Regisztráció Blogot indítok
Adatok
carl badog

0 bejegyzést írt és 102 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nagysikerű törzsvásárlói hálózatot 2009-ben zárták be a hatóságok és foglalták le minden vagyonát több száz milliós adócsalás vádjával. Mára a cég honlapja szerint megszűnt a nyomozás, és senkit nem vádoltak meg semmivel, úgyhogy újrainduló gyűlést tartottak, és…..
carl badog 2018.02.04 08:54:54
Eddig ismeretlen orosz technológiáról bukkantak fel képek a neten. A videó bizonyítja, hogy orosz szakemberek áttörést értek el az utcai forgalomban menetközben átalakulni képes kerékpárral kapcsolatos kutatások terén. ..
carl badog 2011.12.13 16:11:28
@Rocko-: Akkor nézd végig
carl badog 2011.12.13 20:35:12
@Rocko-: Püff neki. Levették.
Pedig megnéztem volna még alaposabban. :(((((
carl badog 2011.12.13 20:39:41
@shitgun: Én is így láttam. Amikor megfordult, és visszafelé hajtott, lehetett látni, hogy "erőből" csinál valamit.
December 25-én délután kerül először adásba A Szövetség című, bibliai témájú műveltségi vetélkedő az m1-en. A műsorba már keresik a jelentkező családokat a közszolgálati csatornákon. A műsor nem agitatív vagy hitoktató céllal készül, hanem szórakoztató produkciónak,…..
Az ezotériában és az alternatív gyógyítók körében népszerű koncepció az aura. Ez valamiféle finom, több rétegből álló energiamező, amely körülveszi az embert, és színéből, alakjából, kiterjedéséből következtetni lehet az illető személy egészségi és lelkiállapotára. Állítólag meg lehet tanulni az…..
carl badog 2011.08.25 14:31:47
@mimindannyian: Igen, de e-világi mértékegységeket használnak a meghatározáskor. Tehát ilyenkor jók a szkeptikusok.:)))))))
Az ORFK vezetője „a szükségesnek ítélt esetleges további intézkedésekre” megküldte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnak a Tv2 Napló című műsornak a tetten ért kukoricatolvajokról forgatott, mint utóbb kiderült megrendezett, riportjával kapcsolatos…..
A HVG nyomán mi is megírtuk, hogy valami nagyon nem stimmelt a Tv2 napló című műsorában bemutatott egyik riporttal, azzal, amiben egy mezőőr, isteni szerencse folytán pont akkor fülelt le néhány csalafinta kukoricatolvajt, amikor a stáb vele készített interjút. Aztán persze…..
Blogunkban már több alkalommal foglalkoztunk Dr. Dávid Tamás bécsi állatorvos termékével, a CoD teával. Előbb Vágó István fogalmazta meg kétségeit a tea állítólagos rákgyógyító hatásával kapcsolatban (A rákot gyógyító tea, avagy hogyan olvassunk termékismertetőt), majd a Gyógyszerészet c. lapból…..
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) Vj/080-021/2010  határozatában megállapította, hogy az Orgon-tech Bt tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot folytatott, amikor honlapján, szórólapjain és reklámjaiban valótlanul azt állította, hogy a VSZT-1 orgonkészülék alkalmas betegségek, illetve…..
Szerencsére nem a brutális kánikulában felejtették hűtés nélkül ezt a raklap fagyit a soroksári Auchanban, de csak a biztonsági kamera tudná megmondani, mennyi ideig olvadoztak:A soroksári Auchanban jártunk bevásárolni, és a képen látható jelenségre lettünk figyelmesek. A…..
Július elsejétől a sértő tartalmú kommenteket felbélyegzett, zárt borítékban várjuk a hircsarda@gmail.com címre. A HírCsárda közleménye. Kedves Olvasóink! Kommentelők (jelző nélkül)! Mivel az internet használatának szabályai egyre szigorodnak, ezért kérünk…..
carl badog 2011.07.10 20:02:47
@szajmon hejj: Azt mondta. "FRÁSZT
 „Fegyver csörög, haló hörög, A nap vértóba száll, Vérszagra gyűl az éji vad: Te tetted ezt, király! Levágva népünk ezrei, Halomba, mint kereszt, Hogy sírva tallóz aki él: Király, te tetted ezt!” Nahát, nahát, lehet, hogy a duna tévések a legtökösebb…..
A legjobb hipermarketben is előfordulhatnak romlott termékek, pláne a Tescóban és az Auchanban: Értem én, hogy mindent el kell adni....de! Ezt a képet ma lőttem a szfvári "nagy" Tesco-ban. (Nem elég, hogy az akciós időszak már lejárt, de a termék is jóval túl van a…..
carl badog 2011.07.05 17:20:20
@atpijkamo: Ezzzz Jóóóóóóóóó!!
carl badog 2011.07.05 17:22:54
@atpijkamo: Persze mert Te is be vagy avatva a bandába, mondván: "LEHUZZUK A KÖCSÖGÖKET" címszóval.....:)))))))))
carl badog 2011.07.05 17:42:18
@atpijkamo: Ebben egyetértek. Én is meg tudom különböztetni a kóklert, a zsiványtól, de városi lévén bizalmatlan vagyok......:(
A Szkeptikus Klub következő rendezvényén Fejes László nyelvész-újságíró (Nyelv és Tudomány), a Szkeptikus Társaság tagja előadását hallgathatjuk meg. A magyar történelem kevés pontja vált ki annyi vitát, mint éppen a kezdete – legalábbis ha a magyar nyelv származásának a kérdését a magyar nép…..
