Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bazsy7

15 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel 3 hete nem dohányzom, kezdtem tapasztalni a füstmentes élet pozitív és negatív hatásait. A pozitív dolgokról sok helyen olvashatunk, de az egészségesebb élet árnyoladáról nem igazán. A következő megállapítások csak azokra vonatkoznak, akik korábban dohányoztak.1. Minden…..
bazsy7 Intelligens textil workshop 2011.08.09 15:48:00
Még kb. 1 hónapja olvastam egy cikket a hg.hu-n az első workshopról. Gyorsan jelentkeztünk is barátnőmmel a másodikra, amit különböző fluoreszkáló tárgyakat lehetett elkészíteni, illetve kicsit visszatértek az előző témához is, a ledes tárgyakhoz. Az eseménynek a Gouba udvar…..
bazsy7 Sting - Fields of gold 2011.08.08 11:56:00
Ma meghallottam a rádióban és ismát rádöbbentem, hogy ez az egyik kedvencem. Egyrészt gyönyörű, romantikus szám, másrészt mert életem legjobb rumbáját erre táncoltam 5 órai teában. 3 percig nem létezett más, csak én és a partnerem. Csodás volt.....
 ..
Kb. 2 hete voltunk a  párommal egy ilyen biomágneses/rezonanciás micsodán hála a kuponoknak/bónuszoknak. Egy ilyen kezelés alapvetően nem olcsó (6000Ft), de így, kedvezménnyel nem volt vészes.A hely kint volt Kaszásdűlőn, nem volt nehéz megtalálni. Persze előre időpontot…..
bazsy7 Hypoxi tréner 2011.07.18 15:48:20
Nemrégiben az egyik kuponos/bónuszos oldalon találtam egy akciót: hypoxi kezelés kb. féláron. Mivel nőből vagyok, vagyis sosem vagyok elégedett magammal, ellenben nem nagyon van kedvem 40 fokban mozogni, szinte bármit hajlandó vagyok kipróbálni.Központi helyen a belvárosban hírdette…..
bazsy7 Süthető gyurma vol. 2 2011.06.20 16:00:00
Hétvégén megint gyurmáztam, de csak egy kicsit. A párom úgyis tanult, így volt időm...Nagyon mérges voltam a múltkori odakozmálós eset miatt, de aztán olvastam, hogy ezeket ki is lehet főzni, ha gyorsan kell és valóban. 10 perc a forró vízben és kész. Csupán annyi vele a…..
Minden évben meghív minket egy csoporttárs a nyaralójába Aszófőre egy hosszúhétvégére. Elérkezett az idei alkalom is, amit nagyon vártunk a párommal, mivel sajnos nem biztos, hogy idén el tudunk menni nyaralni.Indulás pénteken munka után fél 7-kor, Suzuki, 5 fő, 30 fok, Balaton…..
bazsy7 Nagymama 2011.06.23 14:36:39
A minap olvastam egy cikket arról, hogy a "szakadék" nagyszülő és unoka között nem is olyan nagy. Felmérésekkel bizonyították, hogy Nyugat-Európában a nagyszülők megpróbálnak az unokához igazodni, modernebbé válni, mivel így esetleg bepótolják azt, amit saját…..
bazsy7 Süthető gyurma 2011.06.16 16:25:00
Már régóta szemeztem a süthető gyurmával, mert annyira jópofa dolgokat lehet belőle készíteni. Nemrég az egyik kolléganőmtől kaptam pár színt és én is vettem hozzá néhányat kiegészítésnek. Párom hazautazott a szüleihez, Rumli, a görényem még aludt, szóval volt időm…..
A hosszúhétvégén gondolkodtunk a párommal, hogy mit is csináljunk. Mivel 2 éve voltunk ott utoljára majális alkalmából, tömegnyomorban és a felújítás közepén, gondoltam most, hogy mindent befejeztek, érdemes lenne elmenni.A belépő nem olcsó, 2100 a felnőtt, 1500 a…..
bazsy7 Blogverseny 2011.06.15 14:37:00
Egy kedves barátomtól hallottam, hogy indítottak egy magyar nyelvű blogversenyt, amire be is neveztem. Végre valami, ahol nem csak a legnagyobb hangú ember nyerhet! :DSok sikert mindenkinek, lehet még nevezni június 20-ig, 22-től pedig szavazni (rám…..
Régóta cigizem (több, mint 10 éve), és mmint minden dohányos én is megpróbáltam már leszokni, inkább kevesebb, mint több sikerrel. A rágókat nem próbáltam, nem szeretek rágózni, meg amúgy is túl drága, vettem elektromos cigit is, de köhögök tőle.Ma reggel az egyik kuponos…..
bazsy7 2011.06.14 10:10:17
@Hevel: Szia! Köszi, igyekszem. Majd a hónap végén jelentkezünk be.
A versenyen szeretnék részt venni, de majd csak most fogok utánna nézni...
bazsy7 Munkahelyi étkeztetés 2011.06.08 16:42:00
Mindennapos téma a munkahelyen: mit együnk és hol?A válasz nem egyszerű. Sok lehetőségünk van: rendelhetünk egy csomó ételt egész hétre (Teletál, Interfood, Vegafutár, még Norbi update menüt is), minden nap más házhozszállítótól(pizzériák, gyorséttermek), ha van a…..
A magyar ember nem tud napirendre térni a Radler felett, valamiért olyan fontos neki a vélt autenticitása mindennek, amivel kapcsolatba kerül, hogy folyton hangsúlyozza, hogy lehet, hogy megissza, de akkor sem tartja sörnek. Ennek ellenére a tavalyi nyár slágere a Gösser Zitrone, idén…..
bazsy7 Bemutatkozás 2011.06.07 11:20:00
26 éves pesti lány vagyok, aki megpróbálja megtalálni a helyét a világban. Több-kevesebb sikerrel. Munkában a stabilitást szeretem, szabadidőmben viszont a kreatív dolgok kötnek le. Imádom az állatokat, van egy vadászgörényem, 3 teknősön és kb. 20-30 halon osztozunk a párommal...
Versenyezni jó, vizsgázni meg rossz. Az állami kényszerből előírt, közigazgatási versenyvizsgáról viszont Sydney Pollack remekműve,  „A lovakat lelövik, ugye?” című film jutott az  eszembe. A film arról szól, hogy a nagy gazdasági világválság idején…..
bazsy7 2010.02.15 15:07:59
@Strici:
Szia! Én most megyek szóbelire pénteken. Az nagyon nem tetszik, hogy semmi tétel, vagy kérdéssor sincs megadva, se az, hogy hogy fog ez kinézni...
Ha nem lenne nagy probléma, kérlek oszd meg velem a tapasztalataidat!
bazsy7@freemail.hu