Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kenny van der Puncimilla

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A NIKE után az Adidas is jelezte, hogy észrevette, idén van a futball VB, melynek tanúbizonysága a lenti reklám, melyben feltűnik Noel Gallagher, Ian Brown, Snoop Dogg, valamint Thomas Bangalter (Daft Punk) is, robotruhában, ahogy megszokhattuk.Míg Beckham ismét csak cincog, addig…..
Vannak olyan megalázó helyzetek multiplayer játékokban, amikért az ember legszívesebben a való életben vette revansot; azt hiszem, mind találkoztunk már ilyenekkel. Persze ezek a helyzetek az esetek 99,99 százalékában pont azon a szinten maradnak, mint amikor az ember úgy gondolja,…..
Tudjuk, hogy el vagyunk késve vele, és valószínűleg már nagyon sokan látták, de egyszerűen nem fér bele, hogy nálunk ne legyen kint ez a reklám. Nem tudom, ki hogy van vele, nekem már semmi türelmem nem maradt a reklámokhoz, egyszerűen képtelen vagyok elviselni őket. Ezért…..
...illetve, először, legalábbis az én verzióm. Köszöntök minden kedves olvasót a blogomon, melyen, várhatóan, napi agyrohasztás kerül majd elő. Saját borzalmakat kívánnék megosztani, ha esetleg kapok emailben egy-egy vizuális merényletet, azt is szívesen tárom a nagyvilág…..
Egy olyan vicc következik, ami igazából nem lett volna szabad hogy megtörténjen, ez annyira pusztító erejű.            A megfejtés pedig... Felkészültetek? Gondolatolvasó (gondola = tolva só)...
Kenny van der Puncimilla 2010.05.19 20:41:55