Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bubuluc apuka

27 bejegyzést írt és 59 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Balatonnal kapcsolatban az a nagy kicseszés, hogy időnként elromlik az idő, s ilyenkor a család szórakoztatása nem lehetséges a szokásos fürdés-száradás-zabálás tengely mentén, amire pedig ez az egész cucc ki lett találva. Ha lehűlt a víz és a levegő, akkor a szegény…..
Bubuluc apuka 2011.08.24 15:33:20
@Holger Hartland: Az északi part valóban jó hely, ha az ember nem heteroszexuális férfi: csajoknak, melegeknek, tranyóknak ideális.
Bubuluc apuka 2011.08.24 19:13:12
@Holger Hartland: Látod, pont erről beszélek. Hetero férfiember teljesen nyilvánvalóan nem azért megy a Balatonra, hogy bebújjon mindenféle barlangokba, mint egy kibaszott denevér, meg eltartott kisujjal, csettintgetve gyűszűből borokat kóstolgasson. Tankok meg délen is vannak, például Szántódon meg valahol Boglárnál, bár ha a gyereket ez érdekli, inkább Kecelre vinném.
Aki a pusztulásra, züllésre, mállásra, elmúlásra és egyéb hasonlókra izgul, annak a Balaton kifejezetten szexi hely, a környéken szinte mindenhol találkozhatunk a rohadás gyönyörű példáival. Mi most a Fonyód-Bélatelepen található egykori Sirály szállót vesszük górcső…..
Paparázó - az apablog Vébé 2010.07.06 08:01:00
  Az ugye alap, hogy egy nőnek elmagyarázni a foci szabályait teljességgel lehetetlen vállalkozás. A dolgot nehezíti, ha ez a nő három és fél éves.   Márpedig muszáj megpróbálkozni vele, mert meccset nézni necesse est, a család azonban bonyolítja a helyzetet. Tévé…..
Bubuluc apuka 2010.07.06 14:55:01
@Zengő2003: Itt az történt, hogy a kapus bácsiba belebújt a rosszaságmanó, pofán vágta a csatárt, ezért kiállították, több csere nem volt, így helyette egy mezőnyjátékos állt a kapuba.
  Már jó ideje divatba jött az apás szülés, nagyon helyesen. Mivel nekünk is ilyenekben volt részünk, több nőismerősünk érdeklődött, hogy miként is látja egy férfi a szülést, nem gusztustalan-e, nem undorodik-e meg utána a feleségétől stb. Az utóbbi kérdésre…..
Bubuluc apuka 2010.03.22 15:02:44
@Őrnagy Őrnagy: Majd meglátod, hogy vicces lesz.
Bubuluc apuka 2010.07.05 22:20:55
@Gattina99: Miért kéne mindent szavakba önteni? Azt csak a nők csinálják.
  A férfiember általában még legénykorában beszerez egy kanapét, egy fotelt, egy asztalt és egy polcot. Ezzel úgy gondolja, hogy be van fejezve a nagy mű, igen, a kanapé-, fotel-, asztal- és polckérdés egy életre, vagy legalábbis pár évtizedre meg van oldva, el van intézve,…..
Bubuluc apuka 2010.04.01 20:11:59
@xofi-extravaganja: Köszönöm a tanácsokat, igyekszem követni őket.
Bubuluc apuka 2010.04.03 22:08:54
@Baley: Gondolkoztam a dolgon, s arra jutottam, hogy tök igazad van. Ezért megfogadtam, hogy nem iszom többet.
Bubuluc apuka 2010.07.05 22:19:59
@kishal111: Szerintem nincs olyan nyelv, amiben ilyen hülye szavak lennének.
  A tudomány nemcsak a világ fejlődésének motorja, életünk (és halálunk) kényelmesebbé tételének záloga, hanem kullancs-szempontú megközelítésben a kiskorúak izgalmának és undorának non plus ultrája is. Mert ugrik, aztán betüremkedik.   Laár András amúgy…..
Bubuluc apuka 2010.07.05 22:15:36
@a nyugalom megzavarására alkalmas: A kullancs ugrik, szalad, kúszik, repül, mindent csinál. Ha próbáltál volna megfogni egyet is, akkor tudnád.
  1957 nem volt egy túl vidám év, talán egyedül Biszku Béla érezte jól magát. Viszont a Pannónia Filmstúdióban akkor is ilyen fasza rajzfilmek készültek:   ..
  Ahogy arról percről percre rovatunkban Bukovics és Szelli kollegákkal tudósítottunk, szerdán Trianon-konferenciát rendezett a Magyar Demokratikus Charta. Ott helyben csak szöveges beszámolóra futotta, de mostanra elkészült az audiovizuális élménybeszámoló is.   Maguk…..
