cica meglehetősen lefogyott és a testét borító sebek is gyógyulásra szorulnak. Míg nem…..
Szomorú péntek köszöntött ma a Hotel Caramell**** dolgozóira és vendégseregére. Tegnap este visszatért hozzánk Gouranga mindenki nagy örömére, azonban a közel 5 napig tartó ámokfutásának súlyos következményei lettek. Valószínű egy autó üthette el a a szálloda…..
A március minden évben elhozza a változást.A tavaszi szél begyűrűzött Gouranga otthonába, a holisztika fellegvárába, a Hotel Caramellbe**** is. Oly annyira hozta el az idei március a változást, hogy Gourangát 4 napja nem láttuk vendégeink nagy bánatára.A macskák zsigereiben…..
Minden kedves macskabarátnak napsütéses tavaszi napot kívánunk!Lassan hozzánk is beköszönt végre a meteorológiai tavasz. Rügyeznek a fák bokrok...Ahogy az emberek, így az állatok is érzik ezt. Vidámabbak vagyunk, vágyunk a természetbe, szívjuk magunkba a napfényt,…..
Végre megérkezett az Orosz népmesébe illő zimankó! A héten minden reggel -14 fok volt. De tulajdonképpen ez a normális ebben az évszakban. Régen is voltak hideg telek, hatalmas havazások...A média lassan egy hete azt harsogja, hogy hétvégére megérkezik az ítélet idő.Fel kell…..
Minek köszönhető a tavaszi ragyogó napsütés és a tavaszi 10-12 fokos hőmérséklet?Mindenki nagyon örül a tavaszi időjárásnak és annak, hogy lehet kirándulgatni a szabadban, azonban ez nem normális. Januárban ilyen idő?A kirándulgatás ideje a tavasz nem a…..
Vasárnap meggyújtottuk az első gyertyát az adventi koszorún.Beköszöntöttek a csillagfényes napok, a hangulatos, forralt boros esték a Hotel Caramell**** minden zeg-zugába, a titokzatos fekete cica otthonába.Gouranga teljes mértékben érzi a közelgő ünnep különleges hangulatát.…..
Dübörög a november, rövidek a nappalok. A szabadidőnkben szívesen bújunk el a világ elől, akár egy welness szálloda kellemes medencéjében, ahol vidáman csiklandozza testünket a jakuzzi mélyéről feltörő buborék rendeteg.Ez a kényeztetés érezhető a bükfürdői Hotel…..
Tombol az őszi szünet!Túl vagyunk november egyetlen ünnepén, a November 1-jén.Az őszi csípős hideg, a temetőkből pislákoló mécsesek fényei, a házak ablakában megjelenő töklámpások különleges hangulatról árulkodnak.Mit kell tudni a halottak napjáról?E napon gyertyákat,…..
Gouranga a mai napot hosszú elmélkedéssel kezdte. Nehéz megállapítani, hogy mi járhat egy macska fejében. Az egyértelműen érzékelhető, hogy ma reggel szomorúbb volt Gouranga tekintete. Vajon vágyik egy barátra, esetleg egy szerelmre?A hétvégén egy tarka macska…..
Szép hétfőt mindenkinek!Örömmel tájékoztatunk Titeket, hogy Gourangának már van rajongói klubja a facebookon.(Gouranga Cica Fun Club néven megtaláljátok!)http://www.facebook.com/#!/gouranga.caramellLátogassatok el és csatlakozzatok:)Hétfő reggel Bükfürdőn 4 fok! Gourangának…..
Kedves Macskabarátok!A hosszú, kellemes vénasszonyok nyara után, drasztikusan köszöntött ránk a mai esős, szürke reggel. Az autóból futva közelítettem meg a Hotel Caramell**** bejáratát, Gouranga otthonát. A nyár alatt…..
Az éjszakai mínuszok és a napközbeni havas, ködös idő nem kedvez az örökmozgó kabala cicánknak. Gouranga nagyon levert és kedvetlen volt az elmúlt napokban. Vendégeink is jelezték nekünk, hogy a virgonc cica nem üdvözli őket vidáman az ajtóból, egész nap a…..
Jelentem: a téli álom után, Gouranga is kijött a barlangjából.Megérezve az első napsugarakat, energiával feltöltődve, vendégeink örömére, kicsattanóan jó formában van.A hosszú téli estéket a meleg takarójába burkolózva töltötte, szó se róla, szépen ki is…..