carl badog 2011.06.21 19:05:12
@pounderstibbons: Hol kell fizetni?::)))
Egy újabb példa, miért nem szabad tele tankoltatni semelyik kúton. Ha bebizonyosodik, hogy csoda történt, a Vatikán elsőként Magyarországon avathat boldoggá benzinkutat. Nem hiába vagyunk Mária országa, náunk egy Skoda 45 literes tartályába akár 65 liter üzemanyagot is bele tudnak…..
Az időjárás-jelentés nálunk már régóta az erotikáról szól, már rég nem a csapadék meg a celsius a fontos, hanem, hogy legalább egy dekoltázsnyi öröm jusson nekünk két hidegfront között. A Tv2 pár éve ide-oda ültette a bemondónőket derékig sliccelt szoknyában, persze…..
Szomorú hírünk van a klasszikus, 1980-as és '90-es években vetített Sherlock Holmes-történetek kedvelőinek: 78 éves korában meghalt Edward Hardwicke, azaz Dr. Watson. Hardwicke David Burke helyére érkezett a Granada Television világszerte nagy sikert aratott szériájába, ahol Jeremy…..
Epic! Liptai Claudiát megcsípték amikor egy éve elhunyt édesanyja rokkantkártyájával próbált spórolni a parkoláson. Ezúttal olyan magyarázattal állt elő, hogy szépen kérem, azonnal engedje szabadon azt a pofátlan kisiskolásból álló kreatív csapatot akik ezt kitalálták!…..
A Szkeptikus Társaság közreműködésével készült Kételkedem, tehát vagyok! című film bekerült a 42. Magyar Filmszemle filmjei közé. Ma és holnap három alkalommal vetítik a filmet az Uránia, a Corvin és a Puskin moziban. Ma, este a Corvin moziban történő vetítés során találkozni is lehet az…..
Még mindig elég sokan hirdetnek az ingatlanbazár.com-on, aztán csodálkoznak, ha az ingyenes időszak után fizetési felszólítást kapnak. Minthogy a felhasználóknak emailezgetett dokumentum neve "díjbekérő", és nem számla, nyugodtan töröljék a spamekkel együtt:Pár…..
carl badog 2011.05.09 17:04:40
@Sün‼: Hejjesen:Dráj:)
Találtam egy érdekes cikket a neten:http://antalvali.com/ti_kuldtetek_vegye_ezt_ne_azt_mindennapi_vegyiparAntaé Vali weboldala alapvetően a kozmetikai termékek vegyipari összetevőinek káros hatásairól szól. Ott találtam ezt a listát, ami a legkárosabb vegyi összetevőkket tartalmazó…..
Mint már jeleztük, az Értelmes Tervezettség Egyesület (ÉRTEM) egyoldalúan kilépett abból a nyilvános vitából, amelyet az evolucio-vs-tervezettseg.blog.hu weboldalon folytattunk velük már tavaly október óta. Az alábbiakban részünkről Zsámboki János ismerteti a vita megszakadásának…..
carl badog 2011.03.16 17:35:09
@Gukker: "Amire esetleg wmiki gondolhat,"

Szerintem túlbecsülöd.:)
Újra hallatott magáról Gróf Spanyol Zoltán, egy állítólagos vízzel hajtott autó feltalálója. Ezúttal egy (2005-ben!) Nyíregyházán tartott előadásáról készült kisfilm keltett széles körben feltűnést az interneten. Nem új keletű témáról van szó, már több mint tíz éve nagyjából változatlan formában…..
carl badog 2011.03.10 17:12:19
@wmiki: Basszus! Alig vártuk már, hogy megszólalj. Mi a tökömért kevered be a politikát ide. Tényekkel operálj ne a "megszokott" trollkodásoddal.
carl badog 2011.03.11 16:03:30
@wmiki: Senki sem állította, hogy mindent tud a tudomány, és ettől olyan nagyszerű. De Te csak általánosságokkal fikázod és nem szólsz érdemben, tárgyilagosan a témához. Maradjunk abban, hogy Gróf Spanyol Zoltán parasztvakítási kísérletei nem bizonyítottak. De az még szebb, hogy még Ő höbörög, hogy nem támogatják.
Gyuszi 8 éves kora óta vezet mindenféle gépjárművet, mégis simán elkaszálták jogsivizsgáján. Átment ugyan egy záróvonalon, de szerinte a nagyobb gond azzal volt, hogy nem motiválta eléggé oktatóját, például plusz órákkal vagy csak úgy zsebbe:Elöljáróban azt szeretném…..
Mai pozitív történetünkben Csigafattyú barátnőjének Macbookja menekült meg csodával határos módon a Duna Pláza török éttermében a személyzet által vagy kezei közül:Nagyon kedves és egészen emberi gesztust tett ma felénk a Duna Plaza második emeletén található török…..