Bubuluc apuka 2010.06.04 13:02:55
@Hepci: A posztjainkat fogjátok fel úgy, mint a Mandiner blog szarvicc-rovatát. A nálunk kevésbé komolytalan kollegák a héten írtak már a szlovákokról, árvízről, Bogár Lászlóról, kormányprogramról és egyéb természeti csapásokról.
  Pöp egy éves és nyolc hónapos, s nemrég beszélni kezdett. Buftu ebben a korábban már folyamatosan nyomta a hülyeséget, de ő lány, sőt egy idő után nő lesz, és anélkül nem lehet az ember igazi nő, hogy folyamatosan hülyeségeket beszélne. Pöpöt viszont kevésbé…..
    Mostanában egyéb - amúgy nem túl érdekfeszítő - elfoglaltságaink miatt némileg hanyagoltuk a Paparázó blogot, persze ez nem azt jelenti, hogy Buftut és Pöpöt egy hónapra intézetbe adtuk volna. Közös életünk továbbra is folyt.   Az egyik esős vasárnap…..
  Most, hogy a csúnya bácsik lejátszották vetélkedőjüket az ország nagy homokozólapátjáért és körteformájáért, hamarosan a Paparázó is újjáéled, s érdemi posztokkal is jelentkezni fogunk. Addig azonban üssük agyon az időt hangos kurvaanyázással az alábbi…..
A JÓL-LÉT Közhasznú Alapítvány meghívja Önt a LÁTHATÓ APÁK, avagy férfiak, akik otthon is működnek… c. kiállítás megnyitójára Munka(megosztás) Ünnepe, 2010.május 1., 14.30 Millenáris, C épület Megtekinthető: 2010. május 14-ig. Mottó: „Sokkal egyszerűbb…..
  A locsolkodásról már jó régen leszoktunk, mert kilencévesen rájöttünk, hogy alapvetően megalázó dolog csokipénzért kölnivel keccsölni meg hülye versikéket szavalni. Mostanában pedig az asszonyt már nem engedjük, hogy bárki megöntözze, Buftunak meg még nincsenek…..
Paparázó - az apablog Nyúl 2010.04.04 08:01:00
  Gyerekek, ébresztő, gyerünk megkeresni, hogy mit tojt a nyuszi! De siessetek ám, mert úgy egyeztem meg a nyuszival, hogy ha öt percen belül nem találjátok meg a kosaratokat, akkor mindent én falok fel. Igen, az idén is.   Szóval a nyuszi. Most már nagyok vagytok, úgyhogy…..
 Aligha férhet hozzá kétség, hogy a világ legjobb mesesorozata a Magyar Népmesék. Az első epizódok harminc évvel ezelőtt készültek, de az utóbbi években is született jó pár darab, s remélhetőleg - bár az eredeti tervekben csak száz rész szerepel - a jövőben sem állnak…..
Bubuluc apuka 2010.03.28 14:30:19
Bubuluc apuka 2010.04.01 00:00:35
@ladybirdy: Én a 15-től 25 éves koromig tartó időszakkal vagyok így, bár mondjuk én legalább végig be voltam csípve.
Bubuluc apuka 2010.04.03 22:09:51
@páratövis: Lesz hamarosan az az epizód is, igazi klasszikus, még Kádár-címer is van benne.
Paparázó - az apablog Budapest I. 2010.03.26 08:01:00
    Súlyos problémát jelent egy apuka számára, hogy nem tarthatja otthon a gyerekeket úgy 30-40 éves korukig, amíg felkészülhetnek a rút külvilággal való szembenézésre. Sajnos időnként ki kell mozdulni velük otthonról, és nem csak a játszótérre, hanem –…..
Bubuluc apuka 2010.03.27 22:55:21
@Villy: Te mit mondanál a gyerekednek a Nyugati aluljáróban? "Nézd csak, kislányom, azok ott a cigánykurvák, azok meg ott a stricijeik"?
Bubuluc apuka 2010.03.31 23:59:12
@ladybirdy: Én a vidékkel vagyok így. Teljesen elképzelhetetlen, hogy mondjuk Pécsett, Debrecenben vagy Kiskunlacházán emberek élnek, és nem csak azért vannak ott, hogy a magamfajta pestinek némi változatosságot szolgáltassanak.
  Olvasótáborunkról készült felmérésünk harmadik, befejező része arról szól, milyen gyakran és milyen úton keresnek fel minket olvasóink, milyen tulajdonságokat tulajdonítanak blogunknak és kik a kedvenc szerzőik.    A legtöbben blogunk kezdőoldalát…..
Paparázó - az apablog Olló 2010.03.24 09:01:00
  A gyerekekkel kiskorukban az egyik legfőbb probléma, hogy nő a foguk, a körmük és a hajuk. Persze az egész gyerek nő, de az igazi gondot ezek a függelékeik jelentik.    A foggal nincs mit tenni, ha az úgy dönt, hogy jön, akkor lényegében két választási…..
Bubuluc apuka 2010.03.24 16:28:08
@laspalmas: Kisasszony, Ön mennyiért vállalná?
Bubuluc apuka 2010.03.27 23:02:13
@whale: Ettől mi is félünk, mert Buftunak pont hosszú göndör haja van. Mondjuk végül is egy-két tetűvel el lehet éldegélni egy darabig, aztán gimiben úgyis jön a sötét korszak, amikor mindenét bekeni fekete radiátorzománccal, azt meg az élősködők sem bírják.
        Buftu és Pöp még nem járnak bölcsödébe-óvodába, úgy gondoltuk, bőven lesz még idejük az életben szorongást, frusztrációt és sérüléseket gyűjteni, és megismerkedni Barbie és a Thomas nevű ronda masina világával, úgyhogy nem siettetjük a dolgot.…..
Bubuluc apuka 2010.03.05 22:33:53
@hörrr: Nem, az nem elég, a domina és az anyatigris mellett még konyhatündérnek is kell lenniük. Persze tudom, ez nem könnyű. Én is rendszeresen verem a feleségem, hogy jó útra térjen, de hasztalan.
Bubuluc apuka 2010.03.27 22:58:50
@torpevizmu: Igen, ők tényleg idegesítőek, de azért sajnálom is őket. Én mondjuk úgy szoktam őket lekoptatni, hogy mintegy mellékesen megjegyzem nekik, hogy hatéves kislányokat szoktam vacsorázni, s elkezdek hangosan tűnődni, hogy van-e otthon még kislányhús lefagyasztva, vagy új adagot kell szerezni. Ezután mind a kislányok, mind a kislányaik békén hagynak.
  Bíró Úr kérem, minden úgy kezdődött, hogy a Shooter (a sunyi Orvlövész címre lett magyarítva) egy csodálatos filmalkotás: Antonioni, Fellini, Bergman és John Cassavetes egyben. Mark Wahlberg a United óta egyszerűen nem tud hibázni, és fent mondott alkotás végén kajakra…..
    Az apukává alakulás néhány kellemes aktusa helyett most a nagymamákból, illetve a szomszéd asztalnál ülő úgynevezett kulturált emberekből őszinte undort kiváltó, ám az anyukák által már-már elfogadott új táplálkozási szokásunkról ejtünk néhány szót.…..
Bubuluc apuka 2010.03.18 11:55:13
@X Y kronosz óra: A fingással és zabálással férfiak részéről nincs semmi gond. A lakás befingása afféle területfoglaló aktus, olyasmi, mint amikor a farkasok körbehugyozzák a territóriumukat. Nem is férfi az, aki nem fingik. A melegítős anyukák viszont tényleg eléggé lehangolóak.
Bubuluc apuka 2010.03.20 22:12:32
@krisek: Hogy csinálod? Gégecsővel? Ez minket is érdekelne.
    Buftu csak úgy falja a könyveket, és folyton mesét követel. Pöp is falja őket, mondjuk nála ez szó szerint értendő, úgyhogy ez állandó konfliktusforrás a két testvérpár között. Buftu igen korán megtanulta, hogy a könyvekre vigyázni kell, Pöpnek viszont csak nem…..
Bubuluc apuka 2010.03.20 22:11:27
@LocseiLaszlo: Azért Budapestről némileg barátságtalanabb lenne a kiadvány. El tudok képzelni mondjuk egy Nyugati téri aluljárói böngészőt, amin a gyerek keresheti a drogosokat, a hajléktalanokat meg a gyerekkurvákat.
Paparázó - az apablog Tévé 2010.03.12 07:01:00
  Az ember fiatalkorában valahogy úgy képzeli el a boldogságot, hogy hazamegy a melóból, megeszi az asszony által feltálalt gőzölgő, zsíros, pácolt húsokat, megmasszíroztatja magát, aztán néhány sörrel beül a fotelbe, és üveges szemmel bámulja a tévében a híradót,…..
Bubuluc apuka 2010.03.13 00:23:15
@microgold: Szia, nincs kedved időnkét vigyázni a mi gyerekeinkre? De aztán semmi tévézés!
Bubuluc apuka 2010.03.13 00:24:03
@Gorgiasz: A fiúk állítólag már dolgoznak rajta, de majd megsürgetem őket.
Bubuluc apuka 2010.03.20 22:08:21
@Szt. Ahanov: Nem, esküszöm, még mindig nem Lelky Lola vagyok.
Karácsonykor Lelky Lola már készített egy interjút Timivel, azaz Teknőssel, a Mandiner igen aktív kommentelőjével, aki nem mellékesen kilenc gyermek édesanyja. A kilenc utódhoz a tudomány mai állása szerint szükség van legalább egy apukára is, így mi megkerestük Teknős…..
Bubuluc apuka 2010.03.20 22:07:07
@Arma Gedeon2: Szerintem éppen hogy passzol. Számára ugyanis túl nagy a tét.